Nik.K Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Οσα παραθεσατε ειναι αστεια. Dirt2 ? Bad Company 2 ? Crysis me 2xAA ? Και ολες με 1920χ1200 ??? Μερικοι το παιζετε κουτοι μου φαινεται αλλα οκ, θα δουμε και αλλα αυριο για να δουμε τι παιζει και σε παιχνιδια που Δεν εχουν μηχανες υπερ της Radeon...Υπαρχει 1 ατομο εδω μεσα που να μην ξερει πως Dirt 2 και BC2 ευνοουν τις Radeon ? Και τεστ με 2ΧΑΑ στο Crysis ??????? Στα υπολοιπα τεστ χρησιμοποιησαν αραγε ΑΑ και AF ? Μαλλον πρεπει να επεσε "ορος" η βαζετε αυτα τα παιχνιδια και αναλυσεις/ρυθμισεις η δεν παιρνετε κομματια. Οσο για τους Drivers, μιλαμε για Refresh, οι ιδιοι βασικα με την σειρα 5χχχ ειναι μονο που εχει πεσει optimisation για tesselation. Μαθετε μερικοι να ξεχωριζετε την Νεα αρχιτεκτονικη που θελει και νεους οδηγους με την παλια που χρησιμοποιει βασικα τους ιδιους.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Να τι θα μπει στο δευτερο συστημα.......
vasilisga Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Οσα παραθεσατε ειναι αστεια. Dirt2 ? Bad Company 2 ? Crysis me 2xAA ? Και ολες με 1920χ1200 ??? Μερικοι το παιζετε κουτοι μου φαινεται αλλα οκ, θα δουμε και αλλα αυριο για να δουμε τι παιζει και σε παιχνιδια που Δεν εχουν μηχανες υπερ της Radeon...Υπαρχει 1 ατομο εδω μεσα που να μην ξερει πως Dirt 2 και BC2 ευνοουν τις Radeon ? Και τεστ με 2ΧΑΑ ??????? Μαλλον πρεπει να επεσε "ορος" η βαζετε αυτα τα παιχνιδια και αναλυσεις/ρυθμισεις η δεν παιρνετε κομματια. Οσο για τους Drivers, μιλαμε για Refresh, οι ιδιοι βασικα με την σειρα 5χχχ ειναι μονο που εχει πεσει optimisation για tesselation. Μαθετε μερικοι να ξεχωριζετε την Νεα αρχιτεκτονικη που θελει και νεους οδηγους με την παλια που χρησιμοποιει βασικα τους ιδιους. μ'αλλα λογια να αγαπιομαστε καληνυχτα
Nik.K Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 vasilisga δεν εχω κατι να χωρισω μαζι σας, αλλα να το παιζετε κουτοι ειναι αστειο ειλικρινα. Αν νομιζετε πως τυχαια επεσαν αυτα τα τεστ χωρις AA και AF και σε αυτη την αναλυση τοτε μεγεια σας με χαρα σας. Αυριο που θα ανεβουν αλλα 100 στο δικτυο ελπιζω μερικοι να μην ακουσαν τις "οδηγιες χρησης".
