rafail1994 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 οκ θα το κανω..α κ να σας πω κ κατι ν μ πειτε τη γνωμη σας..ειχα περιπου για ενα μηνα ενα κλειδι στο eset smart που δεν το εκανε update γιατι το ανεφερε ως invalid αλλα εδειχνε παντα πρασινο οτι ειχα φουλ προστασια..βεβαια καποια στιγμη μετα απο κανα μηνα κοκκινισε κ δν ειχα προστασια πια γιατι λεει ειχε πολυ καιρο ν κανει update.απο τοτε εβαλα αλλο κλειδι εχω κ παλι φουλ προστασια αλλα να σας πω την αληθεια μ φαινεται οτι ισως κ απο τοτε να αρχισαν τα προβληματα με τα κολληματα..τι λετε??εχει λογικη κατι τετοιο? ---------- Προσθήκη στις 14:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:33 ---------- θα σε γελασω κ δν το θελω..που μπορω να το δω? κ ειναι πιο αξιοπιστο αυτο το τεστ απο οτι του ιδιου του συστηματος του υπολογιστη? δεν έχει καμιά σχέση τα κολύματα με το κλειδη του eset ανοίγεις το καπάκι του pc και το γράφει επάνω στον δίσκο
maxx.xx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 αρα την επανεγκατασταη του εσετ την κανω για το προβλημα με το ekrn?
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 αρα την επανεγκατασταη του εσετ την κανω για το προβλημα με το ekrn? Την κανεις για να απορριψεις ΤΥΧOΝ προβλημα του eset.
maxx.xx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 ωραια..τωρα κατεβαζω παλι το προγραμμα εσετ..ν πες οτι λυθει το προβλημα με το ekrn..τα κολληματα θα μεινουν??δεν αντιμετωπιζονται?
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 ωραια..τωρα κατεβαζω παλι το προγραμμα εσετ..ν πες οτι λυθει το προβλημα με το ekrn..τα κολληματα θα μεινουν??δεν αντιμετωπιζονται? Αντι να το αναλυουμε θεωρητικα,δεν κανεις πρωτα τις δοκιμες και να μιλησουμε μετα,οταν θα χεις καποια αποτελεσματα να μας πεις?
tomhakkinen8 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Να είναι τυχαίο άραγε που από εχθές αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα τόσο κατά τη διάρκεια απενεργοποίησης του υπολογιστή όσο και κατά την εκκίνηση. Παρ' όλα αυτά όμως φαίνεται το nod να λειτουργεί κανονικότατα και γι' αυτό δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω. Ούτε κολλήματα, ούτε καθυστερήσεις, ούτε τίποτα. Έχω nod32 antivirus (οχι smart security) version 3 business edition.
maxx.xx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον οκ..εκανα απο την αρχη εγκατασταση του eset..απο οτι ειδα προς στιγμην οταν τον εκλεισα δεν μου εμφανισε το προβλημα με το ekrn..τωρα τι να πω?ελπιζω αυτο να εφτιαξε..δε θελω να το γρουσουζεψω..θα δουμε..ομως γενικα τα κολληματα υπαρχουν ακομα..οταν προσπαθησα να τον κλεισω αυτος εκλεισε αργαα-αργαα με την τυπικη εξαφανιση ενος ενος των εικονιδιων στην επιφανεια εργασιας κ το σταδιακο κατεβασμα της οθονης προς τα κατω για να κλεισει.κ τωρα πηγα να συνδεθω με το mozilla κ αυτος ανοιξε αργαα-αργαα κ παλι ως συνηθως.. ---------- Προσθήκη στις 15:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:29 ---------- Να είναι τυχαίο άραγε που από εχθές αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα τόσο κατά τη διάρκεια απενεργοποίησης του υπολογιστή όσο και κατά την εκκίνηση. Παρ' όλα αυτά όμως φαίνεται το nod να λειτουργεί κανονικότατα και γι' αυτό δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω. Ούτε κολλήματα, ούτε καθυστερήσεις, ούτε τίποτα. Έχω nod32 antivirus (οχι smart security) version 3 business edition. εννοεις με το ekrn οταν τον σβηνεις?
maxx.xx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 δεν σ ειχε προηγηθει τπτ κολληματα τιποτα σφαλματα κ τετοια?
tomhakkinen8 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι δεν είχε δείξει τίποτα περίεργο μέχρι εχθές. Και δούλευε κανονικά, και updates έπαιρνε (και συνεχίζει να παίρνει). Ίδωμεν!
ss13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 maxx.xx , δεν μας λες και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου ;
maxx.xx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια επειδη λειπω αυτες τις μερες κ δεν εχω το δικο μου pc μαζι μου μολις επιστρεψω θα συνεχισουμε το θεμα..
maxx.xx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 προς στιγμην βλεπω οτι εχει επανερθει λιγο το pc και δεν πολυ κολλαει.αν ξανααρχισει παλι τα ιδια θα σας πω να συνεχισουμε το θεμα!ευχαριστω πολυ παντως για τη βοηθεια!
maxx.xx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 προς στιγμην βλεπω οτι εχει επανερθει λιγο το pc και δεν πολυ κολλαει.αν ξανααρχισει παλι τα ιδια θα σας πω να συνεχισουμε το θεμα!ευχαριστω πολυ παντως για τη βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.