n!nj@ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπόν . μόλις εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του ubuntu στο mac . κράτησα και τα δύο λειτουργικά συστήματα . εντάξει , με το ubuntu μία χαρά . όταν προσπαθώ όμως να μπω στο mac os μου βγαζει το still waiting root device , ξανά και ξανά . τι ακριβώς πρέπει να κάνω , αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει ,ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 δεν εχω ιδεα απο mac και osx αλλα μηπως επειδη και τα δυο ειναι *nix συστηματα εχεις κανει καμια βλακεια και εσβησες το root (/) partiosion του osx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλύτερα μου φαίνεται να ρωτήσεις στο MacOs section Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n!nj@ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 οκ ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n!nj@ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 οκ ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.