taklin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 καλημερα ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να μιξαρει απο μονο του τα τραγουδια οπως στουσ στουσ ραδιοφονικουσ σταθμουσ?
kostas421 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Παιδιά μια βοήθεια.. Θέλω να πάρω ορισμένα τραγούδια από δυο τρία Live Cd και να φτιάξω ένα δικό μου...να τα παίζει δηλαδή όπως το Windows Media Player χωρίς να σταματα στο κάθε τραγούδι να τα παίζει σαν ένα. Υπάρχει τίποτα τέτοιο??
destinity22 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 καποτε πριν γινει γνωστο το free dvd studio εκανα θαυματα τωρα δε μπορω να βρω ουτε ενα προγραμμα για να κανω dub σενα κομματι οποτε τα κοβω στο corel video studio αλλα απλα τα κοβω δεν μπορω πχ να βαλω το τελος να παιζει στην εναρξη του αλλου οπως οι dj .... αν βρειτε κατι πειτε μου κ μενα!! ευχαριστωωωωω!!!!
YannisKatr1990 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ένα φιλαράκι DJ πριν πάρει το εφοπλισμό του δούλευε πάρα πολύ με το Virtual DJ το είχα τσεκάρει μια δυο φορές και ήταν αρκετά απλό στη χρήση του και έχει πάρα πολλές δυνατότητες.
TheELF Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Παιδιά μια βοήθεια.. Θέλω να πάρω ορισμένα τραγούδια από δυο τρία Live Cd και να φτιάξω ένα δικό μου...να τα παίζει δηλαδή όπως το Windows Media Player χωρίς να σταματα στο κάθε τραγούδι να τα παίζει σαν ένα. Υπάρχει τίποτα τέτοιο?? Στο LIVE CD σου όταν το ανοίξεις στο explorer είναι ένα track για πολλά; Αν είναι ένα μοναδικό track θα πρέπει να κάτσεις να το επεξεργαστείς με ανάλογο πρόγραμμα π.χ. Split με το Audacity και μετά αφού έχεις όλα τα κομμάτια να σιγουρευτείς ότι είναι σε συμβατό φορμά http://wiki.audacityteam.org/wiki/How_to_burn_CDs και τέλος να τα γράψεις π.χ. με το imageburn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.