Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για paypal

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δημιούργησα account στο paypal γιατί θέλω να αγοράσω κάτι από αγγλία.

Έχω electron visa (την οποία δεν έχω μαζί μου και δεν μπορώ να τη βρω άμεσα), οπότε έχω μονο τον λογαριασμό μου στην alpha bank.

Το paypal δέχεται μόνο κάρτα ή μπορει να πάρει λεφτά απλά από τον λογαριασμό που θα του βάλω?

Γιατι στο site οταν παταω να πληρωσω με paypal μου βγάζει μόνο να βαλω τον αριθμο καρτας. ( ενω στο paypal έβαλα τα στοιχεία του λογαριασμού)

Δημοσ.

Έβγαλα καινούργια κάρτα στην αγροτική. Atenet debit με σήμα visa.

Αρα μπορει να χρησιμοποιηθεί και σαν χρεωστικη.

Ωστοσο οταν πηγα να την χρησιμοποιησω δεν μπορεσα. Ουτε στο paypal

Μου βγάζει μηνυμα This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us usin

Χρήματα έχει μέσα. Πρεπει να κανω κατι αλλο?

Σημ. την πήρα σήμερα

---------- Προσθήκη στις 15:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:11 ----------

Από οτι βλέπω επειδη ειναι καινουργια δεν μπορει να την τσεκαρει το Paypal. Ποσο καιρο παιρνει?

Δημοσ.

Έβγαλα καινούργια κάρτα στην αγροτική. Atenet debit με σήμα visa.

Αρα μπορει να χρησιμοποιηθεί και σαν χρεωστικη.

Ωστοσο οταν πηγα να την χρησιμοποιησω δεν μπορεσα. Ουτε στο paypal

Μου βγάζει μηνυμα This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us usin

Χρήματα έχει μέσα. Πρεπει να κανω κατι αλλο?

Σημ. την πήρα σήμερα

---------- Προσθήκη στις 15:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:11 ----------

Από οτι βλέπω επειδη ειναι καινουργια δεν μπορει να την τσεκαρει το Paypal. Ποσο καιρο παιρνει?

Δημοσ.

παιδια, και εγω για πρωτη φορα εβγαλα prepaid εκανα ολες τις διαδικασιες μεχρι και το verified που τρωει το 1.5 ευρω. δεν εχω λαβει το τετραψηφιο να τον βαλω αλλα...

εκανα κλικ στο e-mail για activation μεσα απο την σελιδα του mail και υστερα διαβασα σε forums οτι μπορει να ειναι fake.

φοβουμενος, αποσυνδεσα την καρτα απο το paypal και εκλεισα τον λογαριασμο.

δημιουργησα νεο email και ξεκινησα εκ νεου λογαριασμο στο paypal.

αλλα οταν φτανω στο σημειο να καταχωρησω την καρτα, μου λεει: That card number is already registered with PayPal. Please enter a different number.

τωρα τι να κανω ? πρεπει να παω στην τραπεζα να την ακυρωσω ? ειχα βαλει και 50 ευρω μεσα.

ποια ειναι η διαδικασια ;:

(εχασα και το 1.5 ευρω του verification:mad::mad::mad::mad::mad::mad:)

Δημοσ.

Χαχαχα

Μολις με πηραν απο την αγροτικη τραπεζα και μου ειπαν

Προσπαθητε να τη χρησιμοποιησετε στο ιντερνετ?

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Η αγροτικη δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα!

Ενω χθες στο υποκαταστημα της τραπεζας μου ειπαν οτι μπορω.

Για τα μπαζα.

Μιλαμε η γκομενα στο τηλεφωνο τελειως αγενης

ακυρο

Δημοσ.
Χαχαχα

Μολις με πηραν απο την αγροτικη τραπεζα και μου ειπαν

Προσπαθητε να τη χρησιμοποιησετε στο ιντερνετ?

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Η αγροτικη δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα!

Ενω χθες στο υποκαταστημα της τραπεζας μου ειπαν οτι μπορω.

Για τα μπαζα.

Μιλαμε η γκομενα στο τηλεφωνο τελειως αγενης

ακυρο

Μάλλον φίλε η γκόμενα στην τράπεζα ήταν για τα μπάζα γιατί όντως η Αγροτική δεν παρέχει υπηρεσίες αγορών μέσω internet (τι να το θέλει ο αγρότης τώρα το paypal δεν βαριέσαι...). Αλλά μάλλον ΟΛΗ η τράπεζα είναι για τα μπάζα. Τι περιμένεις με τόσους βολεμένους εκεί μέσα....

Δημοσ.
η Αγροτική δεν παρέχει υπηρεσίες αγορών μέσω internet (τι να το θέλει ο αγρότης τώρα το paypal δεν βαριέσαι...)

Εντάξει λίγο άκυρη η τοποθέτησή σου!

