Προς το περιεχόμενο

seagate st3500320as προβλημα..!

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο παραπανω δισκος μου εμφανισε τα παρακατω bad sectors..

υπαρχει καποιο προγραμμα να τους εξαφανισω ?

seagate500.gif

• Super Moderators
Δημοσ.

κατέβασε τα Seagate Seatools, τρέξε όλα τα tests και αν κάποιο σου βγάλει FAIL κάνεις backup τα data σου και χρησιμοποιείς την εγγύηση του δίσκου...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι αναγκη να υπαρχει αποδειξη-εγγυηση. Αν δεν εχουν περασει 2 (ή 3) χρονια απο την ημερομηνια κατασκευης, μπορεις να τους τον στειλεις και να στον αλλαξουν.

Υπαρχουν διαδικασιες, δες το site της Seagate.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν φτιαχνονται. Μπορεις απλα με το HDD Regenerator να τα καταστησεις μη χρησιμοποιουμενα, κι ετσι να χρησιμοποιεις το υπολοιπο υγιες μερος του δισκου.

Παντως να ξερεις οτι ενας δισκος που εμφανισε bad sectors, σιγουρα καποια στιγμη θα αρχισει να εμφανιζει ολο και περισσοτερα.

Μπορει να αυξανονται με ρυθμο 2 το μηνα, μπορει και να κλαταρει ομως απο τη μια στιγμη στην αλλη...

Δημοσ.

λοιπον στο smart failed..short passed..το αλλο θελει 118 λεπτα για να το κανει..παντως εχει εγγυηση μεχρι

το νοε-2013..τελικα δεν ξερετε καποιο προγραμμα να ασχοληθω ? θελω να κανει δουλεια οχι απλα καποια

απο googlαρισμα..

• Moderators
Δημοσ.

Εγω ειπα ο,τι εχω να πω.

Το HDD regenerator το εχω χρησιμοποιησει παμπολλες φορες και απλα αντικαθιστα τα bad sectors με spare sectors που εχουν ολοι οι δισκοι.

Φυσικα στις δικες μου περιπτωσεις ηταν 2-5-65 bad sectors και οχι 600+, οποτε δεν ξερω αν θα κανει δουλεια.

Αν δεν κανει παντως, απλα δεν μπορεις να κανεις κατι και τον πας για αλλαγη. :-)

(που ετσι κι αλλιως σου προτεινω να τον αλλαξεις αφου εχει εγγυηση).

Τωρα αν νομιζεις οτι ετσι για πλακα σου προτεινουμε πραγματα απο googling, τι να πω... Εχω κανει 11000+ ποστ με αρλουμπες... :-(

Δημοσ.
Εγω ειπα ο,τι εχω να πω.

Το HDD regenerator το εχω χρησιμοποιησει παμπολλες φορες και απλα αντικαθιστα τα bad sectors με spare sectors που εχουν ολοι οι δισκοι.

Φυσικα στις δικες μου περιπτωσεις ηταν 2-5-65 bad sectors και οχι 600+, οποτε δεν ξερω αν θα κανει δουλεια.

Αν δεν κανει παντως, απλα δεν μπορεις να κανεις κατι και τον πας για αλλαγη. :-)

(που ετσι κι αλλιως σου προτεινω να τον αλλαξεις αφου εχει εγγυηση).

Τωρα αν νομιζεις οτι ετσι για πλακα σου προτεινουμε πραγματα απο googling, τι να πω... Εχω κανει 11000+ ποστ με αρλουμπες... :-(

καλα ρε συ μην τρελαινεσαι..δεν αναφερθηκα προσωπικα σε σενα..οταν εγραφα το κειμενο δεν ειχα κανει ακομα refresh και δεν ειδα οτι ειχες ποσταρει και προτεινει το hdd regenerator..

---------- Προσθήκη στις 16:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:34 ----------

δεν θελω αντικατασταση με spare sectors...θελω repair των χαλασμενων sectors..κανενα δεν το κανει αυτο ?

καπου πηρε το ματι μου οτι καποιοι δισκοι εμφανιζουν λανθασμενα καποιους bad sectors ενω στην πραγματικοτητα

δεν εχει χαλασει η μαγνητικη επιφανεια στο εκεινο το σημειο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...