Προς το περιεχόμενο

Σκουρια

bluesattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια ερωτησουλα :-)

Εχει σκουριασει (απελπιστικα ) ο λαιμος απο μια εξατμιση (ενιαια )μιας μικρης μηχανης που εχω.Πως να προλαβω πριν τρυπησει ? Επινικελωση πχ μονο του λαιμου ? H επινικελωση ειναι τελειως επιφανειακη (για αισθητικους πιο πολυ λογους ) η θα κανει δουλεια και για αυτο που θελω ? Ξερει κανεις ποσο χρεωνουν για τετοια ? Καμμια αλλη ιδεα ? :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρωτα πρωτα ποσο κοστιζει στην αντιπροσωπεια ο λαιμος (αν ειναι διαιρουμενος με το τελικο)η ολοκληρη και μετα προχωρας σε βαψιμο η νικελ που κοστιζουν και αυτα και συνηθως δεν πετυχαινουν,το να σου σκουριασει ο λαιμος δεν σημαινει οτι τρυπαει αμεσως εγω πχ ηδη κυκλοφοραω 2 χρονια με σκουριασμενους λαιμους

Ο λαιμος σκουριάζει λόγο υψηλών θερμοκρασιών, αμα όμως η εξάτμιση είναι καλής ποιοότητας (χοντρό μέταλο) η σκουριά αργεί να κάνει τρύπα. Η δικιά μου στο runner είναι έτσι απο το 2004 και δεν τρυπαει...

Μπορείς να την τρίψεις καλά με γιαλόχαρτο και μετα να την βάψεις μόνος σου με σπρευ υψηλών θερμοκρασιών, αλλά συνήθως αυτά είναι χρώμα μαυρο. Σε εμένα βαφή κρατάει 2 χρόνια περίπου πριν ξανασκουριάσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...