EddieObscurant Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Barts Pro is faster than GTX460 Barts XT is faster than HD5850 Eιναι δυνατον να ισχύει? Το barts xt με την 5850, αν εξαιρέσουμε τα sp, σε όλα τα άλλα δεν είναι ίδια? Ακόμα και αν είναι 4D και το 5 unit στην 5850 κάθεται, πώς ειναι δυνατον να την περνάει?
Nik.K Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Αν το σηματακι VISION κολουσε καλυτερα σε ολο το πινακακι θα ελεγα αληθινο......Καπως ομως μου καθεται......
Ailuros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 fake? ΄Εχουμε δει 2 διαφορετικά slides μέχρι τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ένα από 2 είναι μαϊμού. Ωστόσο το αντίπαλο δέος άρχισε να επικοινωνεί πάλι με τον έξω κόσμο. Κάτι με κωδικό πυρήνα εκατόν δέκα είναι όντως υπαρκτό, θα αντικαταστήσει το σημερινό κατοστάρι και αφού είχε τελικό tape out μόλις πριν μερικές εβδομάδες λογικά θα έχει στόχο τον Νοέμβρη αλλά για να είμαστε σίγουροι ας πούμε πριν τα Χριστούγεννα. Καμία σημαντική αλλαγή του σημερινού τοπίου από ότι φαίνεται όσων αφορά τις επιδόσεις με μοναδική εξαίρεση τις ως τώρα μεγάλες διαφορές κατανάλωσης ρεύματος. Της ΝV το απαυτό μάλλον θα είναι μια στάλα πιο γρήγορο από το γρηγορότερο Cayman (περίπου μια αναλογία 480<->5870 με μικρές αποκλείσεις) αλλά και αρκετά κοντινές καταναλώσεις ρεύματος. Πριν ρωτήσεις τι θα μπορούσε να έχει το εκατόν δέκα έναντι του εκατό θα σε παραπέμψω στο εκατόν τέσσερα. Αν ισχύουν όλα αυτά τότε η μεγαλύτερη μάλλον έκπληξη θα είναι το μέγεθος του πυρήνα.
EddieObscurant Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Πριν ρωτήσεις τι θα μπορούσε να έχει το εκατόν δέκα έναντι του εκατό θα σε παραπέμψω στο εκατόν τέσσερα. Αν ισχύουν όλα αυτά τότε η μεγαλύτερη μάλλον έκπληξη θα είναι το μέγεθος του πυρήνα. Δλδ, υπάρχει πιθανότητα, απο την επόμενη γενιά, η nvidia να φτιάχνει διαφορετική gpu για παιχνίδια και διαφορετική για tesla, quadro κλπ? Ή θα καταλήξει με διπύρηνες υλοποιήσεις στυλ gf104x2 για hi-end και αντίστοιχο gf100 για tesla, quadro κλπ? Μάλλον το 2ο μου φαίνεται πιο λογικό/οικονομικό απο το να φτιάχνουν έναν επιπλέον πυρήνα.
Titanomaxos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ailure μιλας σκοτεινα Λιγο εμεινε ακομα για να δουμε τους ασσους που εχει στο μανικι η ΑΤΙ
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ αρχές Σεπτέμβρη σχεδίαζα να τα σκάσω για την πιο gaming gpu out there.. αλλά από αυτά που βλέπω οι ATI 8α φέρουν την νέα σειρά γύρω στον Δεκέμβρη και η nvidia q1 του χρόνου. Δύσκολο να περιμένω, αλλά πιστεύω θα το μετανιώσω αν δεν το κάνω.. Άραγες με έναν clocked (κάνα 3,2 ghzόνι) Q6600 θα έτρωγε bottleneck η κάρτα? Εν το μεταξύ, πάντα ήμουν από nVidia side.. Αλλά με αυτά που διαβάζω, παρατηρώ πως όχι μόνο η ati είναι σε καλύτερο επίπεδο.. αλλά είναι 10 χρόνια μπροστά. Μήπως να τσιμπήσω την πρώτη ati μου και να είναι και η 6xxx σειρά?
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Οπως εχει πει χιλιαδες φορες και ο ailuros,δεν περιμενεις,οταν νιωθεις οτι χρειαζεσαι αναβαθμιση την κανεις.Αν θυμαμαι καλα εχεις μια 8800GT οποτε θα ειναι ενα πολυ καλο upgrade αν πας στην σειρα HD6000 Btw,το οτι η Ati ειναι 10 χρονια μπροστα που ακριβως το βλεπεις?Γιατι εγω αλλα βλεπω(τεχνολογικα παντα)
LouCi4er Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 E η αληθεια ειναι οτι τα παραλεει λιγο αλλα εσυ βλεπεις οτι η ΑΤΙ ειναι δεκα χρονια πισω τεχνολογικα?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα, τα θετικά της nVidia είναι το 3D technology και το λίγο καλύτερο tessellation. Απ' την άλλη κοιτάω τις dual-gpus και γενικά τις flagship κάρτες των εταιριών, και το μόνο που βλέπω είναι πανομοιότυπα ρολόγια και τις ίδιες δυνατότητες μόνο που τα κομμάτια της amd είναι απλά φθηνότερα. Πιο stable drivers από τους catalyst, δεν έχει η nVidia.. Πάντα η nVidia αργεί να βγάλει την A-Card της.. Όπως και την πρώτη DX11 επίδειξη την έκανε η AMD. Εν συνέχεια, τα δέκα χρόνια που ανέφερα όντως μπορεί να ήταν υπερβολή, αλλά βλέπω πως η nvidia είναι στο κυνήγι τον τελευταίο καιρό..
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τριβω τα ματια μου μπας και δεν διαβαζω καλα λογο της ωρας αλλα μπα..............
Nikosgiann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 νομιζω το 10 χρονια το ειπε σαν εκφραση,οπως λεμε περιμενε μισο δευτερολεπτο. ΜΗΝ καταλήξει και αυτο vs,γιατι κατα κει παει ληξαν.
Nik.K Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν αναφερθηκα στα δεκα χρονια αλλα σε ολα τα αλλα που γραφει αλλα οκ.
Darth_Fanis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Όπως και την πρώτη DX11 επίδειξη την έκανε η AMD. Εν συνέχεια, τα δέκα χρόνια που ανέφερα όντως μπορεί να ήταν υπερβολή, αλλά βλέπω πως η nvidia είναι στο κυνήγι τον τελευταίο καιρό.. Αυτό σου φαίνεται λάθος; Εγώ 100% σωστό το βρίσκω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.