Προς το περιεχόμενο

Ποιό router;

DimAslan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ζητάει modem router όμως :o

παρε αυτο,το εχω, το καλυτερο στην κατηγορια του και στα λεφτα του.

pleon ψαχνει κατι φτηνο που να ειναι Mono adsl router για ποιο φτηνα και θα βαλει access point Που εχει.θελει να μπλεξει

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας παιδια μια ερωτηση θελω να κανω οσον αφορα τα ρουτερς.

Επειδη εχω ενα ρουτερ με καλωδιο για τον σταθερο μου υπολογιστη,και θελω ενα wifi router για το iphone μου.Υπαρχει καποιο φηνο ρουτερ στην αγορα?

Τι χριαζεται για να το συνδεσω?

Η διαδικασια εινια ιδια με αυτο με το σιρμα?Δηλαδη το αγοραζω,το συνδεω,και ειμαι ετοιμος για πλοηγηση μεσα απο το κινητο μου που υποστηριζει wifi?

Παιδια εψακα λιγο και βρεικα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614924 δεν θα σερνετε λογικα ε?

ευχαριστω:-)

Δημοσ.

α.μην παρεις σκετο ρουτερ γιατι θα πρεπει να το ενωσεις με το adsl router που εχεις και θα μπλεξεις.

οποτε παρε απο την αρχη ενα adsl router .οποτε παρε κατι αλλο.εστω ενα φτηνο netgear που να ειναι και adsl μαζι.κλειδωνεις το δικτυο μετα το βρισκεις με το κινητο σου και συνδεεσαι κανονικα.

Δημοσ.
α.μην παρεις σκετο ρουτερ γιατι θα πρεπει να το ενωσεις με το adsl router που εχεις και θα μπλεξεις.

οποτε παρε απο την αρχη ενα adsl router .οποτε παρε κατι αλλο.εστω ενα φτηνο netgear που να ειναι και adsl μαζι.κλειδωνεις το δικτυο μετα το βρισκεις με το κινητο σου και συνδεεσαι κανονικα.

Αυτό το adsl router θα εκπέμπει wifi σήμα;

Επειδή δεν έχω ιδέα από αυτά ,εγώ αυτή την στιγμή έχω ένα adsl router Δηλαδή θα πάρω και άλλο ένα adsl router αλλά θα είναι κάτι άλλο;

Μπορείς να μου δίνεις με ένα link ποιο router εννοείς ;;

Άσχετος μέχρι θανάτου φίλε!

Δημοσ.

αν παρεις adsl me wifi ναι θα εκμπεμπει.εκτος αν αυτο που εχεις ειναι ηδη wi fi=wireless.εφοσον δεν ξερεις καλυτερα να παρεις εναν adsl router με wi fi παρα ενα σκετο ρουτερ με wifi.αν παρεις το δευτερο τοτε θα μπλεξεις με ρυθμισεις και θα εχεις και το παλιο adsl router σου και το καινουριο.οποτε τα παιρνεις ολα σε ενα και εισαι μια χαρα.

Δημοσ.

Δηλαδή αν πάρω να μονοκοματο adsl συνδρομή και τετοια δεν θα έχω;;Αν ναι τότε γιατί όλοι δεν βάζουμε τέτοιο να ισυχασουμε;; :)

Το μόνο που θα πληρώνω θα είναι η σύνδεση του σταθερού μου μοντεμ;Δηλαδη με το σιρμα;;

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή αν πάρω να μονοκοματο adsl συνδρομή και τετοια δεν θα έχω;;Αν ναι τότε γιατί όλοι δεν βάζουμε τέτοιο να ισυχασουμε;; :)

Το μόνο που θα πληρώνω θα είναι η σύνδεση του σταθερού μου μοντεμ;Δηλαδη με το σιρμα;;

say wut? :o

Δημοσ.

συνδρομη παντα θα εχεις.απλα το ρουτερ αυτο ειναι και adsl router και wi fi μαζι.2 σε ενα.παιρνει την συνδεση κανονικα οπως το παλιο σου ρουτερ απλα την δινει και ασυρματα .δενειναι οτι παιζει ασυρματα οπως ενα stick της cosmote Που δεν θελει καλωδιο συρμα οπως το λες εσυ

Δημοσ.

Τελικά πήγα περιστέρι για να ψάξω πλαίσιο και είχε στα multirama τον Linksys με 802.11n modem router στα 79 ευρώ...

Το σέταρα και είναι όλα μια χαρά...

Απλά δεν ξέρω πώς μπορώ να δω αν έχει συνδεθεί με το iPad σε ταχύτητες του 802.11n...

Έχει πάντως πολύ καλό software...

Φίλε μου αν έχεις ήδη router και απλά θέλεις το ασύρματο κομμάτι, θα μπορούσες να πάρεις απλά ένα WiFi access point.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...