Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα κάρτας γραφικών;

LovingCrazy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό, όταν ανοίγω τον υπολογιστή και ενώ τον χρησιμοποιώ κανονικά, σε κάποια φάση μπορεί να αντικατασταθεί ο κέρσορας από ένα τετράγωνο, ή να εμφανιστούν κάτι περίεργες γραμμέςκαι μετά να κολλήσει η οθόνη ή να σβήσει ξαφνικά

Άλλες φορές όταν ανοίγω τον υπολογιστή και εμφανίζεται η μαύρη οθόνη των XP

windows-logo-loading.gif

πάλι να εμφανίζονται σε άσχετα σημεία διάφορα pixels και φυσικά όταν μου εμφανίσει την επιφάνεια εργασίας, πάλι η οθόνη δείχνει ότι να 'ναι

Πιστεύετε πως είναι θέμα κάρτας γραφικών ή παίζει να τα έφτυσε η οθόνη ή ακόμα χειρότερα κανένας επεξεργαστής;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Κατά 99,9% είναι θέμα κάρτας γραφικών.

Και απο τη στιγμή που σου εμφανίζεται το πρόβλημα με τα artifacts και τις γραμμές αμέσως μετά την εκκίνηση που η κάρτα είναι ακόμα κρύα δεν παίζει να είναι τόσο θέμα θερμοκρασιών αλλά κατά πάσα πιθανότητα η κάρτα τα έχει παίξει.

Καλού - κακού βέβαια προσπάθησε να της καθαρίσεις την ψύκτρα και να της αλλάξεις θερμοαγώγιμη πάστα μη τυχόν και επιζήσει.

Ποιά κάρτα έχεις αλήθεια? :-)

Δημοσ.

Πιστεύετε πως είναι θέμα κάρτας γραφικών ή παίζει να τα έφτυσε η οθόνη ή ακόμα χειρότερα κανένας επεξεργαστής;

Ευχαριστώ

Πάρα πολύ δύσκολο να είναι CPU ή η οθόνη. Αν έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις άλλη καρτα γραφικών κάντο. Διαφορετικά, uninstall τους drivers της καρτας γραφικών, και ξανα install (την τελευταία τους έκδοση αν δεν το έχεις κάνει ήδη).

Δημοσ.

Μία αρχαία radeon 9250 έχω (όλο το σύστημα είναι αρχαίο)

O υπολογιστής έφαγε πολλαπλά φορμάτ κατά καιρούς και αυτά τα προβλήματα τα αντιμετωπίζω συχνά (όχι πάντα, αλλά συχνά), οπότε μάλλον δεν είναι θέμα drivers

Κάτι άλλο που συμβαίνει είναι πχ να σβήσει η οθόνη αλλά ταυτόχρονα να κολλήσει και το winamp πχ που εκείνη την ώρα παίζει μουσική. Αυτό δε συνηγορεί για θέμα επεξεργαστή;

Θα δοκιμάσω και αυτό με το FurMark

Δημοσ.
Μία αρχαία radeon 9250 έχω (όλο το σύστημα είναι αρχαίο)

O υπολογιστής έφαγε πολλαπλά φορμάτ κατά καιρούς και αυτά τα προβλήματα τα αντιμετωπίζω συχνά (όχι πάντα, αλλά συχνά), οπότε μάλλον δεν είναι θέμα drivers

Κάτι άλλο που συμβαίνει είναι πχ να σβήσει η οθόνη αλλά ταυτόχρονα να κολλήσει και το winamp πχ που εκείνη την ώρα παίζει μουσική. Αυτό δε συνηγορεί για θέμα επεξεργαστή;

Θα δοκιμάσω και αυτό με το FurMark

Aν είσαι απο Αθήνα και μπορείς να ρθείς κάπου κοντά στο σπίτι μου, έχω μια Gigabyte 9250 AGP 8X στην άκρη σε άριστη κατάσταση και λειτουργεί άψογα. Εννοείται θα στην κάνω δώρο, αρκεί να είσαι απο Αθήνα... :-)

Aυτή έχω:

attachment.php?attachmentid=30088&d=1273600309

:-)

Δημοσ.
Ο ρατσιστής... :lol::lol:

Όχι μωρέ, καμμία σχέση. Θέλω να εξυπηρετήσω το παλικάρι, έτσι και αλλιώς την έχω και κάθεται. Απλά να μην μπλέκω με ταχυδρομεία κλπ.

Βαριέμαι αφάνταστα..! :-)

Αμέσως να με κράξεις ρε σύ! :P :lol:

Δημοσ.
Όχι μωρέ, καμμία σχέση. Θέλω να εξυπηρετήσω το παλικάρι, έτσι και αλλιώς την έχω και κάθεται. Απλά να μην μπλέκω με ταχυδρομεία κλπ.

Βαριέμαι αφάνταστα..! :-)

Αμέσως να με κράξεις ρε σύ! :P :lol:

αστειέυομαι φίλε μου... μην με βλέπεις που τα παίρνω καμιά φορά κατα βάθος είμαι καλό παιδί.... :-)

Δημοσ.
Aν είσαι απο Αθήνα

Από Β. Ελλάδα είμαι. Ευχαριστώ πάντως για την προσφορά:)

τελικά σου έβγαλε πρόβλημα;;

Μου έβγαλε αυτό το μήνυμα, ενώ έχω κατεβάσει τους τελευταίους drivers :S

post-12668-12906311803_thumb.jpg

Δημοσ.

μαγκες εμενα ενω ανοιγει κανονικα ο η/υ δεν στελνει καθολου σημα στην οθονη... τιποτα...λετε να φταιει η καρτα γραφικων???? τι μπορει να φταίει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...