Προς το περιεχόμενο

ATI HD6XXX & nvidia GT5XX

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειχα και την φοβερη επαφη με τον CJ (περα απο οταν αποφασιζε να leakarei πραγματα και ετσι εβρισκα λογο να του μιλησω) και ετσι δεν ηξερα πως δεν ειναι μαζι μας πλεον. Κριμα.

• Απαντ. 734
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτο εγινε επειδη εκλεισε η BFG και θελουν να διαθεσουν το ιδιο ποσο καρτων στην αγορα, δεν εχει να κανει με τρεχουν και δεν φτανουν εκτος αν εννοεις πως η ζητηση ξεπερναει την προσφορα.

Ναί είδες...Τώρα τελευταία όλοι αγοράζουν κάρτες nVidia και υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση...:lol:

Δημοσ.
Δικιο εχεις.....Η GTX460 δεν πουλαει καθολου.Poor nVidia :-)

Ωπ καλώς τον...:lol: Η GTX460 είναι ΜΙΑ (1) κάρτα. Η οποία βγήκε μετά απο πόσους μήνες δε ξέρω και εγώ μετα τις Radeon. Η 5770 πουλάει;Η 5850; Η 5870; Η 5970 όσον αφορά τους High End users; Προφανώς καταλαβαίνεις οτι δε τίθεται θέμα σύγκρισης αυτή τη περίοδο...

Δημοσ.
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι η Nvidia δεν πουλαει......

Εννοείται οτι πουλάει nVidia είναι. Απλώς αυτήν τη εποχή είναι αρκετά πίσω απο την ATI (AMD). Και αν αργήσει πάλι, με τη σειρά GTX500 ,θα μείνει ξανά πίσω. Εκτός και αν η σειρά HD6000 αποδειχθεί οτι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι δεν έχει μπροστά της παρθένο έδαφος όπως είχαν οι 5770 - 5850. Αυτοί που ήταν να αλλάξουν κάρτα το έκαναν ήδη και μόνο σε καινούριους υπολογιστές απευθύνεται.

Έπρεπε να είχε βγει μια 460 πέρσι τα Χριστούγεννα και τότε θα βλέπαμε το πραγματικό δυναμικό της. Και άμα δεν υπήρχε κι ο ανταγωνισμός, αποκλείεται να έβγαινε με κάτω από 300 ευρώ. Ξέρουμε πως τιμολογεί η NVIDIA...

Δημοσ.
Το κακό είναι ότι δεν έχει μπροστά της παρθένο έδαφος όπως είχαν οι 5770 - 5850. Αυτοί που ήταν να αλλάξουν κάρτα το έκαναν ήδη και μόνο σε καινούριους υπολογιστές απευθύνεται.

Έπρεπε να είχε βγει μια 460 πέρσι τα Χριστούγεννα και τότε θα βλέπαμε το πραγματικό δυναμικό της. Και άμα δεν υπήρχε κι ο ανταγωνισμός, αποκλείεται να έβγαινε με κάτω από 300 ευρώ. Ξέρουμε πως τιμολογεί η NVIDIA...

Συμφωνουμε σε ολα.Αλλα και τωρα αρκετοι φτιαχνουν νεα PC με GTX460/470.

Δημοσ.
Συμφωνουμε σε ολα.Αλλα και τωρα αρκετοι φτιαχνουν νεα PC με GTX460/470.

Με 460 ναί...Με 470 δεν έχω δεί κανένα. Και ειδικά εδώ στο φόρουμ ζήτημα είναι να έχω δεί ένα ατομο με GTX470. Και άλλο ένα με 480...Μάντεψε ποιός είναι...:lol:

Δημοσ.
Με 460 ναί...Με 470 δεν έχω δεί κανένα. Και ειδικά εδώ στο φόρουμ ζήτημα είναι να έχω δεί ένα ατομο με GTX470. Και άλλο ένα με 480...Μάντεψε ποιός είναι...:lol:

ποια καρτα εχεις?

Δημοσ.
GTX480 ...:lol: Όχι ρε πλάκα κάνω...:lol: Εχω τη Gigabyte HD5770 1GB Super OC.:-)

αν ειχες gtx 480 δεν θα ειχε γινει τωρα αυτος ο διαλογος ;)

νομιζω πως τσαμπα τσακωνεστε αφου κανενας δεν θα κερδισει αν η μια εχει βγαλει περισσοτερα απο την αλλη...

Δημοσ.
αν ειχες gtx 480 δεν θα ειχε γινει τωρα αυτος ο διαλογος ;)

νομιζω πως τσαμπα τσακωνεστε αφου κανενας δεν θα κερδισει αν η μια εχει βγαλει περισσοτερα απο την αλλη...

Εννοείται αυτό... Για ποιό λόγο να ακυρώσω τον εαυτό μου;:lol:...Απλώς μιλάγαμε περί πωλήσεων αντικειμενικά πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...