GoldenEye Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είναι να τρέχεις αποκλειστικά Windows τότε δεν χρειάζεσαι ούτε το bootcamp. Πάντως αρχίζω και προσαρμόζομαι ολοένα και περισσότερο στα SL τις τελευταίες μερες. Με βλέπω να γίνομαι fan boy αν συνεχίσω έτσι. ενταξει οχι και fanboy αλλα την τρομακτικη ανωτεροτητα την καταλαβαινεις σε μερικα δευτερολεπτα χρησης. σε μια βδομαδα εχεις μαθει οτι χρειαζεται και εχεις κολλησει ανεπιστρεπτη και τελος οποιαδηποτε απλη επαφη με windows αποτελει δυσαρεστη εμπειρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 ενταξει οχι και fanboy αλλα την τρομακτικη ανωτεροτητα την καταλαβαινεις σε μερικα δευτερολεπτα χρησης. σε μια βδομαδα εχεις μαθει οτι χρειαζεται και εχεις κολλησει ανεπιστρεπτη και τελος οποιαδηποτε απλη επαφη με windows αποτελει δυσαρεστη εμπειρια... Δεν θέλω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα, αν και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πάντως όπως και να' χει δεν πιστεύω ότι η επαφή με τα Windows θα μου είναι δυσάρεστη ποτέ. Το κάθε λειτουργικό έχει τα υπέρ και τα κατά του. Ειδικά τα Windows 7 είναι πάρα πολύ καλό λειτουργικό. Επίσης είναι λογικό ότι όσο μεγαλώνει το μερίδιο αγοράς του MACOS, τόσο θα αρχίσουν να υπάρχουν προβλήματα με virus κτλ όπως και στα Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν θέλω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα, αν και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πάντως όπως και να' χει δεν πιστεύω ότι η επαφή με τα Windows θα μου είναι δυσάρεστη ποτέ. Το κάθε λειτουργικό έχει τα υπέρ και τα κατά του. Ειδικά τα Windows 7 είναι πάρα πολύ καλό λειτουργικό. Επίσης είναι λογικό ότι όσο μεγαλώνει το μερίδιο αγοράς του MACOS, τόσο θα αρχίσουν να υπάρχουν προβλήματα με virus κτλ όπως και στα Windows. δουλευεις sl και θεωρεις ακομα τα 7 παρα πολυ καλο λειτουργικο;ετσι επρεπε να ναι τα vista το 2006 οχι τωρα το 2010. ευτυχως για την μικρομαλακη που το linux δεν εχει μεριδιο στην αγορα και δεν εχει καταληξει σε λιγες η μια και στανταρισμενη εκδοση και αντιστοιχα τα mac λογω κοστους. και φυσικα τιποτα μα τιποτα δεν συγκρινεται με την απολυτη σταθεροτητα και την ηρεμια στην δουλεια μου που προσφερει το mbpro και πανω απ ολα τον κερδισμενο χρονο. ουτε drivers ουτε ασυμβατοτητες ουτε αλλες ηλιθιοτητες που μπορεις για πλακα να φας μια μερα και να μην μπορεις να εργαστεις. και αυτο μαλλον δεν κοστολογειται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 GoldenEye συμφωνω ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ μαζι σου. Για ποιο λογο ειχαμε συνηθησει σε τοσα inconveniences με τα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Έχετε δουλέψει έστω και 10 λεπτά σε windows seven; αναρωτιέμαι. .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Goldeneye, αγορασα ενα tv tuner και μια καρτα για να βλεπω δορυφορικη τηλεοραση και δουλεψαν αψογα στο pc, μαλιστα βρηκε τους drivers αυτοματα. Δοκιμασε τις ιδιες καρτες σε mac os x και δεν υπαρχουν καν drivers!! Οποτε εχεις δικιο οταν λες "ουτε drivers": στο mac os x υπαρχουν ελαχιστοι και ετσι υπαρχει hardware που δεν δουλευει ΚΑΝ!! "Και αυτο μαλλον δεν κοστολογειται" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ που έχω mbp και win7 δεν έχω ενθουσιαστεί με το macos. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρούν ότι το SL είναι το ανώτερο του w7. Το finder είναι αιώνες πίσω του windows explorer σε ευκολία χρήσης και ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα (κλείδωμα του dock) πρέπει να κατεβάσω άλλο πρόγραμμα... Btw ακόμα δεν κατάφερα να βρω πως γίνεται να δω κοινόχρηστους φακέλους από w7 σε τοπικό δίκτυο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Η ανωτερότητα του MacOS είναι πολύ απλά στο ότι αυτά που κάνει, τα κάνει άψογα, χωρίς κολλήματα, ιούς και χωρίς το λειτουργικό σύστημα να σέρνεται μετά από λίγο καιρό για άγνωστους λόγους και να απαιτεί φορμάτ. Τουλάχιστον για τους περισσότερους "άσχετους" χρήστες. Αν κάποιος ξέρει, ίσως και να τα φέρνει βόλτα τα Windows. Τώρα άμα πας και αγοράσεις tv tuner και κάρτα για δορυφορική που δεν υποστηρίζονται από MacOS είναι γελοίο να κάνεις παράπονα που δεν υπάρχουν drivers. Μπορείς αν θέλεις να κάνεις παράπονα που δεν υποστηρίζονται περισσότερα προγράμματα ή περισσότερες συσκευές. Εκεί ναι, τα Windows είναι ανώτερα και αυτό είναι πασίγνωστο. Το θέμα, όμως, για πολλούς είναι όταν ΕΧΕΙΣ υποστήριξη, αυτό που κάνεις να μη σε προβληματίσει. Να γίνει όσο πιο εύκολα γίνεται. Έστω και αν (το φτάνω στα άκρα) η ευκολία είναι ένα απλό μηνυματάκι που λέει "συμβολευτείτε το manual για τη συγκεκριμένη ρύθμιση" και όχι ένα μήνυμα που λέει "error number -1643" μπλα μπλα μπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Για αυτο και η πλειοψηφια προτιμα windows και ειδικα οι εταιριες που βαζουν πανω απο ολα την παραγωγικοτητα κλπ. Γιατι πολυ απλα τα θεωρει προτιμοτερα. Τις εικασιες για φορματ,συρσιμο κλπ ειναι πολυ καλο υλικο για παραμυθια σε παιδακια αν εισαι παππους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τις εικασιες για φορματ,συρσιμο κλπ ειναι πολυ καλο υλικο για παραμυθια σε παιδακια αν εισαι παππους. συχνά- πυκνά στις ιστορίες αυτές εμφανίζεται και δράκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 μην αρχίζετε πάλι ρε,θα κλειδωθεί κι αυτό. Τα χουμ ξαναπεί,τα 7 είναι γαμώ τα λειτουργικά,ανώτερα τεχνολογικά κτλ το SL είναι διαφορετικό και αυτό μερικοί το γουστάρουν,όπως γω ας πούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 συχνά- πυκνά στις ιστορίες αυτές εμφανίζεται και δράκος Τοτε γινεται αναρπαστο το παραμυθι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ο δράκος ήρθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.