crownmare Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Γειά χαρά-έχω ένα nokia x6 16GB και έχω εγκαταστήσει αρκέτες εφαρμογές στη μνήμη του κινητού...Αν και έχω αρκετό ελεύθερο χώρο(85 Mb) όταν σερφάρω στο web μου πετάει μήνυμα ότι η μνήμη είναι πλήρης.Αν κι έχω διαγράψει ιστορικό μνήμης και cookies tou browser,το πρόβλημα παραμένει.Όταν χρησιμοποιώ τον opera δεν έχω κανένα παρόμοιο μήνυμα!Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι οτι πλέον όταν πηγαίνω Ρυθμίσεις -> Διαχείριση εφαρμογών -> Εγκατ. εφαρμ. το κινητό ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΓΜΟΓΗ!!!!Η λίστα είναι κενή κ το μόνο που βλέπω ειναι το "επιλογές" και το "πίσω".Όταν πατάς επιλογές μου πετάει το μήνυμα "Μνήμη πλήρης.Κλείστε κάποιες εφαρμογές και προσπαθήστε ξανά" αν κ δεν έχω καμία εφαρμογή ανοιχτή.Δε μπορώ πχ να σβήσω κάποια εφαρμογή και να ελευθερώσω μνήμη μπας και λυθεί το πρόβλημα.Να σας πω οτι το κινητό το έχω 10 μέρες στα χέρια μου και σήμερα μόλις του εκανα αναβάθμιση λογισμικού...Όπως καταλαβαίνετε έχω μεγάλο πρόβλημα-κάθε βοήθεια/ιδέα ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2010 από crownmare
thankap1234 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 εχω και εγω αυτο το κινιτο και δεν μου κανει αυτο το προβλημα. ομως καλυτερα να τισ σβησεις και να τις περασεισ στην μαζικη μαζα αποθηκευσης
mpasketpro Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Οχι μνημη αποθηκευσης.. Αμα εχει store το κινητο σου κατεβασε εναν Task Killer για να τερματιζεις τις εφαρμογες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα