Προς το περιεχόμενο

η U2311H δεν έχει drivers?

Carebear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια που ειμαι τοσο γκαντεμης και μου ηρθε η οθονη χωρις καλωδιο για ρευμα,

βλεπω πως δεν εχει και drivers στο cd του και ειναι απλα πληροφοριακο. :rolleyes:

Ειμαι γκαντεμης x2 ; ή ειναι plug'n'play η οθονη ; :confused:

Ευχαριστω :-)

(και για να μην φωναζει κανεις, εκανα search "U2311H driver" και δεν βρηκα τιποτα) :P

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι να χρειαζεται drivers μια οθονη;

Απλα τη βαζεις, ρυθμιζεις αναλυση και παιζει. Για περαιτερω ρυθμισεις, εχει το δικο της μενου...

• Super Moderators
Δημοσ.

για να φαίνεται μέσα στα windows ότι είναι το συγκεκριμένο μοντέλο και μένα μου αρέσει αυτό :P

• Moderators
Δημοσ.
για να φαίνεται μέσα στα windows ότι είναι το συγκεκριμένο μοντέλο και μένα μου αρέσει αυτό :P

Και σε μενα φαινεται, αλλα δεν εβαλα κανενος ειδους drivers :P

post-32637-129063117321_thumb.jpg

Δημοσ.
δεν βρήκαν τα windows μέσω internet κάποιο driver?
Γιατι να χρειαζεται drivers μια οθονη;

Απλα τη βαζεις, ρυθμιζεις αναλυση και παιζει. Για περαιτερω ρυθμισεις, εχει το δικο της μενου...

Για δες μία και στα windows updates. Έχω την εντύπωση ότι κάτι κατεβάζει και από εκεί σε μορφή optional update.

Ξερω γω; η παλια μου ειχε, μια samsung.

Τωρα απο updates δεν βρηκε τιποτα...

___

Εχω παντως ενα προβλημα, παλια ειχα την οθονη samsung με μια sony bravia full-hd σε extended desktop,

αλλα οταν παω να το κανω αυτο με την dell το κανει μεν, αλλα μολις κανω reboot δεν "βλεπει" καμια απο τις 2, και η dell μπαινει σε κατι σαν sleep mode.

Κανει και κατι μπιπ μπιπ οταν ξεκιναει, και βλεπεις οτι δεν εχει καμια απο τις δυο εικονα.

Δοκιμασα με διαφορετικα ports αλλα τιποτα.

Οποτε τωρα την εχω μονη της, διστυχως. :mad:

Γιατι με βολευε πολυ, ειχα να βλεπω θερμοκρασιες, msn, να παιζουμε pro και αλλα.

Δεν βαριεσαι ομως, θα το κανω στην dell, αν και μικροτερη :rolleyes:

___

Αλλα και μονη της εχει ενα ψηλο-προβλημα.

Οταν τη βαζω στην αριστερη εξοδο της καρτας (ati 4870 1gb hd) κανει συνεχεια "flickering" με πρασινα pixels παντου, καθε μισο εκατοστο, παντου.

Οταν την εβαλα στην δεξια εξοδο ολα ΟΚ παντως :-)

Δημοσ.

Ακούτε ότι μιά νέα οθόνη ΔΕΝ έχει στο κουτί της καλώδιο ρεύματος,drivers και ''σφυρίζετε αδιάφορα...''; Έλεος!!!

α) ''...Inside the package we've of course got the monitor and stand; we've also got a DVI and VGA Cable, Drivers, Manual, Setup Guide, Safety information and a USB upstream cable.''

β) WHAT'S IN THE BOX

Monitor with stand

Power Cable

DVI Cable

VGA Cable (attached to the monitor)

Drivers and Documentation media

USB upstream cable

Quick Setup Guide

Safety Information

-Οι drivers που θέλεις,γιά όποια έκδοση των windows και να έχεις βρίσκονται εδώ: http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/product_support/en/monitors?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=mn

Η ηλικία μου μου επιτρέπει να σας πω,όταν ''σπεύδετε'' να βοηθήσετε,να το κάνετε με ''πάθος'',με την ψυχή σας,όπως έκανε ο ''ColdFusion'' που με πρόλαβε,και όχι σαν ''αγγαρεία'' ή ''ξεπέταγμα''.

Δημοσ.

Ακούτε ότι μιά νέα οθόνη ΔΕΝ έχει στο κουτί της καλώδιο ρεύματος,drivers και ''σφυρίζετε αδιάφορα...''; Έλεος!!!

α) ''...Inside the package we've of course got the monitor and stand; we've also got a DVI and VGA Cable, Drivers, Manual, Setup Guide, Safety information and a USB upstream cable.''

β) WHAT'S IN THE BOX

Monitor with stand

Power Cable

DVI Cable

VGA Cable (attached to the monitor)

Drivers and Documentation media

USB upstream cable

Quick Setup Guide

Safety Information

-Οι drivers που θέλεις,γιά όποια έκδοση των windows και να έχεις βρίσκονται εδώ: http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/product_support/en/monitors?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=mn

Η ηλικία μου μου επιτρέπει να σας πω,όταν ''σπεύδετε'' να βοηθήσετε,να το κάνετε με ''πάθος'',με την ψυχή σας,όπως έκανε ο ''ColdFusion'' που με πρόλαβε,και όχι σαν ''αγγαρεία'' ή ''ξεπέταγμα''.

ευχαριστω και τους 2, θα τα μελετησω ^^

• Super Moderators
Δημοσ.

και τι να κάνουμε? να πάρουμε εμείς τηλέφωνο για να παραπονεθούμε και να τα ζητήσουμε εκ μέρους του? τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, υποτίθεται ότι θα τα κάνει ο ίδιος, δεν είναι ανάγκη να του το πούμε...

προσωπικά υπέθεσα ότι checkαρε το site της Dell μιας και το site του κατασκευαστή είναι το πρώτο που ψάχνουμε, εξάλλου είπε ότι έκανε search και δεν βρήκε τπτ...

Δημοσ.

Έχω και εγώ αυτή την οθόνη λίγο καιρό. To CD που έχει μέσα στο κουτί(μαζί με τα καλώδια usb, ρεύματος, DVI, HDMI κτλ) δεν έχει κάποιους drivers. Και αυτό από το site το ίδιο είναι. Download manager στυλ είναι που σου λέει ότι δεν υπάρχει κάποιο update!

Τα windows κάνουν κάποιο update σχετικά με τη DELL αλλά δεν ξέρω τι είναι.

Οπότε φτιάξε την οθόνη σου και άστην έτσι. Έτσι κι αλλιώς την αναγνωρίζουν κανονικά χωρίς drivers.

Δοκίμασα και με 2 οθόνες και "παίζει" κανονικά.

Δημοσ.

Και εγω την παρελαβα σημερα κι επισης δεν είχε καλωδιο ρευματος. Περισσοτερα εδω

. Τελικα όσοι είχαν το ιδιο θεμα με την παραλειψη του καλωδιου πως το έλυσαν;

Δημοσ.

Ναι αυτο θα έκαναν αλλα τι απαντησε η dell hellas είναι το ερωτημα. Ανελαβε να το στειλει ,διοτι δεν έχω ορεξη ουτε χρονο να ταλαιπωρουμαι για λαθη άλλων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...