Lioner Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ειμαι σε εξετασεις και χρειαζομαι βοηθεια. PASCAL 7 1. Θα διαβαζει τις βαθμολογιες 10 μαθηματων 2. Θα βρισκει και θα εμφανιζει τον μεσο ορο των 10 παραπανω βαθμολογιων με ενα δεκαδικο. Σας παρακαλω οποιος ξερει ας πει ειναι αναγκη!!!!! Ας γραψει κανεις το προγραμα turbo pascal 7
painkiller44 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ειμαι σε εξετασεις και χρειαζομαι βοηθεια. PASCAL 7 1. Θα διαβαζει τις βαθμολογιες 10 μαθηματων 2. Θα βρισκει και θα εμφανιζει τον μεσο ορο των 10 παραπανω βαθμολογιων με ενα δεκαδικο. Σας παρακαλω οποιος ξερει ας πει ειναι αναγκη!!!!! Ας γραψει κανεις το προγραμα turbo pascal 7 Το προγραμμα δεν μπορω να στο γραψω γιατι εχω καιρο να ασχοληθω με πασκαλ μπορω να σου δωσω ενα λινκ ομως που θα σε βοηθησει αν εχεις καποια ιδεα απο πασκαλ . http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=33598&sid=bf47dc600b73fce4b59925fdf05ced8a
Lioner Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Το προγραμμα δεν μπορω να στο γραψω γιατι εχω καιρο να ασχοληθω με πασκαλ μπορω να σου δωσω ενα λινκ ομως που θα σε βοηθησει αν εχεις καποια ιδεα απο πασκαλ .http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=33598&sid=bf47dc600b73fce4b59925fdf05ced8a Ευχαριστώ φίλος. Αλλά τώρα είναι αργά..τέλειωσε η εξέταση και είμαι σπίτι...
MitsakosGR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ φίλος.Αλλά τώρα είναι αργά..τέλειωσε η εξέταση και είμαι σπίτι... LOL!!! Έχω ακούσει πολλούς τρόπους βοήθειας σε εξετάσεις, αλλά μέσω forum πρώτη φορά ακούω...:lol::lol::lol:
Lioner Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 LOL!!!Έχω ακούσει πολλούς τρόπους βοήθειας σε εξετάσεις, αλλά μέσω forum πρώτη φορά ακούω...:lol::lol::lol: Άστα να πάνε.. ξέχασαν να κλείσουν το internet οι ανόητοι... Τι να κάνω και εγώ ο κακομοίρης, προσπαθούσα να βρω κανα τρόπο να πετύχω στην εξέταση :p
isay Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Και το μάθημα φαντάζομαι πήγε στην επόμενη εξεταστική. Έχεις πέντε ολόκληρους μήνες να μάθεις τα βασικά της turbo pascal
gtroza Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 η αντιγραφή είναι παράνομη πράξη και θα έμπλεκες πιθανόν και το forum I asy .
orotoi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 σκονάκι απο φορουμ... λοολ και μεις παιδευόμασταν να γραφουμε κωδικοποιημενα μηνύματα στα θρανία.. τσκ τσκ τσκ
Lioner Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 η αντιγραφή είναι παράνομη πράξηκαι θα έμπλεκες πιθανόν και το forum I asy . Στην χειρότερη ξέρω να πατάω το κουμπί Χ και να καθαρίζω τα cookies. Τη σημασία έχει το φόρουμ. Εξάλλου εμένα θα έπιαναν εμένα θα τιμωρούσαν. Να μην άφηναν τον ίντερνετ ανοιχτό. Κουφιοκέφαλοι. Και το μάθημα φαντάζομαι πήγε στην επόμενη εξεταστική. Έχεις πέντε ολόκληρους μήνες να μάθεις τα βασικά της turbo pascal Δεν πήγε τίποτε πουθενά. Μας βοηθούσαν οι ίδιοι στο τέλος. Μπουρ**** η κατάσταση.
johnny21a Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ακριβως οπως το ειπες, μπου***** η κατασταση οταν δεν μπορεις να λυσεις τετοια ασκηση... Να φανταστω σε καποιο ΙΕΚ ?
orotoi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 ανόητος και κουφιοκέφαλος πιστυω πάντως οτι είναι κάποιος που αντιγράφωντας και παίρνοντας ενα πτυχίο μετα θα νομίζει οτι γνωρίζει πράγματα.. Αν έχεις τέτοια μαθήματα λογικά έχεις επιλέξει αυτη την κατεύθυνση.. οπότε ποιο το όφελος σου να μην μάθεις?
Lioner Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ακριβως οπως το ειπες, μπου***** η κατασταση οταν δεν μπορεις να λυσεις τετοια ασκηση... Να φανταστω σε καποιο ΙΕΚ ? Συγγνώμη που δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ο καθένας ακολουθεί και μαθαίνει αυτό που του αρέσει και δεν θέλω να ακούω σχόλια πάνω σ' αυτό κύριε Johnny. Αν εσύ μπορείς να την λύσεις μπράβο σου, αλλά μην κάνεις σχόλια όταν δεν ξέρεις τον άλλον. Και όχι δεν είμαι σε ΙΕΚ, είμαι σε λύκειο επάλ ανόητος και κουφιοκέφαλος πιστυω πάντως οτι είναι κάποιος που αντιγράφωντας και παίρνοντας ενα πτυχίο μετα θα νομίζει οτι γνωρίζει πράγματα.. Αν έχεις τέτοια μαθήματα λογικά έχεις επιλέξει αυτη την κατεύθυνση.. οπότε ποιο το όφελος σου να μην μάθεις? Το απολυτήριο "λυκείου" χρειάζομαι και τελειώνω. Το τι θα ακολουθήσω μετά είναι δικό μου πρόβλημα.
copydisk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 οι ξερολες μπορούν να λύσουν σωστά προβλήματα που ξέρουν μόνο. οι μη ξερολες (που ξέρουν να ψάχνουν) λύνουν περισσότερα προβλήματα απο όσα θα μπορούσαν να ήξεραν
marios_geo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Συγγνώμη που δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ο καθένας ακολουθεί και μαθαίνει αυτό που του αρέσει και δεν θέλω να ακούω σχόλια πάνω σ' αυτό κύριε Johnny. Αν εσύ μπορείς να την λύσεις μπράβο σου, αλλά μην κάνεις σχόλια όταν δεν ξέρεις τον άλλον. Και όχι δεν είμαι σε ΙΕΚ, είμαι σε λύκειο επάλ Το απολυτήριο "λυκείου" χρειάζομαι και τελειώνω. Το τι θα ακολουθήσω μετά είναι δικό μου πρόβλημα. Μπράβο παλικάρι μου. Εύγε. Δεν είναι τυχαίο που κανείς δεν σέβεται το Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Μας έκανες περήφανους.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Το απολυτήριο "λυκείου" χρειάζομαι και τελειώνω. Το τι θα ακολουθήσω μετά είναι δικό μου πρόβλημα. Αλήθεια τι το χρειάζεσαι δεν μας είπες; Τι θα ακολουθήσεις αν επιτρέπετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.