Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση γενικής χρήσης μέχρι 1340 ευρώ;

gorillas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
:lol::lol:

Αυτό το pc έχεις καταντήσει το γιοφύρι της Άρτας!

εντάξει αν πιέζεσαι από θέμα χρόνου πάρε αυτές που πρότεινες απλός εγώ στης πρωτινά επειδή σου δίνουν τα ιδία mhz και Cas Latency με χαμηλότερη τιμή :-)

Δημοσ.

Ναι η πρόταση σου είναι σωστή απλά βαρέθηκα να περιμένω...Έχω τουλάχιστον 20 μέρες που ασχολούμαι με αυτό το pc.

Με αυτές τις μνήμες τα πράγματα από το VisionStudio θα έρθουν την Παρασκευή και το τροφοδοτικό την δευτέρα από e-gate και μάλιστα στην τιμή των 92 ευρώ ενώ τώρα έχει ~150 ευρώ στο συγκεκριμένο κατάστημα. Corsair Professional HX650W Modular

Δημοσ.
Ναι η πρόταση σου είναι σωστή απλά βαρέθηκα να περιμένω...Έχω τουλάχιστον 20 μέρες που ασχολούμαι με αυτό το pc.

Με αυτές τις μνήμες τα πράγματα από το VisionStudio θα έρθουν την Παρασκευή και το τροφοδοτικό την δευτέρα από e-gate και μάλιστα στην τιμή των 92 ευρώ ενώ τώρα έχει ~150 ευρώ στο συγκεκριμένο κατάστημα. Corsair Professional HX650W Modular

αφού βαρέθηκες να περιμένεις........... πάρτες να τελειώνεις :-)

πάντως το τροφοδοτικό το πηρές σε τέλεια τιμή

Δημοσ.

Παιδιά ήρθαν και τα πράγματα από το Visionstudio.

Ξεκίνησα σιγά σιγά την συναρμολόγηση αλλά μετά την τοποθέτηση του μικρού panel με τις υποδοχές της μητρικής έχω την εντύπωση ότι η θύρα DVI δεν είναι τόσο έξω όσο θα έπρεπε.

Έχουν μπει κανονικά οι βίδες της βάσης και η μητρική έχει βιδώσει κανονικά σύμφωνα με τις οδηγίες.

Δημοσ.

Και το ps/2 μου φαίνεται κάπως περίεργο. Μήπως με την πίεση του δαχτύλου μπαίνει πιο μέσα η I/O shield παρόλο που έχει κουμπώσει;

Συμβαίνει μερικές φορές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...