Προς το περιεχόμενο

Ποιό router;

DimAslan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απλά το netgear εχει σχεδόν 80 ευρώπουλα...

Ερώτηση...

Μια γνωστή είχε ένα μόδεμα από αυτούς που έδινε ο πΟΤΕ στα πρώτα connX. Κανονικά αυτό πρέπει να μου κάνει. Να το πάρω να το δοκιμάσω;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

δωρεαν απο μια εταιρεια και καλο λιγο δυσκολο.για κανα thomson αν ειναι τυχερος αλλιως κανα philips κανα bautec η κανα usb modem.μπορεις να το παρεις αλλα ουτε wireless δεν θα εχει οποτε εσυ που θες n τι θα κανεις?μην μου πεις να παρεις και access point μετα δεν αξιζει.ασε που αυτο του οτε μπορει να μην ειναι adsl2+

Δημοσ.

Εγώ τελικά αυτό που έχω είναι της LevelOne ένα Mimo Router.

Θα ζητήσω απ´ τη γνωστή μου να μου δώσει το DSL Modem που της είχε δώσει ο ΟΤΕ και θα το δοκιμάσω...

Δημοσ.

Άκυρο...

Το έχει δώσει... τί να κάνω τώρα;

Πτου...

---------- Προσθήκη στις 12:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:04 ----------

Βρήκα ένα DSL modem της DLink με 17 ευρώπουλα... θα το πάρω μάλλον...

Δημοσ.
έχει βγεί το 2200. Εμείς γιατί προτείνουμε συνέχεια το 2000 ?

επειδη ειναι πολυ γνωστο αντιθετα με το 2200 που δεν το εχουν μαθει οτι εχει βγει τοσο οσο το 2000 και επισης επειδη μαλλον ειναι πιο δοκιμασμενο.νομιζα οτι θα ηταν πολυ πιο ακριβο σε τιμη και ουτε εγω το προτεινα αλλα τελικα ιδια λεφτα ειναι σχεδον.

Άκυρο...

Το έχει δώσει... τί να κάνω τώρα;

Πτου...

---------- Προσθήκη στις 12:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:04 ----------

Βρήκα ένα DSL modem της DLink με 17 ευρώπουλα... θα το πάρω μάλλον...

να υποθεσω δεν ειναι ασυρματο και θα το συνδεσεις στο access point σου.θα μπλεξεις λιγο με ρυθμισεις αν και υπαρχουν 3 διαφορετικοι τροποι για να παιξεις.τωρα τι ειναι αυτο με 17 ευρω εσυ ξερεις.ελπιζω να ειναι adsl2+ τουλαχιστον

• Super Moderators
Δημοσ.

επίσης διότι ξέρουμε ότι το DGN2000 έχει Broadcom chipset που είναι καλό αλλά και συμβατό με τα γνωστά tools...

Δημοσ.

καποις ελεγε σε ενα forum οτι το 2200 φοραει το ιδιο πανω κατω που δεν ειναι broadcom με το 1000.τωρα χλωμο μου φαινεται.πιο πιθανο να φορουσε το ιδιο η κατι καλυτερο απο το 2000 παρα απο το 1000 που ειναι πιο παλιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...