Οποιος παει αγροτικη ειναι αγροτης!

Δηλαδη οποιος εχει λογαριασμο στην πειραιως ειναι απο τον πειραια?! :mrgreen:

Δημοσ.
Εντάξει λίγο άκυρη η τοποθέτησή σου!

Οποιος παει αγροτικη ειναι αγροτης!

Δηλαδη οποιος εχει λογαριασμο στην πειραιως ειναι απο τον πειραια?! :mrgreen:

Που να δεις εγω που εχω καρτα Κυπρου. Ετοιμαζομαι για να ξενιτευτω :-)

Δημοσ.
παιδια, και εγω για πρωτη φορα εβγαλα prepaid εκανα ολες τις διαδικασιες μεχρι και το verified που τρωει το 1.5 ευρω. δεν εχω λαβει το τετραψηφιο να τον βαλω αλλα...ποια ειναι η διαδικασια ;:

εκανα κλικ στο e-mail για activation μεσα απο την σελιδα του mail και υστερα διαβασα σε forums οτι μπορει να ειναι fake.

φοβουμενος, αποσυνδεσα την καρτα απο το paypal και εκλεισα τον λογαριασμο.

δημιουργησα νεο email και ξεκινησα εκ νεου λογαριασμο στο paypal.

αλλα οταν φτανω στο σημειο να καταχωρησω την καρτα, μου λεει: That card number is already registered with PayPal. Please enter a different number.

τωρα τι να κανω ? πρεπει να παω στην τραπεζα να την ακυρωσω ? ειχα βαλει και 50 ευρω μεσα.(εχασα και το 1.5 ευρω του verification:mad::mad::mad::mad::mad::mad:)

...και η συνεχεια ειναι εντελως για γελια. συνοπτικα:

1) εβγαλα τα χρηματα απο την καρτα, την ακυρωσα, και εβγαλα νεα, με νεο λογαριασμο στο paypal (απο νεο e-mail)

2) κατοπιν εγκατεστησα το comodo verification engine και netcraft, 2 toolbars οπου ανιχνευουν phishing σελιδες. επανεφερα απο τον καδο το σβησμενο email που ζητουσε activation (και ειχα κανει κλικ επανω του) και ξαναεκανα, αυτη τη φορα να δω τι θα μου δειξουν οι toolbars

οταν το εκανα, συμφωνα με τις toolbars ημουν στην αληθινη σελιδα του paypal.

τοτε σκεφτηκα, αδικα ακυρωσα καρτες, νεους λογαριασμους, κλπ κλπ

Σε αυτο το σημειο (θα καταλαβετε) να σας πω οτι ειχα κανει forward το email στο [email protected] οπου υποτιθεται αναφερεις το πλαστο mail.

Κοιτωντας πριν λιγο το εμαιλ μου, ειδα οτι μου ειχαν απαντησει με το εξης:

Hello,

Thanks for forwarding that suspicious-looking email. You're right - it

was a phishing attempt, and we're working on stopping the fraud. By

reporting the problem, you've made a difference!

Identity thieves try to trick you into revealing your password or other

personal information through phishing emails and fake websites. To learn

more about online safety, click "Security Center" on any PayPal webpage.

Every email counts. When you forward suspicious-looking emails to

[email protected], you help keep yourself and others safe from identity

theft.

Your account security is very important to us, so we appreciate your

extra effort.

Thanks,

PayPal

This email is sent to you by the contracting entity to your User

Agreement, either PayPal Ince, PayPal Pte. Ltd or PayPal (Europe) S.à

r.l. & Cie, S.C.A. Société en Commandite par Actions, Registered Office:

5th Floor 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg RCS Luxembourg B 118

349.

Αντε τωρα βγαλε ακρη. αφου τσεκαρα εκ των υστερων και το κουμπι activation με οδηγουσε στην αληθινη σελιδα, πως αυτοι εστειλαν τετοιο πραγμα ;;;;:lol::lol::lol:

ή οι toolbars εχουν προστασια του κ@@λου, ή αυτοι που εστειλαν το mail δεν ειχαν ιδεα.

ειμαι εντελως αρχαριος στο ολο θεμα, οποτε καταλαβαινετε τι μπορει να τραβηξει καποιος σαν εμενα που δεν ξερει τι να πιστεψει απο τα 2 παραπανω.

Δημοσ.

Χρειάζεται πιστωτική η προπληρωμενη πιστωτική το paypal για να λητουργησει ,χρεωστικες (κάρτες Αναλήψεως δεν λητουργουν )και όσο αναφορά το πρόβλημα με την κάρτα που έχεις χρησιμοποίησει προσπάθησε ξανά με τον πρώτο λογαριασμό αλλιώς ακυροσετην και μετέφερε τα 50 σε καινούργια δεν χάνονται απλά κάποια ψηλά ίσως χαθούν (έξοδα δημιουργία καινούργιας κάρτας).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...