Προς το περιεχόμενο

Το Ebay μου ακύρωσε το account

eytyxhs098

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η βλακεία είναι ότι: αφού είχε πουλήσει ένα σωρό προϊόντα είχε πάρει και ένα σωρό θετικές κριτικές λογικά.. οπότε τον εμπιστεύονται και περισσότεροι buyers.. άρα με το κλείσιμο του λογαρισμού έπρεπε να ξεκινήσει πάλι από το 0..

μα καλά αφού λες ήταν απενεργοποιημένος ο άλλος λογαριασμός δεν το είδαν; ή μήπως δεν μας λες και όλη την αλήθεια; :Ρ

μήπως έκανε και κανά bid να ανεβάσεις την τιμή; λολ

Δημοσ.

oντως γιατι να στον κλεισει ετσι λιγο δυσκολο μου φαινεται...

αλλα τεσπα... :confused:

Δημοσ.
oντως γιατι να στον κλεισει ετσι λιγο δυσκολο μου φαινεται...

αλλα τεσπα... :confused:

διοτη ο παλιος τον ειχαν μπλοκαρει και εγω εκανα και καινουριο και με ανακαλιψαν....και τωρα πρεπει να διαγραψω τον παλιο για να ξαναδουλεψει αυτος.....μπελαδες...

Δημοσ.
η βλακεία είναι ότι: αφού είχε πουλήσει ένα σωρό προϊόντα είχε πάρει και ένα σωρό θετικές κριτικές λογικά.. οπότε τον εμπιστεύονται και περισσότεροι buyers.. άρα με το κλείσιμο του λογαρισμού έπρεπε να ξεκινήσει πάλι από το 0..

μα καλά αφού λες ήταν απενεργοποιημένος ο άλλος λογαριασμός δεν το είδαν; ή μήπως δεν μας λες και όλη την αλήθεια; :Ρ

Και το τελευταίο να έκανε δεν παίζει να τον διέγραψαν. Έχω ακούσει για περιπτώσεις με μεγάλους sellers που έχουν διπλούς λογαριασμούς για να ανεβάζουν την τιμή και παρά τις πολλές καταγγελίες το ebay δεν κάνει τίποτα... λογικό βέβαια μιας και όσο πιο ψηλά πάει η τιμή ενός προϊόντος τόσο πιο πολλά θα εισπράξει το ebay από τα fees

Δημοσ.
διοτη ο παλιος τον ειχαν μπλοκαρει και εγω εκανα και καινουριο και με ανακαλιψαν....και τωρα πρεπει να διαγραψω τον παλιο για να ξαναδουλεψει αυτος.....μπελαδες...

ναι ο αλλος φιλος εννοει κιολας οκ... τωρα οχι.. τον αλλον γιατι στον εκλεισαν... ?? 2/2 ?

Δημοσ.

Τον άλλον μου τον εκλισαν διοτη πήγα διακοπές και αφίσα 2μηνες απλιροτα κάτι πράγματα και τον ακυροσαν.....στον παλιό δεν έδωσα σημασία διοτη δεν έχασα τίποτα....

Δημοσ.

Το λέω στην αρχή 100% θετικά σχόλια......αν δεν ήμουν δεν θα παραπονιομουνα θα έλεγα καλά να παθω και δεν θα έγραφα αυτό το θέμα....

Δημοσ.
Τώρα εσύ είσαι αξιόπιστος seller?

e... ontως μηπως ειχαν δικιο για τον πρωτο?

ο αλλος ο seller τι φταιει?

μηπως οντως δεν μας τα λες ολα? και εχεις κανει κατι...??

οπως ας πουμε να μην εστειλες παραγγελειες και τετοια...

γιατι 3.000 + που λες οτι εχεις = 100% δεν το χω δει σχεδον πουθενα...!!!!! super seller με 300.000 εχουν 99.6- 99.8

---------- Προσθήκη στις 19:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:12 ----------

Το λέω στην αρχή 100% θετικά σχόλια......αν δεν ήμουν δεν θα παραπονιομουνα θα έλεγα καλά να παθω και δεν θα έγραφα αυτό το θέμα....

απαντησε μου λιγο σε αυτο...

3000 πωλησεις με 100% ???

Δημοσ.

Ναι που είναι το παράξενο; Όλοι οι πελάτες μου είναι ευχαριστημένη και ότι πρόβλημα ηπαρχει το διορθονω......και καταρχάς δεν είναι αυτό το θέμα μας....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...