Προς το περιεχόμενο

Katarameno Compaq Presario

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Antigrafw posting mou se hardware newsgroup:

Isos thimaste palio mou posting pou elege pos tha pigaina gia deuterh fora to presario mou (presario 716 Athlon1,2GHz) gia service. Meta apo anamonh 3

evdomadwn(!!), parelava to laptop proxthes. H anafora episkeuhs elege pos antikatastathikan ta: mitrikh karta, othoni (o logos itan epeidi i vash tis prohgoumenis itan xalarh me apotelesma na statheropoieitai diskola to

monitor se kapia thesh), psixtra epeksergasth (2h fora) kai nea mpataria. To provlima itan opos eixa xaraktiristika anaferei sto service:

"Η φόρτιση της μπαταρίας του laptop πολλές φορές δεν πραγματοποιείται σωστά. Το ενδεικτικό πορτοκαλί led φόρτισης ενώ το laptop είναι συνδεδεμένο στη

πρίζα, είτε θα είναι σταθερά αναμμένο (φόρτιση) είτε θα αναβοσβήνει ακανόνιστα και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο ρυθμό(παρόμοια με το led σκληρού δίσκου). Το laptop έχει σβήσει και κάποιες φορές εν ώρα λειτουργίας ενώ

φόρτιζα τη μπαταρία. Η μπαταρία όταν το led αναβοσβήνει ακανόνιστα δεν φορτίζει. Τέλος ακόμα και με αφαιρούμενη τη μπαταρία το laptop έχει επίσης σβήσει αρκετές φορές. Πιθανό πρόβλημα τροφοδοσίας ρεύματος κατά τη γνώμη μου."

To apotelesma tis episkeuhs pio itan? Apolitos kanena! Me to pou parelava to laptop, meta apo liga lepta EKPLIKTOS pos to provlima itan akoma ekei! To led fortishs anavosvinei san trelo kai h mpataria den fortizei sxedon pote.

Ti kanw se auth ti periptosh? Ti na tin kanw tin 12mini eggihsh ean to laptop pernaei ton 1 mina sto service? Na tous to ferw sto kefali? na apaithsw antikatastash olou tou laptop? Exw aganaktisei.

Δημοσ.

Ζήτα αντικατάσταση. Αφού το πήγες και δεν μπορούν να στο φτιάξουν. Πήγαινε και μ'ενα δικηγόρο να τους φοβίσεις. Καλό ε;

Δημοσ.

αντικατάσταση δεν γίνεται δυστυχώς - είχα και εγώ πρόβλημα με ένα compaq και δεν έβγαλα άκρη με την κ@λ@ infoquest - λέγανε ότι το φορητό είναι οκ και ακόμα προβλήματα έχει - μακρυά από compaq

χίλιες φορές fujitsu siemens

Δημοσ.
kom

said:

αντικατάσταση δεν γίνεται δυστυχώς - είχα και εγώ πρόβλημα με ένα compaq και δεν έβγαλα άκρη με την κ@λ@ infoquest - λέγανε ότι το φορητό είναι οκ και ακόμα προβλήματα έχει - μακρυά από compaq

Ποιά Quest;Το service της Compaq το έχει αναλάβει η Hewllet.Χαλανδρίου 14-16,Αγ.Παρασκευή,είμαι μακρυά απ το γραφείο να σούδινα το τηλέφ.

Δημοσ.

Από τη συγχώνευσή τους(τουλάχιστον ένα εξάμηνο πριν).Ισως για ορισμένα-παλιά-μηχανάκια να ισχύει ο Πουλιάδης ακόμα,αλλά κάθε μέρα στέλνω από και προς την ανωτέρω διεύθυνση(είπαμε,courrier...)μηχανάκια της Hewllet.

Ισως να μην έχουνε κοινοποιήσει ακόμη(τους έδωσα αβλεπί μιλάμε τους ανθρώπους)αλλά 100% είναι σίγουρο αυτό που λέω!Από Δευτέρα(απόγευμα)θα δώσω τηλέφ.

Δημοσ.

δεν ξέρω τί έχει γίνει και που τα στέλενεις εσύ αλλά ξέρω ότι πριν ένα μήνα περίπου και για διάρκεια πάλι περίπου ένα μήνα έκανα την διαδρομή Κερατσίνι - info-quest για να φτιάξω έναν compaq με duron 1.2 και ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω τίποτα - έχω ξανακάνει σχετικό post για το θέμα αυτό και πιό παλιά

αν βρώ τις αποδείξεις από info-quest το μόνο που μπορώ να κάνω για να πειστείς έιναι να τις σκανάρω και να τις ανεβάσω εδώ

Δημοσ.

Προς Θεού,δεν πιστεύω να θίχτηκες,δεν χρειάζεται να με πείσεις,έχοντας καθημερινή (επαγγελματική) επαφή με το ανωτέρω service,θεώρησα ότι έτσι είναι.Δεν έχω χρειαστεί ως τώρα τις υπηρεσίες της Compaq(μπρρρρ!),αλλά θα ρωτήσω προσωπικά τι γίνεται...

Δημοσ.
kom

said:

Ti provlima antimetopizeis me to diko sou forhto?

Egw distixos apo tin epomenh deutera tha mporesw na tous ksanapaw to presario mou afou auth ti periodo vriskomai ektos athinwn.

Δημοσ.

το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως όταν ακούω μουσική π.χ από το winamp και δοκιμάσω να ανοίξω κάποιο άλλο πρόγραμμα κολάει όλο το μηχάνημα και θέλει restart ( δεν έχει λυθεί ακόμα το μυστήριο ) - άλλο ένα πρόβλημα ήταν πως ο δίσκος έκανε σαν κουρδιστό ξυπνητήρι μετά από δύο μήνες λειτουργίας αλλά τον άλλαξαν - όπως επίσης μου άλλαξαν μητρική + combo drive γιατί δεν έβρισκαν το πρόβλημα με το παράδειγμα του winamp

πάντως το μόνο σίγουρο ότι δεν πρόκειται ποτέ ξανά να αγοράσω κάτι από compaq

Δημοσ.

Βρήκα άκρη,έχουμε όλοι δίκιο τελικά...

Μέχρι 10 νούμερα στο serial,πηγαίνουν στο service της Hewllet,είναι Χαλανδρίου 14-16,Αγ.Παρασκευή,τηλεφ.2106073603.

Πάνω από 10 νούμερα(στο serial),ο Θεός βοηθός.Στα πλοκάμια των :Πουλιάδης,Info Quest,Altec,Pc System.Μ αυτούς έχει σύμβαση ακόμη η Compaq για service,μέχρι νεωτέρας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...