Ailuros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω παντως στο κανονικο PC και οχι στο Test Rig εχω Παντα εξαναγκασμενο V-Sync μαζι με Tripple Buffer. Αν δεν έχει ρύθμιση για tripple buffering η ίδια η εφαρμογή πως στο διάτανο το ενεργοποιείς σε DirectX; ---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:43 ---------- Κακο δεν ειναι να το εχουν βελτιστοποιηση για V-sync,το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει στα in-game settings και πρεπει να το βαλεις απο το cfg του....... Ειναι το μονο παιχνιδι που ανοιξα V-sync για να ειναι playable. Mάλλον δεν έχεις παίξει τότε ποτέ σε κονσόλα, arcade, handheld ή και κινητό κάποιο παιχνίδι. Ξέρω πως το εννοείς αλλά η μεγαλύτερη πλειοψηφία παιχνιδιών στον κόσμο είναι αναγκαστικά v-synced και δεν μπορείς και να το αλλάξεις
Venisk Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Kαι όχι δεν το εννοώ με την κακή έννοια, αλλά όταν σκορπάς χιλιάδες ευρώ μόνο για 1 άντε για 2 παιχνίδια τότε είναι και τρομερά αμφίβολη η όλη επένδυση αλλά δεν θα αναβάθμιζα προσωπικά για τις απόλυτες εξαιρέσεις αλλά για τον απόλυτο μέσο όρο. Προσωπικά ούτε το crysis μου αρέσει αλλά ούτε και το metro σαν παιχνίδια..όμως θα προτιμούσα βάζοντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την κάρτα γραφικών..μέσα στην εποχή της κάρτας να παίζανε καλύτερα..έστω για το ψυχολογικό κομμάτι..τώρα αν ήθελα τον μέσο όρο θα έπαιρνα μια μέση 5850.. Μια καλή μηχανή παιχνιδιού ΑΑΑ θέλει για τα σημερινά δεδομένα το περίπου 4 χρόνια σε δημιουργία. Αν δεν υπήρχε τέλη του 2009 η πρώτη DX11 GPU η δημιουργία των πιο καθαρόαιμων DX11 παιχνιδιών του μέλλοντος θα καθυστερούσε ακόμα περισσότερο. Με αυτή και μόνο την λογική λέω ότι το hw πρέπει να προϋπάρχει του λογισμικού. Δεν το γνώριζα αυτό..ευχαριστώ για την ενημέρωση..
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Συμφωνω οτι το V-sync χρειαζεται σε ολα σχεδον τα παιχνιδια,αλλα προσθετει mouse delay και μου την σπαει(καθαρα προσωπικη αποψη)
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μιλησα σε DX11, απλα μεσα απο το CC των καρτων οποτε και μιλαμε για OpenGL. Απο εκει και περα φυσικα και δεν υποστηριζεται απο τους περισσοτερους τιτλους αν και παλια με το DXTweaker ειχες καλες πιθανοτητες να το επιβαλεις και σε DX. Τωρα υπαρχει το D3DOverrider αλλα οκ ουτε αυτο ειναι τελειο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Nik.k μηπως ξερεις γιατι δεν δουλευει το nHancer?Λεω μηπως δεν υποστηριζει τους forceware 260.63......Ξερεις κατι?
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν έχει ρύθμιση για tripple buffering η ίδια η εφαρμογή πως στο διάτανο το ενεργοποιείς σε DirectX; D3D Overrider ? https://home.comcast.net/~boogie3/Riva%20guides%202.htm στο τέλος της σελίδας
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν θελω να πω ψεματα, εχω να παρακολουθησω το θεμα ονοματι nHancer πολυυυυυυ καιρο οποτε δεν ξερω τι παιζει. Γενικα για καποιο αγνωστο λογο δεν το ειχα παρει ποτε θερμα το συγκεκριμενο Προγραμμα/Tweak.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Νταξει το control panel της nVidia ειναι αρκετα καλο,αλλα δεν με χαλαει και το nHancer για πιο Advanced πραγματα
Ailuros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 D3D Overrider ?https://home.comcast.net/~boogie3/Riva%20guides%202.htm στο τέλος της σελίδας ΄Οταν κάνεις force κάτι σε ένα παιχνίδι ή εφαρμογή έχεις περισσότερες πιθανότητες να μην δουλέψει καθόλου το "κάτι" και αν δουλέψει κινδυνεύεις να σου κάνει και διάφορα τρελλά η εφαρμογή. Try at your own risk ---------- Προσθήκη στις 16:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:12 ---------- Συμφωνω οτι το V-sync χρειαζεται σε ολα σχεδον τα παιχνιδια,αλλα προσθετει mouse delay και μου την σπαει(καθαρα προσωπικη αποψη) Να πάρεις αρουραίο τότε. ---------- Προσθήκη στις 16:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:14 ---------- Νταξει το control panel της nVidia ειναι αρκετα καλο,αλλα δεν με χαλαει και το nHancer για πιο Advanced πραγματα Schuperschampling για παλιότερα παιχνίδια που δεν ξέρεις τι να κάνεις τον ρυθμό πλήρωσης που σου περισσεύει. Ειδικά αν πρόκειται για κανένα καλό racing ή flight sim βρίσκεσαι στον παράδεισο του αρνητικού LOD χωρίς οποιοδήποτε θόρυβο στις υφές.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν φταει το ποντικι G9 εχω,το mouse delay ειναι καθαρα λογω V-sync.....Μονο σε κανα Dirt 2 το ανοιγω γιατι ειναι ραλακι και το χρειαζεται,τωρα να παιξω fps με V-sync δεν παιζει (το Metro ηταν εξαιρεση διοτι διαφορετικα δεν γινοταν).
EddieObscurant Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Απ' ότι φαίνεται δεν θα μας αφήσουν σε ησυχία. Ωστόσο οι φήμες συνηγορούν ότι μάλλον αυτό είναι το σωστό (το nordic hardware βέβαια έκανε ένα λαθάκι στο memory interface της 5770) πηγή
Anubis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μ'αρεσουν οι καινουριες επιδοσεις Περιμενω κατι καλυτερο για την τιμη που "ακουγονται"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Απ' ότι φαίνεται δεν θα μας αφήσουν σε ησυχία. Ωστόσο οι φήμες συνηγορούν ότι μάλλον αυτό είναι το σωστό (το nordic hardware βέβαια έκανε ένα λαθάκι στο memory interface της 5770) πηγή ahem, γιατί μου φαίνεται οτι είναι για 6750 και 6770 και όχι για 6850 και 6870? είναι δυνατόν να ισχύει ότι η 6850 είναι χειρότερη από την 5850 και η 6870 λίγο καλύτερη από την 5850?
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αφου ο καθενας φτιαχνει ενα πινακακι και ριχνει οτι θελει μεσα.. Something Worse Than ???? Slightly Better Than ????? Ναι, οντως πολυ OFFICIAL
Nikosgiann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 οντως,το πινακακι ειναι τσικιμπίουμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.