*Cassandra* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας! Φέτος πέρασα στην 1η μου επιλογή που ήταν το ΤΕΙ Τεχν. πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Λάρισας. Έμαθα πως οι εγγραφές γίνονται μέσα Σεπτέμβρη και τα μαθήματα ξεκινούν 1η Οκτωβρίου. Αυτό που δεν ξέρω είναι: τι πρέπει να κάνω τις πρώτες μέρες μέχρι να μπω σε μια σειρά και να ξέρω τι μου γίνεται; Υπάρχει κάποιος φοιτητής σ' αυτό το τμήμα, που θα μπορούσε να μου πει τι και πώς;
Τάσος_Δ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο! Απ τη στιγμή που περνάς βρίσκεις σπίτι, γράφεσαι στη σχολή, ξεκινάς να πηγαίνεις στα μαθήματα και χωρίς καν να το καταλάβεις θα έχεις κάνει παρέες (εφόσον είσαι και κοινονικό άτομο βέβαια) και θα έχεις μπει και σε μια σειρά.
achisael Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλως την στην Λαρισα... αντε καλα να τα περασεις .. :-D:-D
*Cassandra* Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 @Τάσος_Δ Δεν με ανησυχεί το θέμα "παρέα". Σίγουρα θα κάνω παρέες. Αυτό που με απασχολεί είναι το τι κάνω μετά την εγγραφή. Είδα σε ένα site κάτι παιδιά που έλεγαν για μια άλλη σχολή και είπαν πως ο εκάστοτε φοιτητής διαμορφώνει το πρόγραμμά του, με τα μαθήματα κλπ. Ότι μερικά μαθήματα είναι όποιος τα προλάβει και κάτι τέτοια. Γενικά, ότι θέλει τρέξιμο με τα μαθήματα... Γι' αυτό έγραψα εδώ, μπας και πάρω καμιά απάντηση από φοιτητή αυτού του τμήματος, για να με διαφωτίσει. Αγχώθηκα! @achisael Thanks! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
Τάσος_Δ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλώς όρισες και από μένα μιας και είμαι Λαρισαίος! Ίσως στο σαίτ να είδες για φοιτητές μεγαλύτερων ετών οι οποίοι χρωστάνε μαθήματα παλαιότερων ετών και δεν τα προλαβαίνουν τώρα. Ή μπορεί και να τρέχουν λόγο έλειψης εγκαταστάσεων. Ως πρωτοετής δε νομίζω να έχεις τέτοια προβλήματα. Με τον καιρό θα έρθει από μόνο του το πρόγραμμα, δεν έχεις κάτι να αγχώνεσαι. ΥΓ. Έχω αρκετούς φίλους στο τμήμα και δεν έχω ακούσει κάτι στραβό, αν αυτό σου δίνει κουράγιο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Σαν αποφοιτος του τμηματος αυτου, μερικα info. Θα γραφτεις και θα πας κανονικα στα μαθηματα σου/εργαστηρια να παρακολουθησεις. Δε χρειαζεται κατι παραπανω. Καλο ειναι να πας την πρωτη μερα εγγραφων και νωρις. Αυτο που διαλεγεις μαθηματα κλπ γινεται το 2ο εξαμηνο και επειτα, αν εννοεις τις ωρες εργαστηριων και τα μαθηματα επιλογης.
karabouzouk... Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Όπως είπε και ο συνάδελφος παραπάνω στο πρώτο εξάμηνο τα μαθήματα και τα εργαστήρια είναι δηλωμένα αυτόματα και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εκτός από το να δεις σε ποια ομάδα είσαι και να τα παρακολουθείς..! Καλή φοιτιτική ζωή και έχε το νου σου στο Ζαχαρούλη...!!! Και άμα δυσκολεύεσαι με τις παρέες κερνάς καφέ και κάνω την αρχή..! Καλά ξεμπερδέματα..!
*Cassandra* Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Με καθησυχάσατε παιδιά! Σας ευχαριστώ πολύ! @karabouzouk... Να 'σαι καλά!!!
achisael Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Και άμα δυσκολεύεσαι με τις παρέες κερνάς καφέ και κάνω την αρχή..! Καλά ξεμπερδέματα..! Ντροπη ...!!! :X εσυ να κερασεις.... ακου εκει... :confused:
karabouzouk... Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ντροπη ...!!! :X εσυ να κερασεις.... ακου εκει... :confused: Μην ανησυχείς την προετοιμάζω για να ξέρει τι θα κάνει όταν θα τελειώνουν τα λεφτά...!! Είναι όλα μελετημένα..!
iced Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Τωρα που εχουν φτιαξει και τα κτηρια θα εχετε ενα ωραιο κλιμα εκει. Μην ανησυχεις...
*Cassandra* Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους σας!!!
Lomar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας!Φέτος πέρασα στην 1η μου επιλογή που ήταν το ΤΕΙ Τεχν. πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Λάρισας. Έμαθα πως οι εγγραφές γίνονται μέσα Σεπτέμβρη και τα μαθήματα ξεκινούν 1η Οκτωβρίου. Αυτό που δεν ξέρω είναι: τι πρέπει να κάνω τις πρώτες μέρες μέχρι να μπω σε μια σειρά και να ξέρω τι μου γίνεται; Υπάρχει κάποιος φοιτητής σ' αυτό το τμήμα, που θα μπορούσε να μου πει τι και πώς; φοιτητής 9ου εξαμήνου με 6 μαθήματα για πτυχίο ( ο υποφαινόμενος προφανώς ) σου προτείνει να αλλάξεις σχολή, τεράστια διαφθορά, ελάχιστοι καθηγητές θα σου μάθουν όντως κάτι, η λάρισα σαν πόλη άθλια για φοιτητική ζωή. Τα παραπάνω στα λέω γιατί λες πως θες να μπεις σε μια σειρά, αν παρακολουθείς τα μαθήματα και καταλάβεις τη λόξα του κάθε τρόμπα καθηγητή, περνάς άνετα τα περισσότερα μαθήματα, αλλά θα το δεις και απο κοντά οτι δεν υπάρχει σοβαρότητα και συνέπεια απο τους περισσότερους καθηγητές, η ανευθυνότητα, η αδιαφορία και το ψέμα τους απο μόνα τους δε σε βάζουν σε σειρά. ps: αν τελικά δεν αλλάξεις σχολή η καλύτερη συμβουλή είναι να αποφύγεις τις παρατάξεις και να βγάλεις πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και τη φορολογική δήλωση των κηδεμόνων σου για να μπορείς να έχεις δωρεάν πρόσβαση - σε περίπτωση φυσικά που το δικαιούσαι - στη λέσχη για φαγητό.άθλιο.
achisael Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 η λάρισα σαν πόλη άθλια για φοιτητική ζωή. apo που και ως που λες εσυ αθλια την Λαρισα? απο που εισαι εσυ δηλαδη? ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ... εχω δουλεψει και εχω γνωρισει παρα μα παρα πολλους φοιτητες..και ολοι λενε για τα τελεια φοιτητικα χρονια που περασαν εδω.. και περνανε ακομα.... αν εσυ εισαι αντικοινωνικος και δεν σου αρεσει τιποτα τι να κανουμε... Κασσανδρα , μην ακους .. οτι να ναι λεει ο καθενας... μαλλον ο συγκεκριμενος δεν θα τα περασε καλα... για την σχολη δεν ξερω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.