phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Το τροφοδοτικό σου θα έχει 9 βύσματα για τροφοδοσία Sata συσκευών και 8 από τις κλασικές 4πινες. Φυσικά μπορείς με αντάπτορες να τις αυξήσεις. http://www.corsair.com/products/hx650/default.aspx Πήγαινε στην καρτέλα Resources.
gorillas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 phanispal ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα μπορούσες να με βοηθήσεις λίγο με τις συνδέσεις του case;;; Έχω συνδέσει το usb του κουτιού,το hd audio και το POWER LED(ελπίζω) και μου μένει το AC97,POWER SW,RESET SW και HDD LED.
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Κανένα πρόβλημα Πες μου τι θέλεις να συνδέσεις να δούμε πώς θα γίνει.
gorillas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέχρι στιγμής έχω συνδέσει αυτά: Μου μένει το AC97,POWER SW,RESET SW και HDD LED.
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Εδώ άμα κάνεις zoom, φαίνεται ξεκάθαρα πού μπαίνει, τι. Αν δεις ότι π.χ. δεν ανοίγει το σύστημα, δοκίμασε να βάλεις το σχετικό καλώδιο ανάποδα (ναι, το ξέχασα :Ρ). Η μητρική σου υποστηρίζει HD Audio λογικά, οπότε δε σε ενδιαφέρει το AC '97.
gorillas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Πολύ ωραία...το είχα δει στο manual αλλά δεν πολύ καταλάβαινα... Έτσι το έκανα... Uploaded with ImageShack.us
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ανοίγει; Δε νομίζω, επειδή λογικά το καλώδιο Power Switch απ' το κουτί πρέπει να το βάλεις στο PWRBTN στη μητρική.
gorillas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Βασικά δεν μπορώ να το δοκιμάσω...Δεν έχει έρθει ακόμα το τροφοδοτικό.Απλά θέλω να το έχω έτοιμο. Να το μεταφέρω δηλαδή 1 θέση προς τα δεξιά ή να το πάω δυο θέσεις;;;
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 2 θέσεις, καθώς οι πρώτες 2 αφορούν στο PLED, του οποίου δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα εκεί βέβαια, καθώς υπάρχει ξεχωριστό PLED Header.
gorillas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 phanispal ευχαριστώ πάρα πολύ. Νομίζω ότι είναι έτοιμο για να μπει το τροφοδοτικό. Το μόνο πρόβλημα,αν είναι πρόβλημα,είναι το πίσω panel. Ευχαριστώ και πάλι.
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Τίποτα man, απλά αν δεις ότι δεν ανοίγει, κατ' αρχάς δες αν ανοίγει με το κουμπί που έχει η μητρική και αν είναι ΟΚ, μάλλον είναι ανάποδα το καλώδιο.
gorillas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά ήρθε και το τροφοδοτικό που παίζει να είναι πιο βαρύ από το κουτί... Μάλλον το τοποθέτησα ανάποδα καθώς ο εξαερισμός του είναι από κάτω. Το μηχάνημα παρόλα αυτά ανοίγει κανονικά και ο Dr. Debug μου βγάζει την ένδειξη 00 που από το manual της μητρικής σημαίνει: Passes control to OS Loader (typically INT19h). Επίσης,τον συνδέω στην παλιά οθόνη και δεν δίνει σήμα... ---------- Προσθήκη στις 12:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:17 ---------- Παιδιά και μερικές φωτογραφίες: Δεν είναι και το καλύτερο cable management που έχω δει αλλά τι να κάνεις;;;; ---------- Προσθήκη στις 13:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:33 ---------- Παιδιά πείτε καμιά γνώμη γιατί θα μου στρίψει...
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε να bootάρεις μόνο με τη μία μνήμη και τίποτ' άλλο πάνω. Αν δε γίνει τίποτα, καθάρισε τις τιμές της CMOS.
gorillas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Το έχω ήδη κάνει... Το clear cmos το έκανα με σβηστό το μηχάνημα και πάτησα για 15 δεύτερα το κουμπάκι που έχει πίσω η μητρική αλλά τίποτα... Έχω ξενερώσει πάρα πολύ... Αν υπάρχει κάποιο παιδί από Κόρινθο θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσε να βοηθήσει. Είναι κρίμα να δώσω τόσα λεφτά για να το στείλω Θεσσαλονίκη. phanispal ευχαριστώ για ακόμα μια φορά. Και μια φώτο από τις ενδείξεις:
liopyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Έχω την εντύπωση πως το "00 code" είναι το code λειτουργίας, ότι δλδ όλα πήγαν καλά στην αρχική διαδικασία του boot.. Μάλλον το pc δουλεύει, μπας και δεν έχει την onboard primary display;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.