Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα μίξης τραγουδιών

taklin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να μιξαρει απο μονο του τα τραγουδια οπως στουσ στουσ ραδιοφονικουσ σταθμουσ?

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια..

Θέλω να πάρω ορισμένα τραγούδια από δυο τρία Live Cd και να φτιάξω ένα δικό μου...να τα παίζει δηλαδή όπως το Windows Media Player χωρίς να σταματα στο κάθε τραγούδι να τα παίζει σαν ένα.

Υπάρχει τίποτα τέτοιο??

Δημοσ.

καποτε πριν γινει γνωστο το free dvd studio εκανα θαυματα

τωρα δε μπορω να βρω ουτε ενα προγραμμα για να κανω dub σενα κομματι

οποτε τα κοβω στο corel video studio

αλλα απλα τα κοβω δεν μπορω πχ να βαλω το τελος να παιζει στην εναρξη του αλλου οπως οι dj ....

αν βρειτε κατι πειτε μου κ μενα!!

ευχαριστωωωωω!!!! :D

Δημοσ.

Ένα φιλαράκι DJ πριν πάρει το εφοπλισμό του δούλευε πάρα πολύ με το Virtual DJ το είχα τσεκάρει μια δυο φορές και ήταν αρκετά απλό στη χρήση του και έχει πάρα πολλές δυνατότητες.

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια..

Θέλω να πάρω ορισμένα τραγούδια από δυο τρία Live Cd και να φτιάξω ένα δικό μου...να τα παίζει δηλαδή όπως το Windows Media Player χωρίς να σταματα στο κάθε τραγούδι να τα παίζει σαν ένα.

Υπάρχει τίποτα τέτοιο??

Στο LIVE CD σου όταν το ανοίξεις στο explorer είναι ένα track για πολλά;

Αν είναι ένα μοναδικό track θα πρέπει να κάτσεις να το επεξεργαστείς με ανάλογο πρόγραμμα π.χ. Split με το Audacity και μετά αφού έχεις όλα τα κομμάτια να σιγουρευτείς ότι είναι σε συμβατό φορμά http://wiki.audacityteam.org/wiki/How_to_burn_CDs και τέλος να τα γράψεις π.χ. με το imageburn

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...