Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μητρικη chaintech

Alexisssss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αγορασα την συγκεκριμενη μητρικη για να επισκευασω ενα παλιο 478 υπολογιστη....Οταν ομως εχω τον σκληρο πανω δεν κανει τπτ...ΜΟλις ερεται η ωρα να μπουταρει η να μπουταρω απο το δισκακι κολλαει...

Δεν ανταποκρινεται..Επισης δεν σωζει τις ρυθμισεις αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα...Αυτο π με νοιαζει μονο ειναι να περαστει λειτουργικο και να επιστραφει ο υπολογιστης...

Στο θεμα μας..

Δοκιμασα να μπουταρω απο ενα δισκακι λειτουργικο linux χωρις τον σκληρο συνδεδεμενο και μπουταρε κανονικοτατα!

Αμα βαλω σκληρο πανω εχουμε προβλημα...Να τονισω πως ειναι και τα δυο sata....:-)

Επισης και με τον σκληρο πανω αλλα με ide cd rom κανει ακριβως τα ιδια...

Εχετε καμια γνωμη ρε παιδες γιατι κοντευω να σκασω.... :-(

Δημοσ.
Βαλε τον δισκο σε "IDE MODE" μεσα απο windows και ορισε σωστα το boot order.

Το προβλημα ειναι οτι δε μπορω να μπω σε windows γιατι δεν εχει λειτουργικο και επισης οποιαδηποτε ρυθμιση κανω στο bios δεν εχω την δυνατοτητα να την σωσω γιατι μολις παταω save και μετα "yes" κολλαει εκει το pc...Αναβοσβηνει μεν κανονικα η παυλιτσα αλλα δεν ανταποκρινεται τπτ.. .:-(

Δημοσ.
Μήπως θέλει αλλαγή η μπαταρία ; ο George BIOS εννοούσε

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δοκιμασα και με αλλη μπαταρια...Λες να ηταν και οι δυο μπαταριες απο δυο διαφορετικα motherboard κλαταρισμενες;;; :rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 21:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:04 ----------

Kαμια αλλη γνωμη ρε παιδες...Αντεεεε βοηθατε λιγο ρε !!! :-(

Δημοσ.

Οχι το bios κολλαει ουτως η αλλως στο save...

Αλλα ολως τυχαιως ξεκολλησε και μπουταρε με σκληρο πανω και οπτικη συσκευη....Θα σας ενημερωσω μολις καταφερω να περασω λειτουργικο..... :-)

Δημοσ.

Τελικα δεν καταφερα να περασω λειτουργικο...:-/

Μολις εγινε φορματ και εγινε η επαννεκινηση εκει π εκκινουν για πρωτη φορα τα windows ειδα το εξης..

Veryfying DMI pool data............

Και απο κατω ακριβως κατι κινεζικα..Το μυαλλο μ παει σε προβληματικο σκληρο.... :-/

Δημοσ.

Δωσε φοτο ....

Επισης αλλαξε dvd rom ...

Μπορει να ευθυνεται αμεσα για τα μνμ που σου βγαζει και το οτι δε μπορεις να βαλεις λειτουργικο ...

Δημοσ.
Δωσε φοτο ....

Επισης αλλαξε dvd rom ...

Μπορει να ευθυνεται αμεσα για τα μνμ που σου βγαζει και το οτι δε μπορεις να βαλεις λειτουργικο ...

Δοκιμασα με δυο διαφορετικα DVD-ROM και γινεται ακριβως το ιδιο Ασε π με το ενα που ειναι ide εχει προβλημα και κολλαει...

Δεν εχω την φωτο γιατι εκανα φορματ αλλιως θα σ ελεγεα εγω :lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...