Προς το περιεχόμενο

ATI HD6XXX & nvidia GT5XX

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο στα min,παιζει γενικα αρκετα καλυτερα(λογω μνημης κυριως) και σιγουρα εχει καλυτερο optimization(για Nvidia).

---------- Προσθήκη στις 20:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:25 ----------

Δεν έχουμε όλοι GTX480 βλέπεις...Και πάλι σκοτίστηκα... Προτιμώ να πάιζω καλά το Half Life 2 episode 3 όταν βγεί. Αυτό τουλάχιστον θα αξίζει 1000% σα game και ειδικά δε σαν FPS.

Με την 5770 παιζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στα High.......

• Απαντ. 734
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως και να έχει η ουσία είναι αυτή:

"Ένα απο τα κλασικά κόλπα της nVidia : σκάω λεφτά σε μία εταιρία που θα βγάλει παιχνίδι κράχτη προκειμένου να τρέχει καλύτερα στις δικές μου κάρτες (βλ PhysX) και με αυτό το τρόπο "αναγκάζω" το αγοραστικό κοινό να στραφεί σε δίκες μου λύσεις αν θέλει να το παίζει όσο το δυνατόν καλύτερα"

Δε θα πρέπει να "τσιμπάει" ο κόσμος...

"Θα βγεί το Crysis 2..."

Κάτι τρέχει στα γύφτικα...:-D

---------- Προσθήκη στις 20:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:36 ----------

Δεν ειναι μονο στα min,παιζει γενικα αρκετα καλυτερα(λογω μνημης κυριως) και σιγουρα εχει καλυτερο optimization(για Nvidia).

---------- Προσθήκη στις 20:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:25 ----------

Με την 5770 παιζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στα High.......

Σε μένα δε παίζει καλά έχει πολλά frame drops πχ απο τα 40 πέφτει στα 25. Πολύ καλογραμένο παιχνίδι τι να σου πώ...:lol:

Δημοσ.

Προσωπικα οπως εχω πει αρκετες φορες,το PhysX μου ειναι παντελως αδιαφορο(αφου στην ουσια θες και δευτερη καρτα(PhysX Dedicated) για να το απολαυσεις)....Μονο το 3D vision και το Cuda αξιζουν.

Το Crysis 2 ειτε το θες ειτε οχι θα ειναι ενα μεγαλο μπαμ για τους gamers......

Βαλτο dx9(High) τοτε να παιξει οπως πρεπει.(Ασε που στα 25 ειναι playable).......

Δημοσ.

Το Crysis 2 βγαινει για το αγοραστικο κοινο του Kepler, χεστηκε η NVIDIA για τους Fermi user το 2011... Θα παιζουν κουτσουρεμενα! ...και η ΑΤΙ user ακομα πιο κουτσουρεμενα (με μια καρτα)

Fermi και πρασινα αλογα θα σου πει παρε 2 kepler να παιξεις θα σου πει...

Αν και με 3χfermi θα το παιξω καλα εγω, αλλιως ανετα θα παρει ο δικος μου 3xkepler...Εκτος εαν αφησω το EYEFINITY και τα παρω εγω τα Kepler για το Crysis...ειδωμεν τοτε! Εχω πεταξει χρημα τα τελευταια 7 χρονια.....Ferrari αγοραζα!

Πιστευει κανεις οτι η nvidia πουλαει καρτες επενδυση? ( ή η ΑΤΙ)

Το οτι προτειμω ΑΤΙ αυτη την περιοδο υπαρχει λογος (περα οτι ειναι πολυ καλες καρτες), απλα μερικοι δεν μπορουν να το καταλαβουν!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=4g1vVJTGdtU[/ame]

S-T-U-T-T-E-R-I-N-G SHIT ON NVIDIA SURROUND

Δημοσ.

Υπερβολες,χωρις ΒΑΣΙΜΑ στοιχεια......Τα 2 Kepler ΑΝ θα τα ζηταει,θα τα ζηταει για ακραιες αναλυσεις και φιλτρα.

Εγω μενω σε αυτο που ειπε ο Carl Jones.

Crysis 2 will have lower system requirements but will still look better than the original(Crysis)

Γιατι η Ati τρεχει καλυτερα με crossfire στο eyefinity?Τα ιδια χαλια εχει.

Δημοσ.
Υπερβολες,χωρις ΒΑΣΙΜΑ στοιχεια......Τα 2 Kepler ΑΝ θα τα ζηταει,θα τα ζηταει για ακραιες αναλυσεις και φιλτρα.

Εγω μενω σε αυτο που ειπε ο Carl Jones.

