Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για να μοιραζω ασυρματα ιντερνετ

ALEPOL1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απλα με ενα ασυρματο router επιτρεπεις σε ολους οσους εινα στην εμβελεια του να μπαινουν internet ή το κλειδωνεις με κωδικο και τον δινεις σε οσους θελεις.

Έχω απλός θέλω ένα πρόγραμμα για να μοιράζω την ταχύτητα ώστε όταν κατεβάζω εγώ να μην σέρνοντε οι υπόλοιποι

Δημοσ.

Αν το ράουτερ υποστηρίζει QOS,μπορείς να ρυθμίσεις χονδρικά πώς θα κατανέμεται το bandwidth ανάλογα με την χρήση (POP3,http,ftp κλπ)

Δημοσ.
Αν το ράουτερ υποστηρίζει QOS,μπορείς να ρυθμίσεις χονδρικά πώς θα κατανέμεται το bandwidth ανάλογα με την χρήση (POP3,http,ftp κλπ)

Δεν υποστηρίζει QOS

Δημοσ.
Έχω απλός θέλω ένα πρόγραμμα για να μοιράζω την ταχύτητα ώστε όταν κατεβάζω εγώ να μην σέρνοντε οι υπόλοιποι

Μπορεις να ρυθμιζεις το προγραμμα με το οποιο κατεβαζεις να εχει οριο σε ΚΒ/sec. Αυτο ακριβως κανω τωρα με το cryptoload γιατι γκρινιαζε ο γιος μου οταν το ειχα στο μεγιστο.Σχεδον ολα τα προγραμματα εχουν τετοια ρυθμιση.

Δημοσ.

Σε περίπτωση που παίζει κάποιος κάποιο παιχνίδι θα τράβα όλη τη σύνδεση γι’αυτό θέλω να τη μοιράσω με την ξαδέρφη μου η σύνδεση μου είναι 4mb και θέλω να το κάνω 2mb + 2mb

Δημοσ.
Σε περίπτωση που παίζει κάποιος κάποιο παιχνίδι θα τράβα όλη τη σύνδεση γι’αυτό θέλω να τη μοιράσω με την ξαδέρφη μου η σύνδεση μου είναι 4mb και θέλω να το κάνω 2mb + 2mb

Κατι τετοιο νομιζω μονο αν υποστηριζεται απο το router καποια ρυθμιση.

Δημοσ.

2 +2 απο τον ρουτερ ξεχνα το.αμα θες βαλε σε καθε pc to net limiter και φτιαξε ποσο θα κατεβαζει ανεβαζει ο καθενας στο συνολο ή ανα εφαρμογη.

Δημοσ.
2 +2 απο τον ρουτερ ξεχνα το.αμα θες βαλε σε καθε pc to net limiter και φτιαξε ποσο θα κατεβαζει ανεβαζει ο καθενας στο συνολο ή ανα εφαρμογη.

Ευχαριστω θα το δοκιμασω το ξερω οτι δεν γινετε απο το ρουτερ γι'αυτο ψαχνω προγραμμα

Δημοσ.

ειναι ωραιο προγραμμα η καλη του εκδοση δεν ειναι free αλλα....

β.ρουτερ το zyxel ειχε κατι bandwidth manager αλλα δεν θυμαμαι αν το εκανε ασε που δεν λεει να αλλαξεις ρουτερ.και σε καποια αλλα ισως να μπορουσες ναρυθμισεις max bandwidth σε κεραια αλλα το εχω δει σe access point.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...