Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή συντεταγμένων

achilleas_f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ξέρει κανένας πως μπορώ να μετατρέψω συντεταγμένες από x y σε άλλη μορφή; Με ενδιαφέρει συγκεκριμένα η μετατροπή για εύρεση περιοχής στο google earth όπου οι συντεταγμένες δίνονται κάπως έτσι : χχ*χχ'χχ.χχ''Β - χχ*χχ'χχ.χχ''Ε. (δε ξέρω τις μονάδες μέτρησής τους γι'αυτό τα γράφω έτσι) :o

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλησπέρα. Ξέρει κανένας πως μπορώ να μετατρέψω συντεταγμένες από x y σε άλλη μορφή; Με ενδιαφέρει συγκεκριμένα η μετατροπή για εύρεση περιοχής στο google earth όπου οι συντεταγμένες δίνονται κάπως έτσι : χχ*χχ'χχ.χχ''Β - χχ*χχ'χχ.χχ''Ε. (δε ξέρω τις μονάδες μέτρησής τους γι'αυτό τα γράφω έτσι) :o

Ευχαριστώ

Αν μιλάς για το google earth να παρεις τα δεδομενα σε δεκαδική μορφη θα πας

Εργαλεία

Επιλογές

και στην περιοχη "εμφανιση γεωγραφικου πλάτους/μηκους"

τσεκάρεις το πρώτο radio button δεκαδικες μοιρες

και εισαι ΟΚ

Πιστευω αυτο να ηθελες

Δημοσ.

Όχι δε με βοηθάει αυτό. Θέλω να τις μετατρέψω σε άλλο μετρικό σύστημα. Αυτό που λες, αλλάζει απλά τα δεκαδικά. Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

Ευχαριστώ

TO google εχει αρχεια *.kml

αν θες να τις μετατρεψεις σε .dat για destinator παραδειγματος χαρη...

http://www.elsewhere.org/journal/gmaptogpx/

και μετα gpsbabel.1.3.6.....

εξυπακουεται οτι εισαι Α εθνικη για να ζητας τετοια....:mrgreen:

Δημοσ.

Ούτε. Θέλω να μετατρέψω από ΕΓΣΑ σε WGS84 για να τα βρω στο google earth. Αλλά ok... Τη βρήκα την άκρη τελικά (μάλλον). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...