Προς το περιεχόμενο

αναβάθμιση φορητού HP pavilion dv9700

dimsag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.. Έχω ένα laptop (HP Pavilion dv9700) εδώ και 3 χρόνια! Mέχρι στιγμής έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω, απλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα να βελτιώσω κάτι πάνω του ώστε να έχει καλύτερες επιδόσεις κυρίως όσον αφορά τα γραφικά!

Αλλαγή κάρτας γραφικών δεν ξέρω αν γίνεται στα laptop.. :rolleyes:

Η δουλειά που τον θέλω είναι αρχιτεκτονικά σχέδια, renders, κτλ, κτλ..

Όχι παιχνίδια!!! του έχω βάλει τα windows 7 32bit αν και η HP δεν το πρότεινε για την συγκεκριμένη σειρά pavilion! (κυριλλέ τρέχουνε πάντως.. :lol: )

post-155788-129063117305_thumb.png

Δημοσ.

εγω εχω το dv6660ev που εχει καρτα γραφικων nvidia8400.αλαζει η καρτα αν θελεις.πας σε ενα μαγαζι να ξερουν τι κανουν.μνημη μπορεις καθως και δισκο.κι εγω windows 7 εχω βαλει και μαλιστα 64bit.ασε να λενε πως δεν τα προτεινουν,το κανουν για να αγορασεις καινουριο.αυτα εινε απο τα καλυτερα λαπτοπ!!!

Δημοσ.

Εσύ έχεις αλλάξει κάτι από αυτά;

Λογικά θα πρέπει να πάω στην HP για να μου τα αλλάξει, ε;;;

Ξέρεις κανένα μαγαζί Αθήνα; (εκτός πλαισίου)

Αν και νομίζω οτι θα πρέπει να αλλάξουν την μητρική πρώτα και μετά να κάνουν όλες αυτές τις αλλαγες.. :-(

Για μνήμη το είχα τσεκάρει και μέχρι 3gb παίρνει..

Δημοσ.

και εγω στο dv9820us του εβαλα τα 7-64bit ultimate και δουλευει αψογα!

Μπορεις επισεις να του βαλεις και ενα ssd και η καρτα αλλαζει αλλα πρεπει να βρεις ποιες καρτες μπορει να υποστηριξει!

Δε τιθεται θεμα αλλαγης μητρικης!

Δημοσ.

Οκ! Μπορεί κάποιος να μου πεί ή να μου προτίνει καλύτερα που μπορώ να απευθυνθω για μια τέτοια αναβάθμιση;;;

Στην ΗΡ που έστειλα mail με έχουν γράψει κανονικότατα και τηλέφωνο που τους πήρα μου είπαν να απευθυνθώ σε μια εταιρία που αναλαμβάνει επισκευές και συνεργάζονται!

Στην εταιρία μου είπαν οτι δεν γίνονται αναβαθμίσεις και γενικότερα αλλαγές σε μέρη του υπολογιστή! Το μόνο που μου είπαν είναι οτι μπορούν να προσθέσουν μνήμη αν έχει μείνει κάποιο slot άδειο! (Αν είχα δεν θα περίμενα να μου το πούν αυτοι... Δυστιχώς)

Καμιά ιδέα;;

Καμιά πρόταση για μαγαζι (που να μου παρέχει και εγκύηση προϊόντων)....

Δεν θέλω πάλι να φτάσω στο Πλαίσιο που στο τέλος θα έχουν κάνει κάποια σύνδεση λάθος και θα τρέχω όπως πάντα!!!

(Αν και στο τέλος σε αυτό καταλήγω πάντα)

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών είναι Onboard και δεν αλλάζει ( να κανείς το σταυρό σου που σου δουλεύει ακόμη).

Τα μόνα που συμφέρει να αλλάξεις είναι ο δίσκος και η μνήμη.

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών είναι Onboard και δεν αλλάζει ( να κανείς το σταυρό σου που σου δουλεύει ακόμη).

Τα μόνα που συμφέρει να αλλάξεις είναι ο δίσκος και η μνήμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...