shikabalas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Καποιος που να ξερει?Μεχρι την Τριτη αν δεν στειλω την αιτηση με τα δικαιολογητικα μετα θα πρεπει να κανω καινουρια?
Hackbob Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Στείλε όποιον λογαριασμό θες σε ότι όνομα και να είναι.τυπικό είναι φιλε μου,μόνο την διεύθυνση θέλουν να δουν.... Sent from my iPod touch using Insomnia.app
shikabalas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Να σαι καλα φιλε,ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Θα παίξεις με εναλλακτικούς στην Τούμπα; Καλή τύχη. Κάτι που δε γνώριζα ούτε εγώ: Κάνε αίτηση στον ΟΤΕ για γραμμή και στο καπάκι μόλις ενεργοποιηθεί φορητότητα, αν πρόκειται για νέα γραμμή.
shikabalas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Νομιζω βγαινει πιο ακριβα με τον τροπο που λες,στο adslgr το διαβασα καπου.
bigsmall Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι γνωστή πρακτική. Ουσιαστικά είναι η ίδια διαδικασία αλλά αντί να στην κάνει ο πάροχος την κάνεις μόνος σου. Είναι στην νοοτροπία του ΟΤΕ και πως αντιλαμβάνεται τον θεμητό ανταγωνισμό.
Costis321 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια εμενα το σπιτι στο Ρεθυμνο δεν εχε τηλεφωνικη γραμμη και εκανα χθες συμβολαιο τελικα με 50 ευρω τον μηνα για να εχω παντου ιντερνετ αλλα αργει πολυ !! τι να κανω? λετε να εκανα μαλακια???
bigsmall Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια εμενα το σπιτι στο Ρεθυμνο δεν εχε τηλεφωνικη γραμμη και εκανα χθες συμβολαιο τελικα με 50 ευρω τον μηνα για να εχω παντου ιντερνετ αλλα αργει πολυ !! τι να κανω? λετε να εκανα μαλακια??? Απλά θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή. Τι να κάνουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.