Titanomaxos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μα γιατι δεν τον αφηνεις να ελπιζει ρε Pscyho ? Ντροπη σου...... Μαλλον εισαι αστειος να ελπιζεις με ενα Fermi θα την βγαλεις καθαρη στο Crysis 2 ! Εδω τρως ΦΟΥΜΟ στο Crysis 1 μου θες και Crysis 2, αρχισαμε τα ΑΝΕΚΔΟΤΑ! Πελατες για το Kepler ψαχνουν ...κανενα Green Planet 2 και πολυ ειναι!
Nik.K Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα, ανεβοκατεβα μερικους οροφους και ελα να μου μιλησεις οταν βγει το Crysis 2 που θα εχουν βγει και οι νεες NVIDIA
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλλον εισαι αστειος να ελπιζεις με ενα Fermi θα την βγαλεις καθαρη στο Crysis 2 ! Εδω τρως ΦΟΥΜΟ στο Crysis 1 μου θες και Crysis 2, αρχισαμε τα ΑΝΕΚΔΟΤΑ! Πελατες για το Kepler ψαχνουν ...κανενα Green Planet 2 και πολυ ειναι! During his keynote speech at the India Game Developer Summit 2010 last month, Carl Jones, director of global business development at Crytek, said that Crysis 2 will have lower system requirements and better graphics than the original Crysis PC game. We also learned last week that the game's engine (CryENGINE 3) will support stereoscopic 3D which will be demonstrated at the Game Developers Conference in the next few days. Σε Dx9/10 περιμενω να τρεχει καλυτερα απο το 1,σε dx11 ομως μαλλον θα τον ......
Nik.K Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικα επεσε καλο Optimisation για καρτες της Nvidia και λογικο αφου ηταν πολυ καλος τους σπονσορας. Απο εκει και περα μεσα σε 2 εβδομαδες εχουμε δει πινακακια απο Photoshop καθως και Unigen Heaven Results παλι απο Photoshop...Αντε να δω τι αλλο θα κανουν τα fanboys της ATI.
Titanomaxos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Crysis 2 θα παιξω νερακι... Εσυ ομως με τα κουτια? εχεις βρει τροπο να τα κανες SLI ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλλον ξεχνανε οτι μιλαμε για Refresh (ιδια αρχιτεκτονικη) και οχι για κατι καινουργιο. 3 Χρονια μετα την κυκλοφορια του ισως(μιλαμε για maxed out 1920x1200 4xAA/16xAF )
Titanomaxos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλλον ξεχνανε οτι μιλαμε για Refresh (ιδια αρχιτεκτονικη) και οχι για κατι καινουργιο. 3 Χρονια μετα την κυκλοφορια του ισως(μιλαμε για maxed out 1920x1200 4xAA/16xAF ) Δεν ξεχναμε τιποτα, ενα +30% να παρω εμενα προσωπικα μου αρκει γι αυτο που το θελω!
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Κατσε να δουμε τις τιμες πρωτα και μετα κρινουμε αν αξιζει το +30%(Γιατι μεχρι στιγμης πολυ τσουχτερες τιμες βλεπω) Παντως,αντικειμενικα αν καποιος εχει ενα συστημα με 5870/5850/470/480 θα περιμενει τα 28nm.Φυσικα μιλαω για Gamers και οχι για Enthusiasts
