Προς το περιεχόμενο

ekrn.exe

maxx.xx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οκ θα το κανω..α κ να σας πω κ κατι ν μ πειτε τη γνωμη σας..ειχα περιπου για ενα μηνα ενα κλειδι στο eset smart που δεν το εκανε update γιατι το ανεφερε ως invalid αλλα εδειχνε παντα πρασινο οτι ειχα φουλ προστασια..βεβαια καποια στιγμη μετα απο κανα μηνα κοκκινισε κ δν ειχα προστασια πια γιατι λεει ειχε πολυ καιρο ν κανει update.απο τοτε εβαλα αλλο κλειδι εχω κ παλι φουλ προστασια αλλα να σας πω την αληθεια μ φαινεται οτι ισως κ απο τοτε να αρχισαν τα προβληματα με τα κολληματα..τι λετε??εχει λογικη κατι τετοιο?

---------- Προσθήκη στις 14:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:33 ----------

θα σε γελασω κ δν το θελω..που μπορω να το δω?

κ ειναι πιο αξιοπιστο αυτο το τεστ απο οτι του ιδιου του συστηματος του υπολογιστη?

δεν έχει καμιά σχέση τα κολύματα με το κλειδη του eset

ανοίγεις το καπάκι του pc και το γράφει επάνω στον δίσκο

• Moderators
Δημοσ.
αρα την επανεγκατασταη του εσετ την κανω για το προβλημα με το ekrn?

Την κανεις για να απορριψεις ΤΥΧOΝ προβλημα του eset.

Δημοσ.

ωραια..τωρα κατεβαζω παλι το προγραμμα εσετ..ν πες οτι λυθει το προβλημα με το ekrn..τα κολληματα θα μεινουν??δεν αντιμετωπιζονται?

• Moderators
Δημοσ.
ωραια..τωρα κατεβαζω παλι το προγραμμα εσετ..ν πες οτι λυθει το προβλημα με το ekrn..τα κολληματα θα μεινουν??δεν αντιμετωπιζονται?

Αντι να το αναλυουμε θεωρητικα,δεν κανεις πρωτα τις δοκιμες και να μιλησουμε μετα,οταν θα χεις καποια αποτελεσματα να μας πεις?

Δημοσ.

Να είναι τυχαίο άραγε που από εχθές αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα τόσο κατά τη διάρκεια απενεργοποίησης του υπολογιστή όσο και κατά την εκκίνηση. Παρ' όλα αυτά όμως φαίνεται το nod να λειτουργεί κανονικότατα και γι' αυτό δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω. Ούτε κολλήματα, ούτε καθυστερήσεις, ούτε τίποτα. Έχω nod32 antivirus (οχι smart security) version 3 business edition.

Δημοσ.

λοιπον οκ..εκανα απο την αρχη εγκατασταση του eset..απο οτι ειδα προς στιγμην οταν τον εκλεισα δεν μου εμφανισε το προβλημα με το ekrn..τωρα τι να πω?ελπιζω αυτο να εφτιαξε..δε θελω να το γρουσουζεψω..θα δουμε..ομως γενικα τα κολληματα υπαρχουν ακομα..οταν προσπαθησα να τον κλεισω αυτος εκλεισε αργαα-αργαα με την τυπικη εξαφανιση ενος ενος των εικονιδιων στην επιφανεια εργασιας κ το σταδιακο κατεβασμα της οθονης προς τα κατω για να κλεισει.κ τωρα πηγα να συνδεθω με το mozilla κ αυτος ανοιξε αργαα-αργαα κ παλι ως συνηθως..

---------- Προσθήκη στις 15:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:29 ----------

Να είναι τυχαίο άραγε που από εχθές αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα τόσο κατά τη διάρκεια απενεργοποίησης του υπολογιστή όσο και κατά την εκκίνηση. Παρ' όλα αυτά όμως φαίνεται το nod να λειτουργεί κανονικότατα και γι' αυτό δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω. Ούτε κολλήματα, ούτε καθυστερήσεις, ούτε τίποτα. Έχω nod32 antivirus (οχι smart security) version 3 business edition.

εννοεις με το ekrn οταν τον σβηνεις?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια επειδη λειπω αυτες τις μερες κ δεν εχω το δικο μου pc μαζι μου μολις επιστρεψω θα συνεχισουμε το θεμα..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

προς στιγμην βλεπω οτι εχει επανερθει λιγο το pc και δεν πολυ κολλαει.αν ξανααρχισει παλι τα ιδια θα σας πω να συνεχισουμε το θεμα!ευχαριστω πολυ παντως για τη βοηθεια!

Δημοσ.

προς στιγμην βλεπω οτι εχει επανερθει λιγο το pc και δεν πολυ κολλαει.αν ξανααρχισει παλι τα ιδια θα σας πω να συνεχισουμε το θεμα!ευχαριστω πολυ παντως για τη βοηθεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...