Προς το περιεχόμενο

ATI HD6XXX & nvidia GT5XX

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξεκολλάτε με τις βουβουζελες της nvidia, σε λίγο θα έχουμε τα CAYMAN :-) κοντά μας!

Το Antilles, θα αργήσει λιγουλάκι άλλα θα έρθει με γεμάτο σάκο απο παστέλια!

Παστελια θα μοιραζουν οι καινουργιες ΑΤΙ.

• Απαντ. 734
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H 280 gtx ηταν πολυ δυνατες καρτες, απλα στην αρχη ηταν υπερκοστολογημενες αγρια....

Η σειρα 48... της ΑΤΙ, ηταν μια χαρα καρτουλες και σε απίστευτη τιμουλα (Θυμάμαι 4870 300 ευρω και 4850 220 ευρώ και 4870χ2 στα 480 ευρω, οταν το 280gtx εκανε Ιουλιο μηνα 550 ευρω) Η 295 άργησε να έρθει...

Η ΑΤΙ για ενα 5 μηνο επαιζε μπαλα μονή της...

Τοτε έτυχε να περάσω και απο της δυο εταιρείες, μια χαρά παίζανε και οι δυο....με ενα προβάδισμα για την nvidia όταν βγήκε το 295...

Για ένα 5μηνο είχαμε αυτό -> http://www.guru3d.com/article/his-radeon-hd-4870-x2-2048mb-review/10

... μετά ήρθε το 295gtx

Ιούλιο μήνα είχαμε 280gtx 550 ευρω 260gtx στα 350 ευρω, 4870 στα 300 ευρώ και 4870x2 στα 480 ευρώ... Εσύ ποια πιστεύεις ότι τίμαγε τα λεφτά της?

Δημοσ.

H 280 gtx ηταν πολυ δυνατες καρτες, απλα στην αρχη ηταν υπερκοστολογημενες αγρια....

Η σειρα 48... της ΑΤΙ, ηταν μια χαρα καρτουλες και σε απίστευτη τιμουλα (Θυμάμαι 4870 300 ευρω και 4850 220 ευρώ και 4870χ2 στα 480 ευρω, οταν το 280gtx εκανε Ιουλιο μηνα 550 ευρω) Η 295 άργησε να έρθει...

Η ΑΤΙ για ενα 5 μηνο επαιζε μπαλα μονή της...

Τοτε έτυχε να περάσω και απο της δυο εταιρείες, μια χαρά παίζανε και οι δυο....με ενα προβάδισμα για την nvidia όταν βγήκε το 295...

Για ένα 5μηνο είχαμε αυτό -> http://www.guru3d.com/article/his-radeon-hd-4870-x2-2048mb-review/10

... μετά ήρθε το 295gtx

Ιούλιο μήνα είχαμε 280gtx 550 ευρω 260gtx στα 350 ευρω, 4870 στα 300 ευρώ και 4870x2 στα 480 ευρώ... Εσύ ποια πιστεύεις ότι τίμαγε τα λεφτά της?

Δημοσ.
Εγω που την ειχα παρει Σεπτεμβριο 2008 την 4850, γιατι εσκασα 150..?

Δεν ξέρω για ποιον Σεπτέμβριο λες, εγώ σου λέω λανσάρισμα τιμές!

Δημοσ.
Εγω που την ειχα παρει Σεπτεμβριο 2008 την 4850, γιατι εσκασα 150..?

Δεν ξέρω για ποιον Σεπτέμβριο λες, εγώ σου λέω λανσάρισμα τιμές!

Δημοσ.

Sorry man δεν ειδα καλα...

Μιλαω για λανσαρισμα καρτων

....μετα γινανε αρκετες μειωσεις απο nvidia μετα το φιασκο εριξε την 280 100+ ευρω κατω με το καλημερα. Ειχε πεσει τρελο κλαμα στα forum τοτε!

Δημοσ.

Sorry man δεν ειδα καλα...

Μιλαω για λανσαρισμα καρτων

....μετα γινανε αρκετες μειωσεις απο nvidia μετα το φιασκο εριξε την 280 100+ ευρω κατω με το καλημερα. Ειχε πεσει τρελο κλαμα στα forum τοτε!

Δημοσ.

Το φιασκο ??? Ε ρε γελια......Εχετε μπερδευτει τοσο πολυ που μια κοιτατε επιδοσεις, μια κοιτατε κοστος, μια κοιτατε καταναλωση ρευματος, αναλογα με το τι βολευει περισσοτερο την συγκεκριμενη στιγμη.....Χαχαχαχαχαχαχαχα, αστεια πραγματα......

Δημοσ.

Το φιασκο ??? Ε ρε γελια......Εχετε μπερδευτει τοσο πολυ που μια κοιτατε επιδοσεις, μια κοιτατε κοστος, μια κοιτατε καταναλωση ρευματος, αναλογα με το τι βολευει περισσοτερο την συγκεκριμενη στιγμη.....Χαχαχαχαχαχαχαχα, αστεια πραγματα......

Δημοσ.

Μπάρε μου δεν κοιτάμε μόνο εταιρεία....

Δημοσ.

Μπάρε μου δεν κοιτάμε μόνο εταιρεία....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...