Προς το περιεχόμενο

ATI HD6XXX & nvidia GT5XX

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 734
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
OFF TOPIC

εμένα ανάλογα το κατάστημα μου βγάζει μεταφορικά, ή ότι δε στέλνει... άσε που η λίρα σφάζει..

Ναι επειδη εσυ δεν αγοραζεις την καρτα απο το αμαζον αλλα απο μαγαζι..γι'αυτο..Εγω ειπα απο το αμαζον.

Δημοσ.

Απίστευτο! Ο Jensen (έτσι αποκαλεί τον εαυτό του σε κάποιο σημείο και όχι Jen-Hsun) εξηγεί γιατί απέτυχε το Fermi :shock:

Εν κατακλείδι, οι μονάδες λειτουργούσαν όπως έπρεπε, αλλά το δίκτυο επικοινωνίας μεταξύ τους ήταν τόσο πυκνό που τα σήματα αλληλεπιδρούσαν μεταξύ τους (παρασιτικές χωρητικότητες) και το σύστημα ήταν τυφλό.

Οι σχεδιαστικές μονάδες στη NVIDIA επίσης ήταν απομονωμένες κι έτσι ενώ το τμήμα PhysX παρέδωσε μια άψογη μονάδα, όπως και το τμήμα γραφικών, δεν υπήρχε κάποιος να ελέγξει αν αυτά λειτουργούν σωστά όταν συνδυαστούν. Δεν επικοινωνούσαμε με την πραγματικότητα...

Ενώ το αεροπλάνο λέει πήγαινε καλά, δεν υπήρχε πιλότος να το προσγειώσει με ασφάλεια.

Τον εαυτό του εννοεί ε;

Το άρθρο το πρωτοείδα εδώ που είναι και στα Αγγλικά.

Δημοσ.
Απίστευτο! Ο Jensen (έτσι αποκαλεί τον εαυτό του σε κάποιο σημείο και όχι Jen-Hsun) εξηγεί γιατί απέτυχε το Fermi :shock:

Εν κατακλείδι, οι μονάδες λειτουργούσαν όπως έπρεπε, αλλά το δίκτυο επικοινωνίας μεταξύ τους ήταν τόσο πυκνό που τα σήματα αλληλεπιδρούσαν μεταξύ τους (παρασιτικές χωρητικότητες) και το σύστημα ήταν τυφλό.

Οι σχεδιαστικές μονάδες στη NVIDIA επίσης ήταν απομονωμένες κι έτσι ενώ το τμήμα PhysX παρέδωσε μια άψογη μονάδα, όπως και το τμήμα γραφικών, δεν υπήρχε κάποιος να ελέγξει αν αυτά λειτουργούν σωστά όταν συνδυαστούν. Δεν επικοινωνούσαμε με την πραγματικότητα...

Ενώ το αεροπλάνο λέει πήγαινε καλά, δεν υπήρχε πιλότος να το προσγειώσει με ασφάλεια.

Τον εαυτό του εννοεί ε;

Το άρθρο το πρωτοείδα εδώ που είναι και στα Αγγλικά.

Μπα!Ο μέγιστος Jensen αποφάσισε να παραδεχτεί ότι κάνανε λάθοςμε το Fermi??Το επόμενο πράγμα είναι να δώ γουρούνια να πετάνε! Μηπως να φέρουν τον David Kirk πίσω?

Απ'οτι φαινεται με τις 6870-6850 η ΑMD θα νικήσει άνετα τις μόνες κάρτες τις Nvidia που αξίζουν αυτή την εποχή (460-450)

Δημοσ.
Ουάου! Ενισχυμένη υποστήριξη για το Microsoft Office 2010. It's a winner σας λέω :-D

Πολυ AMD πεφτει στα key features.Μεχρι τελευταια στιγμη ελεγα μηπως και το αφηναν ΑΤΙ αλλα μπα.

Δημοσ.
Ουάου! Ενισχυμένη υποστήριξη για το Microsoft Office 2010. It's a winner σας λέω :-D

Πολυ AMD πεφτει στα key features.Μεχρι τελευταια στιγμη ελεγα μηπως και το αφηναν ΑΤΙ αλλα μπα.

Δημοσ.
και Γερμανία έτσι, εδώ θα την δεις κοντά στο 300αρι :P

Tα εχω ξαναπει..Αν δω μαλαγανιες θα αγορασω απ'εξω..

Το ιδανικο price range for me θα ηταν

6850 -> 170

5850 -> 200-210

6870 -> 230-240

5870 -> 270-280

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...