Προς το περιεχόμενο

Το Comeback σε PC..

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους ,

Μετα απο χρονια σε αλλη πλατφόρμα λεω να στεισω ενα pc για να παιζω και κανα παιχνίδι μιας και έρχεται και ο χειμώνας..

Το budget δεν είναι μεγάλο ~600 και θα ήθελα την γνώμη σας..

Η καρτα γραφικών ειναι έκτος budget μιας και εχω σκοπο να τα χώσω για τα καλά σε κάποια φάση..

Εχω σκεφτει αυτα προς το παρον και καποια εχω βρει μεταχειρισμένα

Cpu - Intel core2duo Ε7500 με overcloacking πάει πάνω απο 4 Ghz για πλάκα.. ~110euro

Μοbo - Asus P5Q Deluxe με p45 ~ 70euro

Ram - 4 GB DDR2 1066 5-5-5-15 ~70euro

Τροφοδοτικο - Coolermaster ~107euro

Ψυκτρα - Cooler Master V8 ~50

Case - Aerocool ~ 95

HD - Έχω ήδη έναν Black caviar 1TB

Συνολο ~ 502 Euro

Και περισσεύουν και χρήματά για να κολλήσω για καμιά μεταχειρισμένη 5870

Τι λετε;

Εαν δινει κανεις τιποτα απο τα παραπανω ας μου πει..;)

• Moderators
Δημοσ.

Δε νομιζεις οτι το 775 εχει ψιλοψοφησει εδω και καιρο;

Κατ εμε, πηγαινε σε 775 μονο για μεταχειρισμενα λογω κοστους.

Αλλιως μαζεψε κατι τις παραπανω και πηγαινε σε κατι νεοτερο.

Εγω π.χ. εχω Ε8400 με Ultra 120 extreme, IP35Pro (Abit), 4GB ram @ 1140Mhz, 600ρι PSU με heatpipe και HD4870 1GB, ολα αυτα προπερσυνη συνθεση... Και ειλικρινα βαριεμαι να παιζω :P

Δημοσ.
Δε νομιζεις οτι το 775 εχει ψιλοψοφησει εδω και καιρο;

Κατ εμε, πηγαινε σε 775 μονο για μεταχειρισμενα λογω κοστους.

This. Θα σε κόψει σε αρκετά θέματα ο Ε7500 κι ας τον πας στα 4Ghz σε CPU bound games. Αν είναι να πας για 775, πήγαινε σε τίποτα Q9550 (ναι θα πληρώσεις παραπάνω αλλά αφού τα δίνεις... ας δεις σωικό performance τουλάχιστον)

Δημοσ.
This. Θα σε κόψει σε αρκετά θέματα ο Ε7500 κι ας τον πας στα 4Ghz σε CPU bound games. Αν είναι να πας για 775, πήγαινε σε τίποτα Q9550 (ναι θα πληρώσεις παραπάνω αλλά αφού τα δίνεις... ας δεις σωικό performance τουλάχιστον)

Τι εννοεις θα με κοψει;

Κάντε καμία προτεινομένη σύνθεσή αν έχετε όρεξη κραταμε stadar κουτι - ψυκτρα γιατί οτι και να είναι θα clockaριστει..

Δημοσ.
Τι εννοεις θα με κοψει;

Κάντε καμία προτεινομένη σύνθεσή αν έχετε όρεξη

οταν λεει θα σε κοψει εννοει οτι θα εχεις ισχυρη καρτα γραφικων και δεν θα την αξιοποιεις πληρως...

Δημοσ.

Συγκεκριμένη πρόταση δεν έχω αλλά με 600€ νομίζω πως μπορείς να πάρεις καλύτερα parts και μη-μεταχειρισμένα. Εφόσον, HDD, οθόνη και κάρτα γραφικών δεν περιλαμβάνονται στο 600άρι.

Δημοσ.

Στα 600 δεν συμπεριλαμβάνονται:

Κάρτα γραφικών

Οθόνη

Σκληρός δίσκος

Υ.Γ ΨήκτραCooler Master V8 και case Aerocool τα θέλω σίγουρα ειναι αυτά που παρέθεσα στην αρχή

sorry αν σας μπερδεψα καπου :-)

Δημοσ.

Gigabyte UD3LR αντί για Asus Deluxe (20 ευρώ παραπάνω) => http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200001248

Q9550 αντί για E7500 (130 ευρώ παραπάνω) => http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=4284&cat=2

Και είσαι κομπλέ (ρίχνεις και ένα OC στον Q9550 στα 3.6Ghz και είσαι περισσότερο κομπλέ)!

Δημοσ.
Στα 600 δεν συμπεριλαμβάνονται:

Κάρτα γραφικών

Οθόνη

Σκληρός δίσκος

Υ.Γ Ψήκτρα(coolermaster V8) και case(aerocool) τα θέλω σίγουρα ειναι αυτά που παρέθεσα στην αρχή

sorry αν σας μπερδεψα καπου :-)

Για ποιό λόγο θέλεις τα συγκεκριμένα τόσο πολύ?

Γιατί να μην σου προτείνουμε κάτι στα ~750 (150 στοιχίζουν τα δυό τους) περιλαμβανομένου του case και του cooler, εκτός της κάρτας γραφικών. ? :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...