Προς το περιεχόμενο

προβλημα με live messenger στο macbook

CLIORR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδες:-D πριν απο λιγο καιρο αγορασα το καινουργιο μου mac και προσπαθω να το μαθω!! βρηκα πολλα απο τα προγραμματα που χρησιμοποιουμε και στα windows μαζι και το messenger. ενω στην αρχη μου δουλευε μια χαρα μετα οταν παω να μπω μου λεει να αλλαξω το sign in id..... πραγμα που δεν παιζει.... ξερει καποιος τι μπορει να φταιει??? ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και καλη συνεχεια:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Live Messenger στα Windows είναι μακράν ο καλύτερος messenger που κυκλοφορεί και δυστυχώς ότι και να σου προτείνουν δεν θα βρεις κάτι αντίστοιχο σε MAC. Το έχω ψάξει πολύ το θέμα.

Δοκίμασε το Beta Live Messenger for Mac από το site της Microsoft και μετά εγκατέστησε το office 2011 (επίσης beta αλλά περνάει κάποια update και στο messenger). Υποστηρίζει voice, camera και πλησιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το messenger των windows. Φυσικά ως κάθε beta έκδοση δεν παύει να έχει αρκετά προβληματάκια (π.χ. δεν δέχεσαι μηνύματα που σου γράφει κάποιος όταν είσαι offline σε αντίθεση με τον adium που έχει αυτή την δυνατότητα).

Βάλε adium να βρείς την υγειά σου, φέρτo και στα μέτρα σου http://www.adiumxtras.com/ και είσαι κομπλέ.

That.

Και την μέρα που το adium θα αποκτήσει a/v όλα τα υπόλοιπα θα ναι για πέταμα! :-D

Χρησιμοποιώ το Messenger 8 και μπορώ να πω ότι όλα λειτουργούν μία χαρά. Το μόνο που με έχει χαλάσει είναι πως δεν μπορώ να κάνω κλικ σε links που είναι γραμμένα σε status χρηστών (youtube links etc...). Το audium υποστηρίζει κάτι τέτοιο;

Πάντως παρατήρησα ότι το messenger δεν εμφανίζει τα μηνύματα που σου στέλνουν όταν είσαι offline, σε αντίθεση με το adium που υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία κανονικότατα.

Πάντως παρατήρησα ότι το messenger δεν εμφανίζει τα μηνύματα που σου στέλνουν όταν είσαι offline, σε αντίθεση με το adium που υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία κανονικότατα.

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...