RottenLungs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Η κοπελα μου είχε το ίδιο θέμα με το καλώδιο τροφοδοσίας. Το ίδιο το μαγαζί την πήρε τηλέφωνο και την ρώτησε αν υπήρχε το καλώδιο μέσα στο κουτί. Την επόμενη μέρα της το έστειλαν. Εγω έχω άλλο πρόβλημα. Της συνέδεσα την οθόνη με το VGA το καλώδιο και όλα κυριλέ. Μετά πάω να βάλω το DVI και η οθόνη έμπαινε σε Sleep Mode. Γιατι; Το έχει και κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα; Πως μπορώ να το λύσω;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Η δικια μου (οχι Dell), εχει επιλογη για αλλαγη πηγης, και απο κατω εχει "Αυτοματη εναλλαγη πηγων", όπου εναλλασει αυτοματα μεταξυ των ενεργων πηγων, εκτος απο χειροκινητα. Η Dell δεν προσφερει κατι αντιστοιχο;
Luciddream Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω έχω άλλο πρόβλημα. Της συνέδεσα την οθόνη με το VGA το καλώδιο και όλα κυριλέ. Μετά πάω να βάλω το DVI και η οθόνη έμπαινε σε Sleep Mode. Γιατι; Το έχει και κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα; Πως μπορώ να το λύσω; φίλε είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα ... και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.. βασικά επειδή έχω και το pc λίγο χύμα δεν μπορώ να πω οτι φταίει κάτι απο την οθόνη 100% αλλα με λίγο κούνημα στις κάρτες και βάλε-βγάλε καλώδιο δεν μου το χει ξανακάνει απο την δεύτερη μέρα και μετά.. το περίεργο είναι οτι με την παλιά οθόνη δεν το είχα πάθει ποτέ αυτό .. edit: μπορεί να είναι και αυτό που λέει ο GeorgeMan απο πάνω ... Menu->Input Source->Auto Select απτην οθόνη.
RottenLungs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Η κάρτα έχει 2 DVI εξόδους (Η Gainward GeForce 470 είναι). Οπότε όταν συνέδεσα το VGA καλώδιο, το έκανα βάζοντας ένα μαραφέτι που είχε μέσα το κουτί της κάρτας. Και εφόσον είχα σήμα κανονικά στην Οθόνη, σημαίνει οτι δεν παίζει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Την αλλαγή πηγής που αναφέρει ο GeorgeMan την έκανα χωρίς αποτέλεσμα. Και το auto πάτησα και το DVI αλλα και πάλι στο sleep mode έμπαινε. Ε τώρα δεν λέει μέ τέτοια οθόνη και τέτοια κάρτα γραφικών να βάζω VGA σύνδεση. ---------- Προσθήκη στις 01:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:50 ---------- Ρε μπάς και φταίει το καλώδιο; Θα δοκιμάσω μία μέρα που θα πάω απο εκεί, να την συνδέσω με το δικό μου να δώ αν θα παίξει. Πάντως αν ξέρει κανένας τι άλλο μπορεί να παίζει ας το πεί. Αν δεν βρώ άκρη, θα πάρω τηλ. την αντιπροσωπία και στην χειρότερη την στέλνω και πίσω να την κοιτάξουν.
lionheart75 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάντως δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με την DVI θύρα που την έχω συνδέσει. Επίσης απο το κατάστημα που την αγόρασα πρόσφατα μου έδωσαν και καλώδιο τροφοδοσίας χωρίς να τους πώ κάτι.
Carebear Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια πως την κανεις να τα δειχνει καθετα; Νομιζα θα το κανει αυτοματα με το που τη γυρνας, αλλα μπα! xD Απο το μενου του δεν γινεται... και απο τα settings δεν βρηκα τπτ.. Ευχαριστω.
ikskarda Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 μεσα απο Ati Catalyst panel εχει επιλογη
Carebear Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 μεσα απο Ati Catalyst panel εχει επιλογη α ωραια, το βρηκα =) thx
kukukali Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως γνωριζει καποιος ποια η χρησιμοτητα του DisplayPort και πως λειτουργει ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/DisplayPort
kukukali Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο το ειδα αλλα εψαχνα για μια πιο εκλαικευμενη εξηγηση. Αν καταλαβαινω σωστα αντικαθιστα DVI και VGA συνδεσεις για βελτιωση του σηματος αλλα προυποθετει εξοδο DisplayPort απο το pc (λαθος;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ε ναι προφανώς... αρκετές κάρτες πάντως της σειράς 5xxx της ΑΤΙ έχουν τη συγκεκριμένη θύρα
kukukali Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αξιζει τον κοπο η αλλαγη της καρτας μονο γιαυτο; Εμπειρικα μιλω ως προς τη θεαση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 μπα, το ίδιο με DVI & HDMI, αν και κάπου είχα διαβάσει για λιγότερο input lag αλλά δεν ξέρω αν ισχύει τελικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.