vasilisga Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 vasilisga δεν εχω κατι να χωρισω μαζι σας, αλλα να το παιζετε κουτοι ειναι αστειο ειλικρινα. Αν νομιζετε πως τυχαια επεσαν αυτα τα τεστ χωρις AA και AF και σε αυτη την αναλυση τοτε μεγεια σας με χαρα σας. Αυριο που θα ανεβουν αλλα 100 στο δικτυο ελπιζω μερικοι να μην ακουσαν τις "οδηγιες χρησης". υπομονη τοτε, υπομονη απιστε φιλε μου, μεχρι αυριο που θα πεσει μεγαλυτερο φως
Darth_Fanis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Οσα παραθεσατε ειναι αστεια. Dirt2 ? Bad Company 2 ? Crysis me 2xAA ? Και ολες με 1920χ1200 ??? Μερικοι το παιζετε κουτοι μου φαινεται αλλα οκ, θα δουμε και αλλα αυριο για να δουμε τι παιζει και σε παιχνιδια που Δεν εχουν μηχανες υπερ της Radeon...Υπαρχει 1 ατομο εδω μεσα που να μην ξερει πως Dirt 2 και BC2 ευνοουν τις Radeon ? Και τεστ με 2ΧΑΑ στο Crysis ??????? Στα υπολοιπα τεστ χρησιμοποιησαν αραγε ΑΑ και AF ? Μαλλον πρεπει να επεσε "ορος" η βαζετε αυτα τα παιχνιδια και αναλυσεις/ρυθμισεις η δεν παιρνετε κομματια. Οσο για τους Drivers, μιλαμε για Refresh, οι ιδιοι βασικα με την σειρα 5χχχ ειναι μονο που εχει πεσει optimisation για tesselation. Μαθετε μερικοι να ξεχωριζετε την Νεα αρχιτεκτονικη που θελει και νεους οδηγους με την παλια που χρησιμοποιει βασικα τους ιδιους. Ρε συ Nik.K τι γίνεται εδω πέρα; Βλέπω οτι η HD6870 ξεπερνάει τη GTX470 στο Crysis και στο Metro 2033 που δεν είναι ΑΤΙ games...Πως γίνεται αυτό;
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 470 με αποτελεσματα των πρωτων Drivers ομως....... Οπως και να εχει η 6870 παει για το δευτερο built
Anubis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 wtf ολος ο κοσμος 30αρες εχει? Μαλλον εχει τα λεφτα να παρει και την καλυτερη καρτα γραφικων.. Ποια παιχνιδια δεν χρησιμοποιουν Radeon μηχανη?
Darth_Fanis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 470 με αποτελεσματα των πρωτων Drivers ομως....... Οπως και να εχει η 6870 παει για το δευτερο built Γιατί; Αφού είναι "ένα απλό refresh"...Εσύ έτσι δεν έλεγες;
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μα refresh ειναι.....Στο δευτερο συστημα θα παει(που θα πηγαινε ετσι και αλλιως μια 6850-6870) οχι στο πρωτο.Η 480 θα μεινει μεχρι το Kepler....
Titanomaxos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μα refresh ειναι.....Στο δευτερο συστημα θα παει(που θα πηγαινε ετσι και αλλιως μια 6850-6870) οχι στο πρωτο.Η 480 θα μεινει μεχρι το Kepler.... Tις καρτες της nvidia, σε λιγο θα τις βρίσκουμε στα πανέρια στη λαϊκή :lol: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ... γιατί κάποιοι με κραταγανε τόσο καιρό...
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ασε τους fanboismus clash of the titans,στο ειπα και στο MSN. Μην μου πεις μετα οτι τα λες για τον nik.k
Darth_Fanis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μα refresh ειναι.....Στο δευτερο συστημα θα παει(που θα πηγαινε ετσι και αλλιως μια 6850-6870) οχι στο πρωτο.Η 480 θα μεινει μεχρι το Kepler.... Η αντικαταστάτρια της HD5770 ξεπερνάει την GTX470 και λές οτι είναι "απλό refresh"; Καληνύχτα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ειπα refresh οχι απλο refresh,στην προκειμενη περιπτωση καλο refresh..... Τι να μου πεις βρε Darth_fanis οποια καρτα θελω παιρνω,λες να με νοιαζει τι λες εσυ? Ξαναλεω,τα αποτελεσματα των GTX4xx στο Guru3d ειναι με τους πρωτους Drivers....... Καληνυχτα
Titanomaxos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Η αντικαταστάτρια της HD5770 ξεπερνάει την GTX470 και λές οτι είναι "απλό refresh"; Καληνύχτα... Είναι μόνο 60%+ από πριν καλύτερη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.