elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ισχύει ακομα ότι η google στέλνει ανωνυμα δεδομένα στους servers τις και ότι πρέπει να δεχθείς αυτη την αποστολή ως μέρος της άδειας χρήσης? πλέον είναι optional από ότι είδα και δεν χρειάζεται να το επιλέξεις... ThReSh εννοείται ότι το ξες απλά το επισημαίνω.Οτι η address bar είναι και search box σημαίνει ότι θες δε θες στέλνεις δεδομένα στη Google για τα sites που μπαίνεις,είτε πατώντας ακριβή διεύθυνση είτε όχι Όταν πληκτρολογείτε διευθύνσεις URL ή ερωτήματα στη γραμμή διευθύνσεων, τα γράμματα που πληκτρολογείτε αποστέλλονται προς την Google, ώστε η λειτουργία Προτάσεων να μπορεί να προτείνει αυτόματα όρους ή διευθύνσεις URL που ενδεχομένως αναζητάτε. http://www.google.com/chrome/intl/el/privacy.html
Evgenios1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ThReSh εννοείται ότι το ξες απλά το επισημαίνω.Οτι η address bar είναι και search box σημαίνει ότι θες δε θες στέλνεις δεδομένα στη Google για τα sites που μπαίνεις,είτε πατώντας ακριβή διεύθυνση είτε όχι http://www.google.com/chrome/intl/el/privacy.html Όταν πληκτρολογείτε διευθύνσεις URL ή ερωτήματα στη γραμμή διευθύνσεων, τα γράμματα που πληκτρολογείτε αποστέλλονται προς την Google, ώστε η λειτουργία Προτάσεων να μπορεί να προτείνει αυτόματα όρους ή διευθύνσεις URL που ενδεχομένως αναζητάτε. Εάν έχετε επιλέξει να μοιράζεστε στατιστικά στοιχεία χρήσης με την Google και αποδεχθείτε ένα προτεινόμενο ερώτημα ή μια προτεινόμενη διεύθυνση URL, το Google Chrome θα αποστείλει την πληροφορία αυτή και στην Google. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, όπως περιγράφεται εδώ. Μαλλον θες γυαλια.
elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλλον θες γυαλια. μάθε να διαβάζεις,δεν είναι δύσκολο ξαναδιάβασε τι μπορείς να απενεργοποιήσεις και τι όχι αν πάλι δε τα καταφέρεις πες να στο εξηγήσω ή εγώ ή κάποιος άλλος
Evgenios1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 μάθε να διαβάζεις,δεν είναι δύσκολοξαναδιάβασε τι μπορείς να απενεργοποιήσεις και τι όχι αν πάλι δε τα καταφέρεις πες να στο εξηγήσω ή εγώ ή κάποιος άλλος Εξηγησε μου Για να κραξεις θες 2 λεπτα, για να απαντισεις θες ποσο; καμια μερα; Αλλα τι περιμενω απο ατομο το οποιο αποκαλει το chrome vrome... Οτι και να πεις θα ειναι κατα του chrome, γιατι όμως;
elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εξηγησε μου Λέει: Όταν πληκτρολογείτε διευθύνσεις URL ή ερωτήματα στη γραμμή διευθύνσεων, τα γράμματα που πληκτρολογείτε αποστέλλονται προς την Google, [...] Εάν έχετε επιλέξει να μοιράζεστε στατιστικά στοιχεία χρήσης με την Google και αποδεχθείτε ένα προτεινόμενο ερώτημα ή μια προτεινόμενη διεύθυνση URL, το Google Chrome θα αποστείλει την πληροφορία αυτή και στην Google. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, όπως περιγράφεται εδώ. Μπορείς να απενεργοποιήσεις να μοιράζεσαι στατιστικά στοιχεία χρήσης,πατώντας το εδώ διαβάζεις: Τα στατιστικά στοιχεία χρήσης περιέχουν συγκεντρωτικές πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις, τα κλικ κουμπιών και τη χρήση της μνήμης. Δεν περιλαμβάνουν διευθύνσεις URL ιστοσελίδων ή οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες. με λίγα λόγια θες δεν θες τα URL τα στέλνεις και αυτό ΔΕΝ απενεργοποιείται,πράγμα λογικό όταν address bar=search box ουσιαστικά απενεργοποιείς να στέλνεις ότι η τάδε προτεινόμενη διεύθυνση με βοήθησε όταν την επιλέγεις, και όχι το URL που πατάς στην address bar ελπίζω να σε κάλυψα btw και χωρίς να πατήσεις enter ότι γράψεις στην address bar το στέλνει μ' αρέσει που βιάζεσαι,δεν κοιτάω μόνο το insomnia *δεν κράζω ούτε την Google ούτε τον Chrome,απλά δεν μ αρέσει η πολιτική για τα προσωπικά δεδομένα και 2 βαριέμαι να διαβάζω συνέχεια "είναι γρήγορος" το ίδιο απ οτι φαινεται θα ισχύει και για τον ΙΕ9 όπου address bar=search box,τυχαίο μετά το Bing;Δε νομίζω
pournaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για την πληροφωρία. Δικαιωμά σου προσωπικά διαφωνώ στην πολιτκή που ακολουθεί η google και προτειμώ τον FF στο κάτω κατω μου κρασάρει 1 φορά στι 2 εβδομάδες και τον έχω ανοιχτω 24/7. Κάνω μια χαρά την δουλειά μου και το Noscript addon μπλοκάρει όλα τα javascript οπότε δεν έχω κανένα προβλημα ταχυτητας. Μετα απο μισης μερας δουλεια, ο ff μου πιανει περιπου 700-800mb μνημη. Ακομη και ολα τα tabs να κλεισεις, δεν ελευθερωνει τη μνημη την κραταει εκει. Αυτο και μονο ηταν ικανο να με αναγκασει να παω σε chrome. Αν με το καλο αποφασισει ο ff να εχει ξεχωριστα processes για καθε tab (οπως καποια στιγμη ειχαν πει), τοτε ευχαριστως ξαναγυρναω. Αλλα να μου τρωει ενα γιγα μνημη μονο ο browser δε λεει.
elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μετα απο μισης μερας δουλεια, ο ff μου πιανει περιπου 700-800mb μνημη.Ακομη και ολα τα tabs να κλεισεις, δεν ελευθερωνει τη μνημη την κραταει εκει. Αυτο και μονο ηταν ικανο να με αναγκασει να παω σε chrome. Έλα έλα,μη σε χάσουμε απο πελάτη Prevent Firefox From Hogging Memory When Minimised http://kb.mozillazine.org/Config.trim_on_minimize κανοντας τον ελαχιστοποίηση απελευθερώνει την μνήμη
Evgenios1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Λαϊκιζεις φιλε και δε καταλαβαινω το λογο. Το κειμονο ειναι ξεκαθαρο, το δικο σου κοψε ραψε σιγουρα ψαρωνει. Εαν επιμενεις σου επισυναπτω ολα τα packet που που ερχονται-φευγουν οταν μπενω σε ενα σαιτ με chrome (το σαιτ ειναι http://www.overflow.com) Εαν δεις κατι που να παει στη google πες μου. Τελος, με το πληκτρολογω κατι, δεν στελνει τιποτα. stackoverflow.zip
sam sam Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 υπαρχει τροπος να ξαναβαλω το δεξι κουμπι που βγηκε ? εκεινο που εμοιαζε με "play" και μπορουσες περα απο το να πας στη διευθυνση που θες να κανεις και refresh ?
pournaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Έλα έλα,μη σε χάσουμε απο πελάτη Prevent Firefox From Hogging Memory When Minimised http://kb.mozillazine.org/Config.trim_on_minimize κανοντας τον ελαχιστοποίηση απελευθερώνει την μνήμη On Windows operating systems, when a program is minimized and left for a period of time, Windows will swap memory the program is using from RAM onto the hard disk in anticipation that other programs might need RAM. Because of the way Mozilla applications are stored in memory, Windows is much more aggressive in swapping out the memory they use, which can cause a delay when the program is restored. This preference determines whether to allow Windows to swap out memory from a minimized Mozilla application. Δεν απελευθερωνει, swap κανει στο δισκο. Χειροτερα δηλαδη.
elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 σε ξες,η Google όχι Privacy and security settings: Overview of privacy settings Google Chrome Privacy Notice When you type URLs or queries in the address bar, the letters you type are sent to Google so the Suggest feature can automatically recommend terms or URLs you may be looking for. If you choose to share usage statistics with Google and you accept a suggested query or URL, Google Chrome will send that information to Google as well. You can disable this feature as explained here. καλύτερα;καταλαβαίνουμε τώρα τι κάνουμε disable και τι όχι ή μπα; κόψε ράψε κι αυτό διαβαστο,στ αγγλικά είναι πιο κατανοητό,τες πα βαρέθηκα,πίστευε ότι θες,υγεία πάνω απ όλα *και για να κλείσω 2 ερωτήσεις,περιμένω απάντηση αν είσαι διατεθιμένος 1)πως αλλιώς γίνεται ένα box το οποίο και address bar είναι αλλά και search να διαχωρίζει πότε κάνεις search και πότε όχι; 2)Κι επειδή απ αυτά είμαι λιγάκι μπάσκετος.Στο txt που έστειλες,το source 173.194.37.104 τι είναι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ThReSh εννοείται ότι το ξες απλά το επισημαίνω.Οτι η address bar είναι και search box σημαίνει ότι θες δε θες στέλνεις δεδομένα στη Google για τα sites που μπαίνεις,είτε πατώντας ακριβή διεύθυνση είτε όχι http://www.google.com/chrome/intl/el/privacy.html ναι ενώ είμαστε 1000% σίγουροι ότι όλα τα υπόλοιπα πράγματα που έχουμε στο PC δεν στέλνουν αντίστοιχα στις εταιρείες τους συμπεριλαμβανομένων και των Windows... την τρίχα τριχιά κάνετε...
elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 όχι δεν είμαστε,για αυτό είμαστε σίγουροι όμως ότι στέλνει,δεν είναι κρυφό,το λέει και λέει και για ποιο λόγο το κάνει για κάποιους είναι κακό για κάποιους όχι δε λέω,γούστα κι ευκολίες είναι αυτά
Bakxos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 υπαρχει τροπος να ξαναβαλω το δεξι κουμπι που βγηκε ?εκεινο που εμοιαζε με "play" και μπορουσες περα απο το να πας στη διευθυνση που θες να κανεις και refresh ? και εγω αυτο αναζητω αλλα δεν μπορω να το βρω
marduc812 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 και εγω αυτο αναζητω αλλα δεν μπορω να το βρω Αν κανετε ενα reinstall; Δν χρειαζεται τοσο πολυ μωρε και με ενα F5 refresh κανεις και με enter μπαινεις στην σελιδα κανονικα! Αλλο παρατηρησα εγω αν ανοιξεις ενα βιντεο με ενδειξει στο url για το σημειο που θα αρχισει η αναπαραγωγη δεν το παιζει απο το σημειο που το αφησες στο url αλλα απο την αρχη και δεν ξερω αν φταιει η αλλαγη του συστηματος του youtube η το chrome!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.