Γιατι η Ati τρεχει καλυτερα με crossfire στο eyefinity?Τα ιδια χαλια εχει.

Ναι οπως μας λεγανε τοτε οτι παει σφαιρα σε μετριο pc και κοντευουν να περασουν 4ερα χρονια! Aφου το ξερεις οτι θα το παιξεις σε DX9 τι προσπαθεις να μας πεις!

Ναι τρεχει καλυτερα, αλλα και παλι χαλια!

Αλλα εχεις την επιλογη της μιας καρτας η nvidia δεν σου την δινει την επιλογη!

Παντρευεσαι το stuttering .... και λεμε για πολυ πραγμα! Οχι αυτα που λες για τις dualcore...δευτερολεπτο δεν αντεχεις!

Γι΄αυτο για μενα και το 30% ειναι ανασα...να πιασω σε πολλα games το 60αρι...(εξω τα Crysis, metro, που ετσι και αλλιως τα εχω βγαλει full)

Στο mafia 2 for example ειμαι 45 average (με ολα full χωρις physx και ΑΑ σε 3240χ1200) + x30% απο την νεα καρτα = τσουπ το 60αρι!

Δημοσ.
Αυτο ηταν εξαρχης το μειονεκτημα της nVidia εναντι της Ati με το eyefinity,δηλαδη η nVidia θελει SLI για surround ενω η Ati και με μια(αν και θες 5870 2GB)

Που να το δεις από κοντά! :fear:

Γιατί εγω δοκίμασα 3χ480 σε suround mode ! Μια εβδομάδα έκανα να κοιμηθώ :-D

Πιστευα οτι η nvidia ειχε βρει λυση αλλα εκανα ΛΑΘΟΣ, τοτε πηρα και την αποφαση να σουταρω και την δευτερη 5970 και να παρω μια 5870 2gb (Ιουλιο μηνα την πηρα) . Γιατι την 5970 την ετρεχα με ενα πυρηνα ( A.I DISABLE) για να εχω smooth κινηση...

Δημοσ.
Εδω η 5870 στο Crysis(Original) ειναι πιο γρηγορη(Εστω και για 4 fps) απο την 480.....Βεβαια στο Warhead βγαινει αρκετα καλυτερη η 480.

προσωπικα η 5870 που τσιμπισα δν με χαλαει στο crysis :-D

Δημοσ.
Titanomaxe μας τα έχεις χοντροπρίξει με το stuttering ή μου φαίνετε;;;

Tελος επιστρεφουμε στο θεμα...

Σου αρεσει το stuttering με γεια σου και χαρα σου, εμεις μαζοχες δεν ειμαστε...:-D

Δημοσ.

LOL@grimpr καλό ;)

Να επιστρέψουμε στο θέμα λοιπόν: οι προοπτικές για τις 6xxx & GT5xx που θα δούμε σύντομα δεν φαίνονται να αλλάζουν το σημερινό τοπίο ιδιαίτερα. Η TSMC ακυρώνοντας τα 32nm "τακτοποίησε" αμφότερες εταιρίες για τα καλά ως φαίνεται την κάθε μία με άλλους δικές της παραμέτρους φυσικά.

΄Αντε να δούμε τι καπνό φουμάρει η GloFo την επόμενη χρονιά και αν και κατά πόσο μπορεί να αλλάξει το σημερινό σκηνικό. Γενικό πρόχειρο συμπέρασμα: όπου υπάρχουν σχεδόν μονοπώλια = φτου κακά ;)

Τώρα όσοι θέλετε να πάτε σε Kepler/Northern Islands ή αλλιώς γενιά 28nm θα έλεγα να ανοίξετε καινούργια ενότητα, αν και δεν βλέπω ιδιαίτερο λόγο μιας και το υλικό προς συζήτηση για το θέμα αυτό - λόγω χρονικής απόστασης - είναι ισάξιο του 0.

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται άσχετα με το τι έχουν οι κατασκευαστές στα roadmaps τους η 104/GX2 μάλλον ακυρώθηκε. ΄Αντε να δούμε αν θα βγάλουν το 110 έγκαιρα (εντός της χρονιάς). Αν δεν ψεύδονται πάλι ασύστολα μόλις έβαλαν τους τελικούς χρονισμούς.

Κάπου πάνω από τα τετρακόσια τριάντα επιφάνεια πυρήνα, πεντακόσιους δώδεκα ηλιθίους και εκατόν είκοσι οχτώ υφο-μαραφέτια.

Τρέχουμε και δεν φτάνουμε με τις φωτιές που μας άναψε στους πισινούς μας ο ανταγωνισμός LOL.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...