Προς το περιεχόμενο

ATI HD6XXX & nvidia GT5XX

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 734
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υποστηριζω πως οι τιμες δεν θα ειναι αυτες, τωρα ειναι διαφημιστικο τρικ ? Θα τις κρατησουν μια εβδομαδα και θα τις αλλαξουν ? Εκαναν συμφωνια για περιορισμενα κομματα μεσω τριτης εταιρειας ? Πολλα παιζουν, το σιγουρο ειναι πως οπως ανεβηκαν και οι 5870 θα ανεβουν και αυτες ακομα και αν οντως μιλαμε για αυτα τα χρηματα. Απο την αλλη οπως ειπα, βασικα μιλαμε για μια 5850 οποτε και στα 245ε δεν νομιζω πως την λεει καποιος φτηνη.

Δημοσ.
Παντως σε αυτη την τιμη αν και δεν το λες κελεπουρι αφου οι επιδοσεις ειναι εφαμιλες με μια 5850 ειναι κατι πολυ καλο.

Έγραψες. Tο περνάω στην συλλογή μου με τα μαργαριτάρια σου, όπως το προηγούμενο, πως το λέγανε....α ναι..."5770 refresh"...Με το τσιγκέλι πάντως σου βγήκε κάτι καλό να πεις για την AMD, no?

Δημοσ.

Δεν εχω πει λιγες φορες κατι καλο για την ΑΤΙ, ισως αν εισουν ανοιχτος στα καλα που γραφω να τα εβλεπες ποιο συχνα.

Οσο για το refresh ειναι πως να το κανουμε ? Ο ιδιος πυρηνας ειναι με ελαφριες βελτιωσεις για να μην πουν απλα πως αλλαξαν το ονομα, το παραδεχονται και οι ιδιοι εξαλλου πως δεν προκειται για νεα αρχιτεκτονικη.

Δημοσ.

Ας ειναι και αρχιτεκτονικη του 80'...Αν εχουν μικροτερη καταναλωση , κοστιζουν πανω κατω με τις σημερινες και ειναι και πιο φτηνες( σχετικα...) και εχουν παρομοιες ή καλυτερες επιδοσεις ,τοτε πραγματκα αξιζουν !

Δημοσ.
Αν ηταν η 5770 καλυτερη απο την 460 ναι αλλα τελευταια φορα που κοιταξα η 6850 εχει παρομοιες επιδοσεις με την 5770 οποτε.....

Δηλαδή αν πάω εγώ τώρα που έχω την 5770 και αγοράσω την 6850 θα πιαστώ κορόιδο διότι όπως λές 6850=5770... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....:lol:

Πάντως αρκετά καλές τιμές αν ισχύουν. Nik.K προσευχήσου να αυξηθούν...:lol:

Δημοσ.

παιδια οι τιμες ειναι 185 για την 6850 250 γιατην 6870, παραγγελνεις τωρα και πληρωνεις αυτη την τιμη ΤΕΛΟΣ

επισης πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι εξακολουθουν να λενε οτι η 6850 εχει παρομοιες επιδοσεις με την 5770 το οποιο ειναι ιεροσυλια αν μη τι αλλο... :rolleyes:

η 6870 το ξαναλεω φαινεται να ειναι μεταξυ της 5850 και της gtx470 οποτε η τιμη της δεν ειναι παραλογη...

και φυσικα με την 6850 στα 185ε bye bye gtx460, αν και σαν καρτουλα μου αρεσε πολυ :P

Δημοσ.
Δηλαδή αν πάω εγώ τώρα που έχω την 5770 και αγοράσω την 6850 θα πιαστώ κορόιδο διότι όπως λές 6850=5770... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....:lol:

Μόνο αν πληρώσεις (συμπεραίνοντας απ όσα βλέπω να γράφονται) :)

Δημοσ.

Θα πεσει πολυ γελιο αυριο-μεθαυριο..........Βεβαια τοτε θα λεμε σιγα μωρε και τι εγινε που η 6870 ειναι σαν μια 5770-5850, η τιμη ειναι πολυ καλη.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...