rafail1994 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ΠΑΡΑΔΟΣΗ: 2 - 10 Εργάσιμες εντάξει δεν μπορείς να περιμένεις λίγο παραπάνω :lol:
gorillas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 :lol: Αυτό το pc έχεις καταντήσει το γιοφύρι της Άρτας!
rafail1994 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 :lol: Αυτό το pc έχεις καταντήσει το γιοφύρι της Άρτας! εντάξει αν πιέζεσαι από θέμα χρόνου πάρε αυτές που πρότεινες απλός εγώ στης πρωτινά επειδή σου δίνουν τα ιδία mhz και Cas Latency με χαμηλότερη τιμή
gorillas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ναι η πρόταση σου είναι σωστή απλά βαρέθηκα να περιμένω...Έχω τουλάχιστον 20 μέρες που ασχολούμαι με αυτό το pc. Με αυτές τις μνήμες τα πράγματα από το VisionStudio θα έρθουν την Παρασκευή και το τροφοδοτικό την δευτέρα από e-gate και μάλιστα στην τιμή των 92 ευρώ ενώ τώρα έχει ~150 ευρώ στο συγκεκριμένο κατάστημα. Corsair Professional HX650W Modular
rafail1994 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ναι η πρόταση σου είναι σωστή απλά βαρέθηκα να περιμένω...Έχω τουλάχιστον 20 μέρες που ασχολούμαι με αυτό το pc.Με αυτές τις μνήμες τα πράγματα από το VisionStudio θα έρθουν την Παρασκευή και το τροφοδοτικό την δευτέρα από e-gate και μάλιστα στην τιμή των 92 ευρώ ενώ τώρα έχει ~150 ευρώ στο συγκεκριμένο κατάστημα. Corsair Professional HX650W Modular αφού βαρέθηκες να περιμένεις........... πάρτες να τελειώνεις πάντως το τροφοδοτικό το πηρές σε τέλεια τιμή
gorillas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Και μερικές εικόνες από το κουτί: 1 2 3
gorillas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά ήρθαν και τα πράγματα από το Visionstudio. Ξεκίνησα σιγά σιγά την συναρμολόγηση αλλά μετά την τοποθέτηση του μικρού panel με τις υποδοχές της μητρικής έχω την εντύπωση ότι η θύρα DVI δεν είναι τόσο έξω όσο θα έπρεπε. Έχουν μπει κανονικά οι βίδες της βάσης και η μητρική έχει βιδώσει κανονικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασες να βάλεις το βύσμα και δε μπαίνει;
gorillas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Όχι δεν δοκίμασα καθώς δεν έχω dvi καλώδιο.Το παλιό μου monitor έχει vga υποδοχή.
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Και το ps/2 μου φαίνεται κάπως περίεργο. Μήπως με την πίεση του δαχτύλου μπαίνει πιο μέσα η I/O shield παρόλο που έχει κουμπώσει; Συμβαίνει μερικές φορές.
gorillas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι άλλο;;;Παροχές ρεύματος για δίσκο και recorder δεν έχει μέσα η μητρική;;;
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Οτιδήποτε έχει να κάνει με τροφοδοσία συσκευών, βγαίνει απ' το τροφοδοτικό.
gorillas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Θα υπάρχει σε αυτό που έχω παραγγείλει;;;Corsair Professional HX650W Modular
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.