Προς το περιεχόμενο

Το Ebay μου ακύρωσε το account

eytyxhs098

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδια ειμαι εξαλος με το ebay γιατη μολις μπικα και μου λεει οτι το account is blocked.....στο acount μου ειχα 347 προιοντα ενεργα για ποληση και ειχα πουλισει 3970 προιοντα και ειχα βεβαια 100% θετικα σχόλεια......

Και παω στα mail μου να δω γιατη μου "παγωσαν" τον λογαριασμο μου.....και ο λογος που "παγωσαν" τον λογαριασμο μου ηταν οτι βρηκαν εναν αλλο λογαριασμο να τεριαζει με τον δικο μου, και οντος τεριαζει διοτη και αυτος ειταν δικος μου.....ο παλιος λογαριασμος μου ειναι και αυτος "παγομενος" για τον λογο οτι περιση το καλοκαιρι πριν παω διακοπες ειχα καιρδισει 6 προιοντα και μολις γυρισα (απο της διακοπες) επειδη ηταν απληροτες μου ακυροσαν τον λογαριασμο μου....και φισιολογικα εκανα αλλο, με μετα απο 1 χρονο συνηδιτοποιουν οτι εχω και αλλο λογαριασμο και μου τον "παγονουν" και αυτον τον 100% νομιμο....:mad: οκ δεν ειναι αυτο το προβλημα το προβλημα ειναι οτι μου :shifty:ΑΚΥΡΩΣΕ:shifty: ΟΛΑ τα προιοντα που αγορασα και ειχα πληροσει και δεν μου επεστρεψε τιποτα.....(στο paypal).....τι να κανω τωρα για να τον επαναφερω..και να βαλω μια "ταξη" στο account μου...?????:confused:

:shifty:!~!~ΗELP ME PLEASE!~!:shifty:

Δημοσ.

Πρώτα από όλα δοκίμασε αυτό γιατί στραβώθηκα Firefox - Ορθογραφικός έλεγχος και διόρθωση. Συγγνώμη που στο λέω αλλά μερικές λέξεις σε μπερδεύουν και πρέπει να το διαβάσεις τρεις φορές σε κάποια σημεία.

Δοκίμασε να τους στείλεις κάποιο mail στο support και τόνισε το θέμα με τα χρήματα.

Δημοσ.

sorry ρε φιλε αλλα ειμαι πολυ ταραγμενος τρεμω απο το κακο μου.....

---------- Προσθήκη στις 13:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:51 ----------

μολις το εκανα και "χεστικαν" μου λενε οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα......θα κανω μινηση αν δεν παρω τα λευτα μου.....

---------- Προσθήκη στις 13:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:07 ----------

ααα...αυτα που τα εχω πληροσει θα μου ερθουν κανονικα εεε????

Δημοσ.

Μία επισήμανση μόνο: δεν υπάρχει θέμα "νομιμότητας και διεκδίκησης" αν σου έκλεισαν το λογαριασμό. Είναι σα να θέλω να κάνω εγώ μήνυση στον owner του insomnia.gr επειδή με έκαναν ban, δε στέκει. ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ site είναι, ό,τι θέλουν κάνουν και αναφορά δε δίνουν, με τους δικούς τους όρους παίζεις εκεί. Δε μπορείς να απαιτήσεις κάτι. Μπορείς όμως, εφόσον πιστεύεις πως εκτίμησαν λάθος, να δικαιολογήσεις τη διπλή ύπαρξη λογαριασμού και να ζητήσεις ευγενικά (μάλλον παρακαλώντας) την επανενεργοποίηση τους ενός, τουλάχιστον για να ολοκληρωθούν οι συναλλαγές. Την έχεις κάνει την αλεπουδιά σου πάντως, οπότε μη περιμένεις και πολλά

.

Δημοσ.

παιδια απιστευτο μολις ξαναεκανα καινουριο και μεσα αε 2 λεπτα μου τον παγοσαν.....δηλαδη το ebay για μενα τελειοσε δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο....

---------- Προσθήκη στις 13:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:48 ----------

θα περιμενω να δω αν θα μου φερουν αυτα τουλαχιστον που προλαβα να παρω.....

Δημοσ.
Κανε με αλλο e-mail

ναι αλλα μηπως βλεπουν το ονομα?

τελικα φιλε τι θα κανεις? παρτους τηλεφωνο οχι απο mail... θα ναι καλυτερα...

μιλαμε για πολλα λεφτα αυτα που σου ακυρωσαν?

Δημοσ.

Τσεκάρουν και τα υπόλοιπα στοιχεία (όνοματεπώνυμο,πόλη,διευθυνση κλπ) έτσι με μπλόκαραν από τη Bwin εμένα... γιατί είχα 3 λογαριασμούς. "κακό" που μου έκαναν!!! :) καλύτερα γλυτωνω τον κουβα...

Δημοσ.

σορρυ αλλα ο τοπικ σταρτερ διαμαρτυρεται γιατι παραβιασε εν γνωση του τους κανονες του ebay και τον μπαναρανε;

οκ

Δημοσ.
ναι αλλα μηπως βλεπουν το ονομα?

τελικα φιλε τι θα κανεις? παρτους τηλεφωνο οχι απο mail... θα ναι καλυτερα...

μιλαμε για πολλα λεφτα αυτα που σου ακυρωσαν?

οχι και παρα πολλα 85 ευρο....αλλα δεν τα χαρισα και στους sellers......αλλα λογικα αφου πληροσα παει να πει οτι θα μου τα στειλουν......

Δημοσ.

Για να σε ξεγράψουν έτσι από το ebay είναι λίγο δύσκολο, ακόμα και αν έχεις απλήρωτα αντικείμενα. Μήπως δεν είχες πληρώσει τα ebay fees σου για αρκετό καιρό? (αφού λες ότι πουλάς αντικείμενα κιόλας..) Το ebay πρίν σου ''παγώσει''/ξεγράψει τον λογαργιασμό σου σε προειδοποιει με συνεχόμενα e-mail για 2-3 μήνες...

Πάντως αν κάνεις καινούργιο αccount με διαφορετικό e-mail,paypal account, κάρτα δεν θα έχεις πρόβλημα αρκεί να μην τα έχεις ξαναχρησιμοποιησει στο ebay...

Δημοσ.

μολις επικοινονισα με το ebay και μου ειπαν να στειλω ενα μαιλ και απο τους 2 λογαριασμους και να πω πιο θελω να κρατισω και κατι αλλο δεν καταλαβα καλα τα ελεγε πολυ περιεργα και δεν καταλαβενα κουβεντα....

---------- Προσθήκη στις 17:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:39 ----------

μηπος ξερει κανεις καλυτερα να μου πει τι θα κανω???...ο αλλος τα πειρε στο κρανιο που δεν καταλαβενα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...