Προς το περιεχόμενο

Ποιό router;

DimAslan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελικά πήγα περιστέρι για να ψάξω πλαίσιο και είχε στα multirama τον Linksys με 802.11n modem router στα 79 ευρώ...

Το σέταρα και είναι όλα μια χαρά...

Απλά δεν ξέρω πώς μπορώ να δω αν έχει συνδεθεί με το iPad σε ταχύτητες του 802.11n...

Έχει πάντως πολύ καλό software...

Φίλε μου αν έχεις ήδη router και απλά θέλεις το ασύρματο κομμάτι, θα μπορούσες να πάρεις απλά ένα WiFi access point.

ποιον μοντελο πηρες?wag η wrt.afoy υποστηριζει N λογικα σε N θα εχει συνδεθει.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ξερω αν φαινεται απο καπου.στο wrt υπαρχει καρτελλα που φαινονται οι συνδεδεμενες συσκευες αλλα δεν ξερω αν δειχνει πρωτοκολλο.αλλιως ασε μονο το N στο wi fi να δεις αν θα συνδεθει.

Δημοσ.

Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση με δεδομένο οτι αρκετά παιδιά πρότειναν το modem/router netgear dgn2000. Υπάρχει μια αναφορά σε παρόμοια ιστοσελίδα περί προβλημάτων με Torrents και Browsing το οποίο αποκαταστάθηκε με αλλαγή του εργοστασιακού firmware με αυτό εδώ.

Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για το firmware αυτό ; Το χρησιμοποιεί(ται) ; Ή αλλιώς είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα με το παιδί που το αναφέρει ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Σίμος

PS : Poulinos χαρά στο κουράγιο σου παλικάρι μου...

Δημοσ.

Το πιο σοβαρο θεμα που εχει το εν λογω μαζι με το 2200 που ειναι πιο καινουργιο........... ειναι στο ασυρματο. Αν το συνδεσεις με καλωδιο και πας να συνδεθεις και με ασυρματο, απλα δε δουλευει το ρουτερ σε τπτ. Το εχω δει σε ενα στα δυο να συμβαινει. Πολυ κακη επιλογη μεχρι να φτιαξουν firmware. Προσεξτε το παιδια.

Δημοσ.
Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση με δεδομένο οτι αρκετά παιδιά πρότειναν το modem/router netgear dgn2000. Υπάρχει μια αναφορά σε παρόμοια ιστοσελίδα περί προβλημάτων με Torrents και Browsing το οποίο αποκαταστάθηκε με αλλαγή του εργοστασιακού firmware με αυτό εδώ.

Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για το firmware αυτό ; Το χρησιμοποιεί(ται) ; Ή αλλιώς είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα με το παιδί που το αναφέρει ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Σίμος

PS : Poulinos χαρά στο κουράγιο σου παλικάρι μου...

γιατι χαρα στο κουραγιο μου?το firmware Μπορεις να το κανεις δοκιμη αν και τα custom γενικα παιζουν αρκετα καλυτερα.επισης εχει lifetime warranty.απο εκει και περα ειναι και ποσα λεφτα θες να δωσεις.αμα εχεις λεφτα για να παρεις κατι καλυτερο απο αυτο...τοτε...

Το πιο σοβαρο θεμα που εχει το εν λογω μαζι με το 2200 που ειναι πιο καινουργιο........... ειναι στο ασυρματο. Αν το συνδεσεις με καλωδιο και πας να συνδεθεις και με ασυρματο, απλα δε δουλευει το ρουτερ σε τπτ. Το εχω δει σε ενα στα δυο να συμβαινει. Πολυ κακη επιλογη μεχρι να φτιαξουν firmware. Προσεξτε το παιδια.

αμα ηταν θεμα firmware δεν θα το εκανε με ολα?η μηπως ειχαν προβλημα αυτα?

Δημοσ.

Poulinos νομίζω οτι αυτά που ρωτάω είναι και εμφανή και με σαφήνεια διατυπωμένα. Τέσπα τα ξαναγράφω με περισσότερα λόγια.