Darth_Fanis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τιτανομαχος,τα νουμερα ειναι photoshop.....Δες τα Fps και το Scores και συγκρινε τα Min και τα Max...... ---------- Προσθήκη στις 19:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:17 ---------- Γνωστη,πολυλεγομενη παπαρολογια Crysis -----> κακογραμμενο επειδη το συστημα μου κλασικα δεν αντεχει να το παιξει full...... Παμε παρακατω Το Crysis είναι κακογραμμένο. Και δεν είναι το θέμα οτι δε μπορείς να το παίξεις με τα γραφικά στο μέγιστο εύκολα. Ακόμα και στο "High" έχεις απώλεια καρέ. Εγώ με Phenom II X4 965 και HD5770 Super OC δε το έπαιζα και πολύ καλά στα High γραφικά, τουλάχιστον όχι τόσο καλά όσο περίμενα. Δηλαδή τι κάρτα πρέπει να έχεις για το παίξεις καλά; Το Crysis είναι παιχνίδι που τρέχει καλύτερα στις nVidia κάρτες γραφικών και πολύ απλά όσοι είναι χρήστες Radeon μένουν απ έξω. Ένα απο τα κλασικά κόλπα της nVidia : σκάω λεφτά σε μία εταιρία που θα βγάλει παιχνίδι κράχτη προκειμένου να τρέχει καλύτερα στις δικές μου κάρτες (βλ PhysX) και με αυτό το τρόπο "αναγκάζω" το αγοραστικό κοινό να στραφεί σε δίκες μου λύσεις αν θέλει να το παίζει όσο το δυνατόν καλύτερα. Να έχει κάνει κάτι τέτοιο η ΑΤΙ ( AMD ) δε θυμάμαι, ίσως με το Half life 2. Η μαγκιά δεν είναι να βγάλεις μια μηχανή γραφικών με τα τρομερά και απίστευτα γραφικά, η μαγκιά είναι να βγάλεις μια μηχανή γραφικών με τα τρομερά και απίστευτα γραφικά ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ. Κάνετε τη σύγκριση μεταξύ Source engine και Cry engine. Πιο επιτυχημένη ποιά θεωρείται; Μάλλον η πρώτη...Γιατί; Γιατί είναι πολύ καλογραμμένη. Και προσωπικά πιο ατμοσφαιρικά θεωρώ τα γραφικά Half Life 2 Episode 2 παρά του Crysis. Το οποίο επίσης κατα τη γνώμη μου είναι απλά "ένα ακόμα FPS" κάμια σχέση με το έπος που λέγεται Half Life 2. Αν συμβούν τα ίδια και στο Crysis 2 ( σχετικά με τις απαίτήσεις σε υπολογιστική ισχύ ) θα φάει άκυρο απο εμένα. Δε θα αλλάξω εγώ τη κάρτα μου ( η οποία με ικανοποιεί απόλυτα προς το παρόν) επειδή στο Crysis 2 θα λέει " nVidia the way its meant to be played". ---------- Προσθήκη στις 20:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:13 ---------- Μα γιατι δεν τον αφηνεις να ελπιζει ρε Pscyho ? Ντροπη σου...... Μάλλον εσύ ελπίζεις...
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Οπως εχει πει και ο John2gr πολλες φορες,το Crysis στα High τρεχει Καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι στα Very High(ΚΑΙ εχει ΚΑΛΥΤΕΡΑ γραφικα).Εαν ομως και παλι δεν εισαι ικανοποιημενος απο τα default settings της Crytek πειραξε τα cfg και φτιαξτο οπως θες.Αρκετα με την κλαψα βαρεθηκα 3 χρονια να ακουω.
Titanomaxos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Το Crysis είναι κακογραμμένο. Και δεν είναι το θέμα οτι δε μπορείς να το παίξεις με τα γραφικά στο μέγιστο εύκολα. Ακόμα και στο "High" έχεις απώλεια καρέ. Εγώ με Phenom II X4 965 και HD5770 Super OC δε το έπαιζα και πολύ καλά στα High γραφικά, τουλάχιστον όχι τόσο καλά όσο περίμενα. Δηλαδή τι κάρτα πρέπει να έχεις για το παίξεις καλά; Το Crysis είναι παιχνίδι που τρέχει καλύτερα στις nVidia κάρτες γραφικών και πολύ απλά όσοι είναι χρήστες Radeon μένουν απ έξω. Ένα απο τα κλασικά κόλπα της nVidia : σκάω λεφτά σε μία εταιρία που θα βγάλει παιχνίδι κράχτη προκειμένου να τρέχει καλύτερα στις δικές μου κάρτες (βλ PhysX) και με αυτό το τρόπο "αναγκάζω" το αγοραστικό κοινό να στραφεί σε δίκες μου λύσεις αν θέλει να το παίζει όσο το δυνατόν καλύτερα. Να έχει κάνει κάτι τέτοιο η ΑΤΙ ( AMD ) δε θυμάμαι, ίσως με το Half life 2. Η μαγκιά δεν είναι να βγάλεις μια μηχανή γραφικών με τα τρομερά και απίστευτα γραφικά, η μαγκιά είναι να βγάλεις μια μηχανή γραφικών με τα τρομερά και απίστευτα γραφικά ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ. Κάνετε τη σύγκριση μεταξύ Source engine και Cry engine. Πιο επιτυχημένη ποιά θεωρείται; Μάλλον η πρώτη...