Προς το περιεχόμενο

Σοβαρο προβλημα με λαπτοπ !!!!!!!!!!

papanastassiou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το προβλημα εχεις εξης στην αρχη κολαγε το λαπτοπ και επρεπε να κανω επανακηνηση σε ασφαλη λειτουργια και μετα ξανα εκκινηση κανονικα .

Αργοτερα δεν εκανε login στα Windows , ναι κα΄λα ακουσατε δεν εμπαινε στο Windows μολις εκανα login κολαγε και επρεπε παλη επανακινηση .

Και φτασαμε το τελος το οποιο ειναι το εξης ξεκιναει το λαπτοπ και λεει οτι πρεπει να κανω ελενχο της μνημης το windows η κατι τετοιο μολις ξεκιναει ελενχος στο 3-4% κλινει το λαπτοπ και παλυ απο την αρχη .

Και ρωταω ξερει κανεις τι παιζει ειναι κατι που θελει αντιπρωσοπεια η μπωρο να το τιαξο μονο μου με την βοηθεια σας βεβαια :-):-):-)

Περιμενω οπιαδηποτε βοηθεια :cry::cry::cry:

Δημοσ.

ποιο λαπτοπ έχεις; έχει εγγύηση ακόμα;

μπορεί να είναι ενα κάρο πράγματα.

κατέβασε για αρχή το memtest, κάψτο σε cd και κάνε Boot απο αυτό να κάνεις έλεγχο.

Δημοσ.

Λοιπον τωρα μπαινω απο το δικο μου λογαριασμο γιατη το λαπτοπ λειτουργει παλη.

Ειναι ενα τοσιμπα και εχει ενα δικο του προγραματακη για βλαβες , το ετρεξα και δεν βγαζει προβλημα περιεργο δεν ειναι .

Ο σκληρος ειναι οκ δεν λοιπη τιποτα , τι να ειναι αραγε το προβλημα ?

Δημοσ.

Ξεχασα να πω πως την πρωτη φορα ειχε δυο επιλογες εκκιηνη λειτουργικου και διαγνωση μνημης .

Πηγα στην προβολη συμβαντος και εβγαλε αυτο

Όνομα αρχείου καταγραφής:System

Προέλευση: Microsoft-Windows-Kernel-Power

Ημερομηνία: 2/9/2010 9:41:43 μμ

Αναγνωριστικό συμβάντος:41

Κατηγορία εργασιών:(63)

Επίπεδο: Κρίσιμο

Λέξεις-κλειδιά:(2)

Χρήστης: SYSTEM

Υπολογιστής: REDODIN7-TOSH

Περιγραφή:

Έγινε επανεκκίνηση του συστήματος χωρίς προηγούμενο πλήρη τερματισμό. Αυτό το σφάλμα μπορεί να προκλήθηκε εάν το σύστημα σταμάτησε να ανταποκρίνεται, αν παρουσιάστηκε σφάλμα ή απρόσμενη διακοπή ρεύματος.

Xml συμβάντος:

<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">

<System>

<Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" />

<EventID>41</EventID>

<Version>2</Version>

<Level>1</Level>

<Task>63</Task>

<Opcode>0</Opcode>

<Keywords>0x8000000000000002</Keywords>

<TimeCreated SystemTime="2010-09-02T18:41:43.296817200Z" />

<EventRecordID>65130</EventRecordID>

<Correlation />

<Execution ProcessID="4" ThreadID="8" />

<Channel>System</Channel>

<Computer>REDODIN7-TOSH</Computer>

<Security UserID="S-1-5-18" />

</System>

<EventData>

<Data Name="BugcheckCode">0</Data>

<Data Name="BugcheckParameter1">0x0</Data>

<Data Name="BugcheckParameter2">0x0</Data>

<Data Name="BugcheckParameter3">0x0</Data>

<Data Name="BugcheckParameter4">0x0</Data>

<Data Name="SleepInProgress">false</Data>

<Data Name="PowerButtonTimestamp">0</Data>

</EventData>

</Event>

Το εβαλα μηπως βοηθησει

---------- Προσθήκη στις 19:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:21 ----------

τρέξε memtest, και τρέξε και κανα διαγνωστικό για τον σκληρό,να σαι σίγουρος.

Τρεχει σε virtual drive γιατη cd τωρα δεν παιζει

Δημοσ.
Λοιπον το προβλημα εχεις εξης στην αρχη κολαγε το λαπτοπ και επρεπε να κανω επανακηνηση σε ασφαλη λειτουργια και μετα ξανα εκκινηση κανονικα .

Αργοτερα δεν εκανε login στα Windows , ναι κα΄λα ακουσατε δεν εμπαινε στο Windows μολις εκανα login κολαγε και επρεπε παλη επανακινηση .

Και φτασαμε το τελος το οποιο ειναι το εξης ξεκιναει το λαπτοπ και λεει οτι πρεπει να κανω ελενχο της μνημης το windows η κατι τετοιο μολις ξεκιναει ελενχος στο 3-4% κλινει το λαπτοπ και παλυ απο την αρχη .

Και ρωταω ξερει κανεις τι παιζει ειναι κατι που θελει αντιπρωσοπεια η μπωρο να το τιαξο μονο μου με την βοηθεια σας βεβαια :-):-):-)

Περιμενω οπιαδηποτε βοηθεια :cry::cry::cry:

Για να γλυτωσεις το format απλως φτιαξε ενα καινουριο λογαριασμο user. (Στο λογιαρασμοι χρηστων του control panel) Απλως προσεξε να του δωδεις δικαιωματα administrator. Τον παλιο τον αφηνεις ή τον σβηνεις

Δημοσ.

Εμένα το είχε πάθει πέρσυ κάτι αντίστοιχο! τελικα είχε καεί ο C και δεν μπορούσε να φορτώσει τα windows μιας και δε έβλεπε τα αρχεία πλεον!

( ελπίζω να μην έχεις πάθει κάτι τέτοιο..) Μεγάλη φασαρία....... αρχεία, προγράμματα, .. άστα!

Καλή τύχη!!

Δημοσ.

Εμένα όταν μου είχε κάνει το ίδιο πράγμα ο υπολογιστής, αναγκάστηκα και τον πήγα σε τεχνικό.Στη δική μου περιπτωση ηταν ιός και ευτυχώς γλύτωσα το format.

Γενικά νομίζω ότι οταν ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση από μόνος του, συνήθως έχει βάλει το "χεράκι" του κάποιος ιός...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...