Προς το περιεχόμενο

ATI HD6XXX & nvidia GT5XX

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ομως τα 4GB εναντι στα 2GB μνημης σε μια 5970 εχουν διαφορα σε 2560χ1600, και μαλιστα αρκετη, οποτε δεν βλεπω το γιατι να μην ισχυει το ιδιο και σε οποιαδηποτε High End καρτα.

• Απαντ. 734
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συζητήθηκε νωρίτερα

Οι HD68XX series έρχονται να αντικαταστήσουν τις HD57XX series. Ο αντικαταστάτης των HD58XX είναι οι HD69XX

Οh my God ..

Εχω μεινει λιγο πισω ...

:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπορούσαν να τα κρατήσουν ίδια για να μην μπερδεύεται ο κόσμος...

...μόνο εμένα μου μυρίζει αύξηση τιμών?

Δημοσ.

Αυτό λέω κι εγώ τόσο καιρό.Ηλήθιοι μανατζαραίοι...δε μπορώ να καταλάβω τι μυαλά κουβαλάνε.

Πάντως ούτε κι εγώ πιστεύω ότι θα βγουν σε αντίστοιχες τιμές με αυτές που είχαν οι 5ρες αρχικά.Φοβάμαι ότι θα κυμαίνονται στα σημερινά κοροϊδευτικά επίπεδα, τουλάχιστον εδώ στη μπανανία.

offtopic: χθες έκατσα κ κοίταξα από περιέργεια τιμές στην αγγλία για 5850 και πάνω ( και ati και nv).Εντάξει απογοητεύτηκα: από 70-80 ευρώ διαφορά μέχρι σχεδόν 200 σε μερικές 5970...

Δημοσ.

βρομαει απο χιλιομετρα...

Εχω ξαναπει οτι οι 6850/6870 θα πετυχουν μονο αν χτυπησουν τις τιμες της 460 αλλιως ειναι καταδικασμενες

Ισως να ναι και καλο να βαλει λιγο μυαλο η ΑΤΙ..τον τελευταιο χρονο δεν μας τα λεει καλα

Δημοσ.
Και ομως τα 4GB εναντι στα 2GB μνημης σε μια 5970 εχουν διαφορα σε 2560χ1600, και μαλιστα αρκετη, οποτε δεν βλεπω το γιατι να μην ισχυει το ιδιο και σε οποιαδηποτε High End καρτα.

Σε πόσες εξαιρέσεις ακριβώς; Links or it didn't happen.

---------- Προσθήκη στις 23:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:32 ----------

Mόνο εσένα.

Δημοσ.
noooooooooooooooooo! (Luke Skywalker style οεο)

Το Barts (6800) είναι αν θυμάμαι καλά γύρω στα 230mm2. Το Cypress (5800) είναι 334mm2. Βοηθάει αυτό; ;)

Δημοσ.
Το Barts (6800) είναι αν θυμάμαι καλά γύρω στα 230mm2. Το Cypress (5800) είναι 334mm2. Βοηθάει αυτό; ;)

Βοηθάει λέει; Αυτό και μερικά ακόμα:

1. 200 περίπου chips ανά wafer στο Barts έναντι 140 στο Cypress.

2. Περίπου 150W (λίγο παραπάνω στο XT λίγο παρακάτω στο PRO).

3. Απλούστερη μονάδα μετατροπής τάσης.

4. Απλούστερη μονάδα ψύξης.

5. Συμβατότητα των pins με το Cypress, οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι υπάρχουσες πλακέτες.

Δεν θα μεταφερθεί η μείωση κόστους και σε μας;

Κατά τα άλλα ξεχάστε το... Θα τα μάθουμε όλα όταν θέλουν αυτοί :cry:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=QnlPBrczfrs[/ame]

Δημοσ.
Βοηθάει λέει; Αυτό και μερικά ακόμα:

1. 200 περίπου chips ανά wafer στο Barts έναντι 140 στο Cypress.

2. Περίπου 150W (λίγο παραπάνω στο XT λίγο παρακάτω στο PRO).

3. Απλούστερη μονάδα μετατροπής τάσης.

4. Απλούστερη μονάδα ψύξης.

5. Συμβατότητα των pins με το Cypress, οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι υπάρχουσες πλακέτες.

Δεν θα μεταφερθεί η μείωση κόστους και σε μας;

Σαφώς. Το Juniper μετακομίζει στην χαμηλότερη κατηγορία με 6700, ακολουθείται από Barts/6800 με παρεμφερής τιμές όπως Juniper στην κυκλοφορία του, το Cayman αντικαθιστά τις 58χ0 και το Antilles την Hemlock/5970.

To κακό νέο είναι ότι η 6970/CaymanXT καταναλώνει παραπάνω ρεύμα από ότι περίμενα.

Cayman PRO (6950?) <225W

Cayman XT (6970?) >225W

Επιδόσεις της τελευταίας ένα λογικό ποσοστό πάνω από την GTX480, οπότε οι ως τώρα προβλέψεις είναι μάλλον στα σωστά πλαίσια.

Αναμένουμε λοιπόν τι κατανάλωση ρεύματος θα έχει αυτή τη φορά η GTX580.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...