Ο topic starter έκανε την εξής ερώτηση "Θέλω να πάρω ένα router.Λέω να πάρω ένα 801.11n.Έχετε κάποιο να προτείνετε ;" Προτάθηκε από 3-4 παιδιά-ΚΑΙ εσένα-το netgear dgn2000. Κανείς δεν είπε για ποιο λόγο. Είναι το φθηνότερο ; Αυτό με την καλύτερη υποστήριξη ; Με το πιο ώριμο firmware ;

Με δεδομένο όμως οτι το είπαν τόσοι πολλοί, είπα να το ψάξω λίγο. Βρήκα αμέσως την σελίδα που προανέφερα. Στο συγκεκριμένο topic το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή σε 3rd party firmware. Όπερ σημαίνει οτι ΔΕΝ ήταν αστοχία υλικού, όπως πχ θα μπορούσε να είναι. Να είχε πέσει το παιδί πχ σε ελαττωματικό κομμάτι.

ΑΡΑ τίθεται ΘΕΜΑ πρίν καν μπούμε σε οποιαδήποτε λογική αγοράς του συγκεκριμένου κομματιού να δούμε τι παίζει με το firmware. Θέλει να περάσεις όπωσδήποτε το 3rd party για να βρείς την υγειά σου ; Θα κάνεις την δουλειά σου με το εργοστασιακό ;

Λογικά λοιπόν ρώτησα

"...Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για το firmware αυτό ; Το χρησιμοποιεί(ται) ; Ή αλλιώς είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα με το παιδί που το αναφέρει ;..."

Πήρα την εξής απάντηση

"...το firmware Μπορεις να το κανεις δοκιμη αν και τα custom γενικα παιζουν αρκετα καλυτερα..."

Πιστεύεις οτι έχει νόημα να σχολιάσω οτιδήποτε στην απάντηση ; Αντιλαμβάνομαι οτι δεν έχεις καμιά υποχρέωση να απαντήσεις, αλλά βγάζεις ΕΣΥ άκρη, με αυτά που έγραψες ;

Είναι τουλάχιστο προφανές οτι δεν γνωρίζεις γιατί δεν έχεις ιδία άποψη, και όχι γιατί δεν ξέρεις από δίκτυα ή υπολογιστές. Δεν είναι κακό να το πείς. Φόρουμ είναι. Δεν δίνεις τίποτα εξετάσεις. Δεν ξέρεις ; Καλή καρδιά. Μπορεί να βρεθεί άλλος.

Αυτά και σε ευχαριστώ που μπήκες και στον κόπο.

Σίμος

ΥΓ: Το "χαρά στο κουράγιο σου" πάει στο εξής. Ο topic starter, και όχι μόνο αυτός, γράφουν λες και παίρνουν ληγμένα. Είναι προφανές οτι ΚΑΙ δεν ξέρει, αλλά και ότι, εσείς άλλα του λέτε, και στο καπάκι ΕΝΤΕΛΩΣ άλλα ρωτάει. Γράφω λοιπόν "χαρά στο κουράγιο σου που αντέχεις και απαντάς".

Δημοσ.

απλα οι περισσοτεροι δεν εχουν αναφερει εδωμεσα προβλημα με το netgear 2000 οποτε για αυτο και ειπα και ρωτησαν τον anonymous.αν και το θεμα ειναι λιγο αντικρουομενο διοτι ο anonymoys γραφει για προβλημα wireless και cable μαζι ενω στο adsl gr οπως γραφουν εδω λενε για θεματα τορρεντ kai browsing.και ο anonymoys λεει οτι δεν το εχει σε παρα πολλα ατομα δηλαδη οτι δνε ειναι γενικο.και για αυτο τον ρωτησα τι ακριβως εννοει.για να βγαλουμε μια ακρη.αν και το καλυτερο θα ηταν να μας πουν αυτοι που το εχουν αγορασει και το κανουν every day use αν εχουν δει κατι αλλα τουλαχιστον σε οσα θεματα εχω δει εδωμεσα για αυτο το ρουτερ ηταν για μεμονομενες περιπτωσεις που το ρουτερ ειχε προβλημα.

Δημοσ.

Εχω το μαμισιο firmware στο dgn2000 δεν εχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με τα torrents και το browsing. Πάει μια χαρά και ειδικά με το linksys που είχα πριν που ήθελε reset για να ξεμπουκωσει και με κρεμαγε στο steam, το netgear είναι σκυλί.

Το μόνο που πρέπει να προσέξει κάποιος, που στην αρχή που δεν την είχα πάρει χαμπάρι μου ήρθε να το πετάξω από το παράθυρο, είναι μια ρύθμιση που έχει και κάνει disconnect όταν η σύνδεση είναι idle.

