Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αντιγραφή σε εξωτερικό σκληρό

lynch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγες αντιμετωπίζω το εξής περίεργο πρόβλημα με τον εξωτερικό μου σκληρό. Δεν μπορώ να αντιγράψω ούτε να κάνω επικόλληση με αποκοπή κανένα αρχείο στον αρχικό κατάλογο του δίσκου(π.χ. Η:\). Το πρόβλημα αυτό υπάρχει είτε το αρχικό αρχείο βρίσκεται σε κάποιο φάκελο του δίσκου αυτού είτε σε κάποιον άλλο δίσκο. Σε οποιοδήποτε όμως φάκελο του δίσκου(π.χ Η:\abcd) μπορώ να κάνω αντιγραφή αρχείων χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο δίσκος είναι ο Τoshiba Store Art 3.5'' με σύνδεση USB και μέσα έxει τον Samsung HD103SI. Ο έλεγχος με ΗD sentinel και Εverest δεν έδειξε κάτι. Για την αντιγραφή χρησιμοποιώ το TeraCopy το οποίο κατά την αντιγραφή των αρχείων μου έβγαλε το μήνυμα :''Αccess is denied''. Eπισυνάπτω το σχετικό screenshot. Tί μπορεί να συμβαίνει;:P

post-144012-129063117302_thumb.jpg

Δημοσ.

Eίναι το αρχείο με το οποίο ανοίγει το εικονίδιο του δίσκου. Ο δίσκος έχει μπει σε λίστα εξαίρεσης από το antivirus. To αρχείο είναι τυχαίο. Το πρόβλημα με την αντιγραφή υπάρχει σε κάθε τύπο αρχείου(mp3, jpeg, doc, κ.λ.π)...

Δημοσ.
Eίναι το αρχείο με το οποίο ανοίγει το εικονίδιο του δίσκου. Ο δίσκος έχει μπει σε λίστα εξαίρεσης από το antivirus. To αρχείο είναι τυχαίο. Το πρόβλημα με την αντιγραφή υπάρχει σε κάθε τύπο αρχείου(mp3, jpeg, doc, κ.λ.π)...

δοκίμασε πρώτα να κάνεις ένα scan γιατί εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα σε το flashaki μου και έφταιγε το autorun.inf

Δημοσ.

Δεν είμαι σε Vista/7 και δε θυμάμαι ακριβώς τη διαδικασία αλλά ψάξου λίγο με τα security rights του root direectory (μήπως κι ο χρήστης σου δεν έχει rights για write). Δεξί click στον HDD -> Security.

Δημοσ.
Δεν είμαι σε Vista/7 και δε θυμάμαι ακριβώς τη διαδικασία αλλά ψάξου λίγο με τα security rights του root direectory (μήπως κι ο χρήστης σου δεν έχει rights για write). Δεξί click στον HDD -> Security.

Σωστός. Δουλέυει!!!:-) Πήγα εκεί που είπες στο advanced και έβαλα δικαιώματα για φακέλους, υποφακέλους και αρχεία και τώρα όλα ok.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...