Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση γενικής χρήσης μέχρι 1340 ευρώ;

gorillas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι μέρες πλησιάζουν και νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή για ολοκληρωμένες προτάσεις.

Σύνολο 1185 ευρώ με τον AMD Phenom II X6 1055T.

Παιδιά σε αυτήν την σύνθεση έχω καταλήξει.Αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη σύνθεση ή κάποια αλλαγή σας ακούω.

Τέλος,υπάρχει κάποιο ανάλογο κουτί της ποιότητας και της τιμής του Lian Li αλλά από Ελλάδα;;;

Π.Χ: Fractal Design Define R2;;;

Συγνώμη αν είμαι κουραστικός αλλά είμαι λίγο αναποφάσιστος.:-D

Ευχαριστώ!

αποψη μου αλλα μου φαινεται πως το fractal τα σπαει!!! πρεπει να ειναι μαματο κουτι... εγω αν θα αλλαζα ποτε το shark μου θα πηγαινα σε αυτο.:-)

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά στο review του thelab.gr το κουτάκι παίρνει αρκετά καλή βαθμολογία.Όμως στα + του Lian Li είναι το πλαινό που προσωπικά μου αρέσει πολύ αλλά και η ποιότητα κατασκευής του που δεν ξέρω αν είναι ανάλογη του Fractal.Στο κάτω-κάτω κουτί δεν αλλάζεις και κάθε μέρα!Παρόλα αυτά και τα δύο είναι πολύ ωραία κουτιά.Αν υπήρχε Ελλάδα δεν τίθεται θέμα...

Δημοσ.

Πώς ακριβώς μπορεί να συγκριθεί το fractal με το lian li;

Το μόνο κοινό χαρακτηριστικό που βλέπω είναι ο minimal σχεδιασμός.

Μιλάμε για case φτιαγμένο από ΣΙΔΕΡΟ ffs, 12.5kg άδειο!

LianLi μπαλωμένο, κι ας μην είναι από τον τόπο σου...

:-)

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι? δν θάταν ίσως καλύτερα να πάρεις ένα pc με 700ευρώ κ μετά από 3χρόνια να ξανααγοράσεις pc με άλλα τόσα λεφτά?

αφού δν το θες κ κιόλας υψηλές επιδόσεις. κ έτσι σε 3χρόνια θα έχεις κ 2 pc. δν ξέρω αν λέω βλακείες απλά είναι μια ιδέα.

με το να δώσεις 1200ευρώ θα έχεις τώρα ένα τέλειο pc αλλά σε 6χρόνια οι επιδόσεις του μπορεί να έχουν πέσει πολύ. ενώ αλλιώς θα έχεις για 6χρόνια με τα ίδια λεφτά ένα πολύ καλό μηχάνημα.

συγνώμη για την παρέμβαση απλά ήθελα να πω μια ιδέα.

Δημοσ.
να ρωτήσω κάτι? δν θάταν ίσως καλύτερα να πάρεις ένα pc με 700ευρώ κ μετά από 3χρόνια να ξανααγοράσεις pc με άλλα τόσα λεφτά?

αφού δν το θες κ κιόλας υψηλές επιδόσεις. κ έτσι σε 3χρόνια θα έχεις κ 2 pc. δν ξέρω αν λέω βλακείες απλά είναι μια ιδέα.

με το να δώσεις 1200ευρώ θα έχεις τώρα ένα τέλειο pc αλλά σε 6χρόνια οι επιδόσεις του μπορεί να έχουν πέσει πολύ. ενώ αλλιώς θα έχεις για 6χρόνια με τα ίδια λεφτά ένα πολύ καλό μηχάνημα.

συγνώμη για την παρέμβαση απλά ήθελα να πω μια ιδέα.

Στην ουσία Pc των 700€ φτιάχνει, δίνοντας 455€ για μία οθόνη που παίζει να τον βγάλει και δεκαετία.

Δημοσ.
Στην ουσία Pc των 700€ φτιάχνει, δίνοντας 455€ για μία οθόνη που παίζει να τον βγάλει και δεκαετία.

Ακριβώς!:-)

( μνήμες με ECC; whot; παίζουν σε αυτό το board; )

Πρόβλημα ασυμβατότητας εννοείς;;;Μπορεί.Σχεδόν τυχαία τις έβαλα!

Δημοσ.

Μου προτάθηκε από το Vision Studio να γίνει η συναρμολόγηση σε μητρική,επεξεργαστή και ψύκτρα το οποίο είναι το κομμάτι που με φοβίζει περισσότερο στην συναρμολόγηση.

Ποια είναι η άποψή σας;;;

Δημοσ.
Μου προτάθηκε από το Vision Studio να γίνει η συναρμολόγηση σε μητρική,επεξεργαστή και ψύκτρα το οποίο είναι το κομμάτι που με φοβίζει περισσότερο στην συναρμολόγηση.

Ποια είναι η άποψή σας;;;

Αν πιστευεις οτι δεν θα τα καταφερεις ας το κανουν αυτοι. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...