Προς το περιεχόμενο

Φοιτητικο Ιντερνετ Ανω Τουμπα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περασα φετος στο ΑΠΘ και νοικιασα σπιτι στην Ανω Τουμπα.Ψαχνω πακετο για ιντερνετ μονο,το τηλεφωνο δεν με ενδιαφερει.ΟΤΕ απορριπτεται για να μην πληρωνω το παγιο.Τι αλλο προτεινετε?Με το προγραμμα Διοδος για φοιτητες παντως,η πιο συμφερουσα προσφορα ειναι αυτη: http://diodos.gsrt.gr/Package.aspx?package=105

αλλα αν καταλαβα καλα το Shared LLU σημαινει οτι θα πληρωνω και ΟΤΕ?:mad:

Δημοσ.

Kανεις δεν ξερει ρε παιδια?Ασχετα με την περιοχη,καποιος φοιτητης που δεν χρειαζοταν το τηλεφωνο οπως εγω μπορει να μου πει σε τι λυση κατεληξε?

Δημοσ.

Ναι θα πληρώνεις και το πάγιο του ΟΤΕ με δίοδο, δε γίνεται αλλιώς.

Τώρα Internet χωρίς τηλέφωνο δε γίνεται να έχεις. Οπότε δες από τους εναλλακτικούς ποιος σε βολεύει. (Και απλά μη χρησιμοποιείς το τηλέφωνο.)

Δημοσ.

Shika γενικά το internet της forthnet είναι βράστα :P

Τσέκαρε αν παίζουν on-cyta στην Τούμπα, θα είναι καλύτερα και από hol και από forthnet.

Υ.Γ. Κατάλαβες ποιος είμαι ε; :P

Δημοσ.
Shika γενικά το internet της forthnet είναι βράστα :P

Τσέκαρε αν παίζουν on-cyta στην Τούμπα, θα είναι καλύτερα και από hol και από forthnet.

Υ.Γ. Κατάλαβες ποιος είμαι ε; :P

Ηταν πολυ δυσκολο με τοσο διαφορετικο νικνειμ,αλλα καταλαβα.:lol:ΟΚ θα τσεκαρω τιμες και απο ΟΝ-cyta και θα αποφασισω.

Δημοσ.

Aπ' ότι είδα στο χάρτη διαθεσιμότητας του adslgr έχει και netone και cyta και on και hol και τα πάντα όλα. Οπότε διαλέγεις και παίρνεις, εντυπώσεις από cyta πάντως στο Ηράκλειο έχω τις καλύτερες. Από on στην Αθήνα μέτρια πράγματα, αλλά σίγουρα καλύτερα από κάτι τρελά που ακούω για τη forthnet.

(cyta αν θυμάμαι καλά σκέτη 8αρα γραμμή 19 ευρώ, on 8αρα γραμμή 15,κατι για online αιτήσεις, 20 ευρώ γενικά).

Συμφέρει πάντως και ένα πακετάκι κάποιων (200;) λεπτών με 3 ευρώ παραπάνω.

Δημοσ.

Λοιπον τελικα καταληγω μαλλον σε αυτην την προσφορα της HOL: http://www.hol.gr/default.asp?pid=24&la=1&itmid=140&ct=77&prd_st=1

15/μηνα για ενα χρονο και οι πρωτοι 3 μηνες δωρεαν!Απλα θα ηθελα να μου πειτε ποσα επιπλεον θα χρειαστει να δωσω για την ενεργοποιηση της γραμμης,καθως δεν βγαζω ακρη απο αυτα που λεει.Στο σπιτι αυτη τι στιγμη δεν υπαρχει συνδεση τηλεφωνου,η προηγουμενη ενοικιαστρια εφυγε απο κει πριν 2-3 μηνες.Θα χρειαστει να κανω κατι με τον ΟΤΕ?

Δημοσ.

Aυτό θα πληρώσεις

Tέλος ενεργοποίησης & εγκατάστασης νέας τηλεφωνικής γραμμής

85,80 €

Και έρχεται στον 1ο λογαριασμό.

Δημοσ.

Γεια παιδια!Για να μην ανοιγω αλλο θεμα γραφω εδω!!Εγω περασα Αθηνα και θα μενω στην Καλλιθεα! Δεν εχω κλεισει ακομα 100% σπιτι!Τι να κοιταξω?Αρκει να εχει μπριζα τηλεφωνου και μονο αυτο?

Αποτι κοιταξα λιγο νομιζω η hol εχει πολυ καλη προσφορα! 6mbps 10.23e το μηνα!και λει μεχρι 30/9 δωρεαν το τελος ενεργοποιησης δηλαδη αυτο που εγραψε απο πανω ο matthew21 δεν θα χρειαστει να το πληρωσω ετσι??

τι λετε?

Δημοσ.

Το να έχει πρίζα τηλεφώνου δεν λέει τίποτα,πρέπει να υπάρχει γραμμή τηλεφώνου,αν δεν υπάρχει χρεώνεσαι και δεν το κάνουν και όλες η εταιρίες.

Δημοσ.

Λοιπον εκανα σημερα την αιτηση μεσω ιντερνετ αλλα προεκυψε ενα προβλημα:Στο τελος γραφει οτι πρεπει να στειλω μια υπογεγγραμενη αιτηση εντος δυο εργασιμων ημερων μαζι με ενα λογαριασμο ΔΕΗ η ΕΥΔΑΠ προκειμενου να ενεργοποιηθει η συνδεση.Ομως ο λογαριασμος ερχεται στο ονομα της σπιτονοικοκυρας,οποτε δεν ειναι δυνατο να τον στειλω μεσα σε δυο μερες.Τι κανω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...