Γιατί; Γιατί είναι πολύ καλογραμμένη. Και προσωπικά πιο ατμοσφαιρικά θεωρώ τα γραφικά Half Life 2 Episode 2 παρά του Crysis. Το οποίο επίσης κατα τη γνώμη μου είναι απλά "ένα ακόμα FPS" κάμια σχέση με το έπος που λέγεται Half Life 2. Αν συμβούν τα ίδια και στο Crysis 2 ( σχετικά με τις απαίτήσεις σε υπολογιστική ισχύ ) θα φάει άκυρο απο εμένα. Δε θα αλλάξω εγώ τη κάρτα μου ( η οποία με ικανοποιεί απόλυτα προς το παρόν) επειδή στο Crysis 2 θα λέει " nVidia the way its meant to be played". Οχι και τρεχει καλυτερα στις Nvidia καρτες! Καποτε ναι ετρεχε καλα αλλα το εχασε το καστρο εδω και ενα χρονο η 5970 σακατευει παντου! Παντως Fani εχει τα καλυτερα γραφικα σαν συνολο, πανω και απο metro 2033. Το metro σε εξωτερικους χωρους εχει κατι TEXELARES! Τωρα βρηκε αλλα η nvidia, παιζει με το Green Planet 2 και μας ζαλιζει τον ερωτα
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι και τρεχει καλυτερα στις Nvidia καρτες! Καποτε ναι ετρεχε καλα αλλα το εχασε το καστρο εδω και ενα χρονο η 5970 σακατευει! Παντως Fani εχει τα καλυτερα γραφικα σαν συνολο, πανω και απο metro 2033. Το metro σε εξωτερικους χωρους εχει κατι TEXELARES! Τωρα βρηκε αλλα, παιζει με το Green Planet 2 και μας ζαλιζει τον ερωτα Εδω η 5870 στο Crysis(Original) ειναι πιο γρηγορη(Εστω και για 4 fps) απο την 480.....Βεβαια στο Warhead βγαινει αρκετα καλυτερη η 480.
Titanomaxos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Οπως εχει πει και ο John2gr πολλες φορες,το Crysis στα High τρεχει Καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι στα Very High(ΚΑΙ εχει ΚΑΛΥΤΕΡΑ γραφικα).Εαν ομως και παλι δεν εισαι ικανοποιημενος απο τα default settings της Crytek πειραξε τα cfg και φτιαξτο οπως θες.Αρκετα με την κλαψα βαρεθηκα 3 χρονια να ακουω. Εγω το λεω αυτο Α ρε john περνεις τις ατακες μου
Darth_Fanis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Οπως εχει πει και ο John2gr πολλες φορες,το Crysis στα High τρεχει Καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι στα Very High(ΚΑΙ εχει ΚΑΛΥΤΕΡΑ γραφικα).Εαν ομως και παλι δεν εισαι ικανοποιημενος απο τα default settings της Crytek πειραξε τα cfg και φτιαξτο οπως θες.Αρκετα με την κλαψα βαρεθηκα 3 χρονια να ακουω. Δεν έχουμε όλοι GTX480 βλέπεις...Και πάλι σκοτίστηκα... Προτιμώ να πάιζω καλά το Half Life 2 episode 3 όταν βγεί. Αυτό τουλάχιστον θα αξίζει 1000% σα game και ειδικά δε σαν FPS.
Titanomaxos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εδω η 5870 στο Crysis(Original) ειναι πιο γρηγορη(Εστω και για 4 fps) απο την 480.....Βεβαια στο Warhead βγαινει αρκετα καλυτερη η 480. ναι με χ8AA! ....να το ολοκληρωνεις! Βαλε χ4 που μου θες και χ8 με μια καρτα Σε πειραζω man!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.