achilleas_f Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Ξέρει κανένας πως μπορώ να μετατρέψω συντεταγμένες από x y σε άλλη μορφή; Με ενδιαφέρει συγκεκριμένα η μετατροπή για εύρεση περιοχής στο google earth όπου οι συντεταγμένες δίνονται κάπως έτσι : χχ*χχ'χχ.χχ''Β - χχ*χχ'χχ.χχ''Ε. (δε ξέρω τις μονάδες μέτρησής τους γι'αυτό τα γράφω έτσι) Ευχαριστώ
billma Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Ξέρει κανένας πως μπορώ να μετατρέψω συντεταγμένες από x y σε άλλη μορφή; Με ενδιαφέρει συγκεκριμένα η μετατροπή για εύρεση περιοχής στο google earth όπου οι συντεταγμένες δίνονται κάπως έτσι : χχ*χχ'χχ.χχ''Β - χχ*χχ'χχ.χχ''Ε. (δε ξέρω τις μονάδες μέτρησής τους γι'αυτό τα γράφω έτσι) Ευχαριστώ Αν μιλάς για το google earth να παρεις τα δεδομενα σε δεκαδική μορφη θα πας Εργαλεία Επιλογές και στην περιοχη "εμφανιση γεωγραφικου πλάτους/μηκους" τσεκάρεις το πρώτο radio button δεκαδικες μοιρες και εισαι ΟΚ Πιστευω αυτο να ηθελες
achilleas_f Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι δε με βοηθάει αυτό. Θέλω να τις μετατρέψω σε άλλο μετρικό σύστημα. Αυτό που λες, αλλάζει απλά τα δεκαδικά. Ευχαριστώ πάντως
FFighter Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Ξέρει κανένας πως μπορώ να μετατρέψω συντεταγμένες από x y σε άλλη μορφή; Με ενδιαφέρει συγκεκριμένα η μετατροπή για εύρεση περιοχής στο google earth όπου οι συντεταγμένες δίνονται κάπως έτσι : χχ*χχ'χχ.χχ''Β - χχ*χχ'χχ.χχ''Ε. (δε ξέρω τις μονάδες μέτρησής τους γι'αυτό τα γράφω έτσι) Ευχαριστώ TO google εχει αρχεια *.kml αν θες να τις μετατρεψεις σε .dat για destinator παραδειγματος χαρη... http://www.elsewhere.org/journal/gmaptogpx/ και μετα gpsbabel.1.3.6..... εξυπακουεται οτι εισαι Α εθνικη για να ζητας τετοια....
achilleas_f Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ούτε. Θέλω να μετατρέψω από ΕΓΣΑ σε WGS84 για να τα βρω στο google earth. Αλλά ok... Τη βρήκα την άκρη τελικά (μάλλον). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.