dub Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 ανοίγοντας σήμερα το λαπτοπ της η σύζυγος μου διαπίστωσε πως δεν λειτουργεί η καμερα. Μιλαμε για ένα Τoshiba. Εντάξει καλύπτεται απο την εγγύηση.Απλά η κάμερα της είναι απαραίτητη λόγω δουλειάς. Θέλω ομως να ρωτήσω το εξής: πως μπορώ να ελέγξω αν ειναι ζημιά του υλικού (hardware) η λογισμικού (drivers Πχ). Δεν έχω εμπειρία απο φορητούς. Το μηχανάκι εχει windows vista. Μήπως μπορώ να ψάξω κάτι πριν φυγει για service, επειδή ξέρω πως θα πάρει κάποιες μερες. Ευχαριστώ
dimsag Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιο συγκεκριμένο μοντέλο; Δοκίμασες να κάνεις update τους driver της κάμερας ή να τους ξαναεγκαταστήσεις;; Το φωτάκι ανάβει (αν έχει η κάμερα) ή κάποια ένδειξη οτι λειτουργεί;;; Κάνε απεγκατάσταση τους driver και εγκατέστησέ τους ξανά... Αν δεν λειτουργήσει σημαίνει οτι έχει κάποιο πρόβλημα η κάμερα! Αν δεν ξέρεις που να βρείς τους driver, πές το μοντέλο σου και θα προσπαθήσω εγώ.. Θα σου πρότεινα να μην ανοίξεις την οθόνη να τσεκάρεις καλώδια μιας και μετά μπορει να σου πούν οτι δεν δέχονται την εγκύηση... Αυτά!!!!
gkokki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Σε κάποια λάπτοπς η κάμερα ενεργοποιήτε & απενεργοποιήτε πατώντας το FN + F"κάτι". Σε κάποιο απο τα πλήκτρα F"κάτι" έχει το σχηματάκι της κάμερας. Δοκίμασε τον συνδυασμό πλήκτρων μήπως και απενεργοποιήθηκε κατά λάθος
laptopforum Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δουλευε πριν και το εκανε ξαφνικα τώρα ; η δοκιμασε να την λειτουργισει πρωτη φορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.