Σχετικά με το Ethernet και wireless εχω συνδεδεμένο με Ethernet το desktop να κατεβάζει torrents και ανοιχτό το xmbc να κάνει stream wireless στο netbook και πάλι δεν παρατήρησα κάτι περίεργο.

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.

επισης μια προσοχη στο σετερισμα.αμα κανεις το wizaard Μετα πρεπει να πας στις απο κατω επιλογες δεν θυμαμαι απεξω και να το βαλεις manually σε pppoe/llc οπως και vpi 8 vci 35

Δημοσ.

Εγω παιδια είμαι μεταξύ του netgear DGN1000 ( http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-DGN1000-WIRELESS-MODEM-ROUTER-N150-150MBPS-ANNEX-A-DGN1000.htm ) και του netgear DGN2000 ( http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=8855B23D2F22CD4B8BBEA3FF9B45C51A&pa=CFD496D672C1CD4784AB030FA1306972 ). Πείτε μου ποιο μου προτείνεται γιατι έχω ενα philips που μου είχε δωσει δωρεάν ο ΟΤΕ πριν 2 χρόνια με 2mb, την ανέβασα στα 24mb αλλα η ταχύτητα είναι ίδια ίσως και χειρότερη. Οταν το κλείνω και το ξανανοιγω μου δίνει μεγαλύτερη ταχύτητα για λίγο και μετα ξαναπέφτει. Συνδεόμαστε 3 ατομα στο σπίτι με wifi φορητούς υπολογιστές και εγώ και με το iphone. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.
Εγω παιδια είμαι μεταξύ του netgear DGN1000 ( http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-DGN1000-WIRELESS-MODEM-ROUTER-N150-150MBPS-ANNEX-A-DGN1000.htm ) και του netgear DGN2000 ( http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=8855B23D2F22CD4B8BBEA3FF9B45C51A&pa=CFD496D672C1CD4784AB030FA1306972 ). Πείτε μου ποιο μου προτείνεται γιατι έχω ενα philips που μου είχε δωσει δωρεάν ο ΟΤΕ πριν 2 χρόνια με 2mb, την ανέβασα στα 24mb αλλα η ταχύτητα είναι ίδια ίσως και χειρότερη. Οταν το κλείνω και το ξανανοιγω μου δίνει μεγαλύτερη ταχύτητα για λίγο και μετα ξαναπέφτει. Συνδεόμαστε 3 ατομα στο σπίτι με wifi φορητούς υπολογιστές και εγώ και με το iphone. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

το netgear dgn 2000Θα σου πουν.απο εκει και περα αυτο που λες με το Philips, δεν μου κανει για προβλημα του Philips αλλα για προβλημα γραμμης με margin που ανεβοκατεβαινει .κατα τα αλλα ναι ειναι καλυτερο το netgear απο το philips.

Δημοσ.
το netgear dgn 2000Θα σου πουν.απο εκει και περα αυτο που λες με το Philips, δεν μου κανει για προβλημα του Philips αλλα για προβλημα γραμμης με margin που ανεβοκατεβαινει .κατα τα αλλα ναι ειναι καλυτερο το netgear απο το philips.

OK. Αυτο το πρόβλημα πως μπορώ να το λύσω; Αν αγοράσω ενα καλύτερο modem router όπως αυτά που προανέφερα δεν θα λυθεί το πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ. Οι πληροφορίες σας είναι πολύ σημαντικές.

Δημοσ.

δεν θα λυθει και με αλλο ρουτερ.βλαβη σε οτε και αμα το δεχτει .......να φταιει το ρουτερ δεν φταιει.αν εχεις αποσυνδεσεις τοτε μπορει ισως καποιο αλλο ρουτερ να ειναι πιο σταθερο αλλα παλι θα εχεις αυτα τα σκαμπανεβασματα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ως topic starter, δεν καταλαβαίνω πού έδωσα τέτοια εντύπωση...

Εγώ έγραψα τί συγκεκριμένα ψάχνω αλλά και γιατί το ψάχνω...

Μετά άρχισε να πλατιάζει και πάει να γίνει γενικό θέμα συζήτησης/διαξιφισμού για routers...

Τώρα τα ληγμένα και το ότι δεν ξέρω τί λέω πού κολλάνε... θα το κοιτάξω...

Μάλλον χάσαμε λίγο τη μπάλα...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...