Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση γενικής χρήσης μέχρι 1340 ευρώ;

gorillas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου πέρασα καν από το μυαλό αυτό.Θα το πάω αύριο σε ένα φιλαράκι που είναι τεχνικός να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λες...αλλιώς θα πάει για τρίγωνα πανοράματος το pc...:-)

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τελικά έχει πρόβλημα η μητρική!:mad:

Τα έστειλα πίσω και περιμένω...

όπως έλεγες Αυτό το pc έχεις καταντήσει το γιοφύρι της Άρτας!

και εγώ έστειλα το psu για αλλαγή από το ίδιο κατάστημα και έχει πέραση ένας μηνάς σχεδόν και ακόμη να το πάρω

Δημοσ.
όπως έλεγες Αυτό το pc έχεις καταντήσει το γιοφύρι της Άρτας!

και εγώ έστειλα το psu για αλλαγή από το ίδιο κατάστημα και έχει πέραση ένας μηνάς σχεδόν και ακόμη να το πάρω

Ωχ...μην μου λες τέτοια!Βασικά τους ρώτησα και μου είπαν ότι έχουν διαθέσιμη μία μητρική σίγουρα!Τώρα θα δούμε!

Δημοσ.
Ωχ...μην μου λες τέτοια!Βασικά τους ρώτησα και μου είπαν ότι έχουν διαθέσιμη μία μητρική σίγουρα!Τώρα θα δούμε!

μπορεί να έχουν στο κατάστημα εγώ έπεσα και πάνω στης απεργίες τον φορτηγατζήδων :mad:και για αυτό πρέπει να άργησε τόσο καιρό:-)

Δημοσ.
μπορεί να έχουν στο κατάστημα εγώ έπεσα και πάνω στης απεργίες τον φορτηγατζήδων :mad:και για αυτό πρέπει να άργησε τόσο καιρό:-)

Ναι σωστό και αυτό.Το μόνο που φοβάμαι είναι το κατά πόσο επαγγελματίες είναι.

Μην αρχίσουν να λένε διάφορα του τύπου μπορεί τελικά το λάθος να είναι και δικό σας κ.τ.λ!Βέβαια στις επικοινωνίες που είχαμε το αντίθετο μου έδειξαν οι άνθρωποι.

Δημοσ.

Όντως φαίνεται να είναι επαγγελματίες, αλλά κι εγώ δε χρειάστηκε ποτέ να δω τι παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις για να ξέρω από πρώτο χέρι..

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά σήμερα ήρθε το MONITOR,αλλά,πάντα υπάρχει ένα αλλά σε αυτή την σύνθεση:-),λείπει το καλώδιο τροφοδοσίας από την συσκευασία.

Το monitor δουλεύει κανονικά καθώς το έβαλα στο laptop της αδερφής μου και σε διπλότυπο η διαφορά της ποιότητας είναι εμφανής.Βασικά το Monitor τα σπάει!

Όσον αφορά το pc τελικά είχε γίνει κάποιο λάθος με τον επεξεργαστή,ή λάθος με την εγκατάσταση από τον τεχνικό του Visionstudio(που δεν νομίζω) ή τα παιδιά της ACS έπαιζαν μήλα με την μητρική μου.:mad:

Το θέμα λύθηκε,το λάθος όπως πολύ σωστά παραδέχθηκε το Visionstudio είναι δικό τους και το κόστος των μεταφορικών είναι εξ' ολοκλήρου δικό τους.Απλά θα περιμένω μερικές μέρες ακόμα...:X

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά σήμερα ήρθε το MONITOR,αλλά,πάντα υπάρχει ένα αλλά σε αυτή την σύνθεση,λείπει το καλώδιο τροφοδοσίας από την συσκευασία.

Να υποθέσω οτι λες για την Dell? Ναι στις τελευταίες παρτίδες που έχουν πάρει και άλλοι, δεν υπήρχε το καλώδιο.

Δημοσ.

Ναι ακριβώς για την Dell...Καλή,χρυσή η Dell αλλά αυτό είναι απαράδεκτο.Monitor των 500 ευρώ δεν διανοείται να μην έχει καλώδιο τροφοδοσίας.

Επικοινώνησα και με το priveshop αλλά και με την Dell και θα μου το στείλουν από priveshop αφού επικοινωνήσουν με τον προμηθευτή τους και αυτός με την Dell.

Το καλό είναι ότι το Monitor είναι Revision A02.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Το PC δεν έχει έρθει ακόμα αλλά λογικά θα έρθει αύριο.

Το θέμα όμως είναι άλλο.Σκέφτομαι να αγοράσω ένα UPS διότι τις τελευταίες μέρες βρέχει πολύ στην Κόρινθο και οι αυξομοιώσεις τάσεις είναι πολλές.Είναι κρίμα να τσιγκουνευτώ τώρα και να την πάθω μετά.

Μετά από μια έρευνα αγοράς έχω καταλήξει σε APC και συγκεκριμένα στα:

SMT750I

SC620I

SUA750I

Μήπως μπορώ να πάω και σε ποιο οικονομική λύση;;;Λάβετε υπόψη σας ότι στο PC θα μπει και κάρτα γραφικών στα επίπεδα της GTX460,ATI 5850 ή η νέα σειρά της ATI.Την υπόλοιπη σύνθεση την ξέρετε.

Καλό θα ήταν οι προτάσεις σας να είναι από e-shop για να χρησιμοποιήσω τις 6 άτοκες.

Ευχαριστώ παιδιά για ακόμα μια φορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...