DoukiMan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπέρα, έχω παραγγείλει την παραπάνω οθόνη και θέλω να ξέρω αν είναι καλή στα games. χρειάζεται να κάνω καμιά ρύθμιση? γιατί ένας φίλος που την πήρε λέει για extreme gaming είναι για τα μπάζα
Luciddream Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 αν την ήθελε για "extreme gaming" να έπαιρνε κάτι άλλο... η οθόνη δεν είναι για αυτήν την δουλειά. εκεί πάς είτε σε 120hz CRT είτε σε μια απτις λίγες 120hz LCD που κυκλοφορούν στην αγορά. και για τελευταία φορά, θα είσαι μια χαρά στα games...
DoukiMan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 αν την ήθελε για "extreme gaming" να έπαιρνε κάτι άλλο... η οθόνη δεν είναι για αυτήν την δουλειά. εκεί πάς είτε σε 120hz CRT είτε σε μια απτις λίγες 120hz LCD που κυκλοφορούν στην αγορά. και για τελευταία φορά, θα είσαι μια χαρά στα games... μπορεις να πεις καποια παραδειγματα τετοιων οθονων?
Luciddream Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 προσπάθησα να σου στείλω pm αλλα το έχεις απενεργοποιήσει... δές εδώ: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=qN7Y6jTpf0Y[/ame] στην dell θα δείς κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει στο 1:48 ... αλλα νομίζω οτι αξίζει σαν οθόνη πάρα πολύ για να μην την κρατήσεις για αυτο το θέμα. ---------- Προσθήκη στις 22:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:28 ---------- η συγκεκριμένη είναι στα ίδια λεφτά με την Dell και είναι εδώ: http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=8615 (είναι όμως 22'' και μέγιστη ανάλυση 1680)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 καλά αυτό δεν έχει σχέση με το panel αλλά με τα hz... πάντως η Dell U2311h έχει λιγότερο input lag από την 22αρα 120hz Samsung, πράγμα το οποίο είναι "τραγικό" γιατί ένας φίλος που την πήρε λέει για extreme gaming είναι για τα μπάζα τι εννοείς extreme gaming? παίζει σε διεθνή tournaments? γιατί για "extreme" gaming όλες οι TFT είναι για τα "μπάζα"...
tralalom Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάντως δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Βέβαια δεν την έχω πάρα πολύ καιρό. Κανά 2 εβδομάδες και έχω παίξει λίγο Starcraft2, mafia2. Ναι μάλλον πρέπει να ορίσει τι εννοεί extreme.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.