Προς το περιεχόμενο

Google έκδοση 6 !

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιτελους κανω zoom στο site του sportfm και παραμενει clickable το flash(μεχρι τωρα γινοτανε μονο στο firefox αυτο).

Δημοσ.

H 6 ειναι η καινουρια....η 7 ειναι σε beta ακομα...τον εκαναν ακομα πιο ομορφο και γρηγορο.

Στις αλλαγές περιλαμβάνονται ένα ανανεωμένο χρωματικό περιβάλλον, συνδυσασμός δύο μενού σε ένα, επανατοποθέτηση των κουμπιών, καθώς και πρόσβαση σε μελλοντικές εφαρμογές του Chrome Web Store

Δημοσ.
ρε παιδια που πηγε το sync? δε το βλεπω πουθενα στη νεα εκδοση!

Tools (εικονιδιο οχι εργαλεια)->Επιλογες->Προσωπικα Στοιχεια.

Δημοσ.

Ισχύει ακομα ότι η google στέλνει ανωνυμα δεδομένα στους servers τις και ότι πρέπει να δεχθείς αυτη την αποστολή ως μέρος της άδειας χρήσης?

Δημοσ.
Ισχύει ακομα ότι η google στέλνει ανωνυμα δεδομένα στους servers τις και ότι πρέπει να δεχθείς αυτη την αποστολή ως μέρος της άδειας χρήσης?
Eχουν βγει κατι add on που κοβουν την συλλογη δεδομενων....επισης μπορεις να κανεις και uncheck την επιλογη που στελνεις στατιστικα στοιχεια....και παλι αν θελει η google σου παιρνει τα δεδομενα τα οποια χρησιμοποιουνται για διαφημιστικους λογους...so what?...εχεις να κρυψεις τιποτα?Δεν παν να με παρακολουθουνε μεσω google earth σε καρβουνιαριδες τυπου firefox και opera δεν ξαναγυρναω.Αντε να βγει και ο 7 με gpu acceleration.....
Δημοσ.

Να ρωτησω.

Εδω και μια βδομαδα μου χανεται η προεπιλεγμενη μηχανη αναζητησης. Το εχει παθει κανεις; Ξερει καμια λυσει;

post-103086-129063117488_thumb.jpg

btw τον εχω κανει reinstall

• Super Moderators
Δημοσ.

πλέον είναι optional από ότι είδα και δεν χρειάζεται να το επιλέξεις...

Δημοσ.
εχεις να κρυψεις τιποτα?Δεν παν να με παρακολουθουνε μεσω google earth σε καρβουνιαριδες τυπου firefox και opera δεν ξαναγυρναω.Αντε να βγει και ο 7 με gpu acceleration.....

Ε ναι,πολύ μπροστά ο βρόουζερ τη γκουγκλ,πως να ξαναγυρίσεις

Δημοσ.
πλέον είναι optional από ότι είδα και δεν χρειάζεται να το επιλέξεις...

Ευχαριστώ για την πληροφωρία.

Eχουν βγει κατι add on που κοβουν την συλλογη δεδομενων....επισης μπορεις να κανεις και uncheck την επιλογη που στελνεις στατιστικα στοιχεια....και παλι αν θελει η google σου παιρνει τα δεδομενα τα οποια χρησιμοποιουνται για διαφημιστικους λογους...so what?...εχεις να κρυψεις τιποτα?Δεν παν να με παρακολουθουνε μεσω google earth σε καρβουνιαριδες τυπου firefox και opera δεν ξαναγυρναω.Αντε να βγει και ο 7 με gpu acceleration.....

Δικαιωμά σου προσωπικά διαφωνώ στην πολιτκή που ακολουθεί η google και προτειμώ τον FF στο κάτω κατω μου κρασάρει 1 φορά στι 2 εβδομάδες και τον έχω ανοιχτω 24/7.

Κάνω μια χαρά την δουλειά μου και το Noscript addon μπλοκάρει όλα τα javascript οπότε δεν έχω κανένα προβλημα ταχυτητας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...