The_Judas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 Εχω το εξής πρόβλημα με το easydivx : Λόγω έλλειψης χώρου στο σκληρό μου δίσκο κάνω decrypt τα .vob αρχεία ένα ένα ξεχωριστά. Οταν όμως το easy divx φτάνει στη διαδικασία προσθήκης ήχου κολλάει και αναγκάζομαι να κάνω cancel οπότε τα video καταλήγουν να μην έχουν ήχο. Σημείωση :το easydivx πρώτα δημιουργεί το video και έπειτα προχωράει στη διαδικασία του audio. Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα στην περίπτωσή αυτή ?
dreamcast Δημοσ. 2 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2003 isws ta codecs pu exeis den einai kala(mp3)h(ac3).poia apo ta 2 xrhsimopoieis???to easydvx kai emena kanei problem me ton hxo alla mono otan dialegw 5.1kanalia.sto mp3 den eixe pote provlhma.
The_Judas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2003 Διαλέγω συνήθως ήχο σε μορφή mp3. Ποια codecs για θα μου πρότεινες για mp3 ?
MikeNuke Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 Mporei na mi ftaiei to oti ta kaneis ena-ena alla kati allo...to easydivx kai mena mou kollaei merikes fores sto multiplexing alla den anakalipsa to giati.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.