Προς το περιεχόμενο

Τι υπάρχει χωρίς πάγιο?

aGka8l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.Εχουμε σταθερό οτε, αλλα δε το χρησιμοποιούμε σχεδόν καθολου γτ έχουμε τα κινητά.Στην ουσία δίνουμαι γύρω στο 30αρι το 2μηνο για παγια,Αναγνώριση Κλήσης και 3-4 τηλέφωνα.

Υπάρχει καποιος εναλακτικός χωρίς πάγιο ή εστω στα ιδια χρήματα πανω κατω ωστε να προσφέρει κατι περισσότερο?

Δημοσ.

Χωρίς πάγιο, όχι

Με 40€/το δίμηνο: http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010520

Sorry, μετά είδα και τα μικρά γράμματα!

Η προσφορά ισχύει για 6 μήνες και αποκλειστικά μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. Μετά το πέρας του 6μήνου η τιμή διαμορφώνεται στα 30,90€/ μήνα. Για νέες αιτήσεις έως 30/09/2010.
Δημοσ.
Γεια χαρά.Εχουμε σταθερό οτε, αλλα δε το χρησιμοποιούμε σχεδόν καθολου γτ έχουμε τα κινητά.Στην ουσία δίνουμαι γύρω στο 30αρι το 2μηνο για παγια,Αναγνώριση Κλήσης και 3-4 τηλέφωνα.

Υπάρχει καποιος εναλακτικός χωρίς πάγιο ή εστω στα ιδια χρήματα πανω κατω ωστε να προσφέρει κατι περισσότερο?

Ρίξε και μια ματιά στο Vodafone για το σπίτι

Εννοείτε ότι δεν σε ενδιαφέρει το Internet ( Για να πληρώνεις 15 ευρώ τον μήνα αποκλείετε να έχεις internet)

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2454

Δημοσ.

αν έχεις κάποιο γνωστό γείτονα που να σου δίνει πρόσβαση στο internet και να έχει καλό σήμα ναι υπάρχει λύση με 1 ευρώ το μήνα...

Δημοσ.

αν έχεις κάποιο γνωστό γείτονα που να σου δίνει πρόσβαση στο internet και να έχει καλό σήμα ναι υπάρχει λύση με 1 ευρώ το μήνα...

Δημοσ.

για δώσε ινφο , δεν με ενδιαφέρει για ΝΕΤ

Δημοσ.
για δώσε ινφο , δεν με ενδιαφέρει για ΝΕΤ

Όλο αυτό είναι μέσω διαδικτύου, οπότε είναι απαρετητο το νετ :)

Αναφέρομαι σε voip τηλεφωνία. Μπορείς να κανείς φορητότητα σε μια εταιρεία το αριθμό σου και να το νοικιάσεις με 6 ή 3 ευρώ (μάλλον 3) για κάθε έξι μήνες και πάει λέγοντας...

Αλλά το θέμα είναι αν έχεις πρόσβαση σε internet (μόνιμο)...

Εγώ για παράδειγμα πριν δύο ! Χρόνια είχα βάλει 10 ευρώ σε ένα λογαριασμό (νομίζω με τις κρατήσεις της paybal ) και ακόμα εχω 1,68... (Χρήση τηλεφωνίας μόνο για παραγγελίες φαγητού όμως...)

Άλλη λύση δε υπάρχει...

Δημοσ.
Όλο αυτό είναι μέσω διαδικτύου, οπότε είναι απαρετητο το νετ :)

Αναφέρομαι σε voip τηλεφωνία. Μπορείς να κανείς φορητότητα σε μια εταιρεία το αριθμό σου και να το νοικιάσεις με 6 ή 3 ευρώ (μάλλον 3) για κάθε έξι μήνες και πάει λέγοντας...

Αλλά το θέμα είναι αν έχεις πρόσβαση σε internet (μόνιμο)...

Εγώ για παράδειγμα πριν δύο ! Χρόνια είχα βάλει 10 ευρώ σε ένα λογαριασμό (νομίζω με τις κρατήσεις της paybal ) και ακόμα εχω 1,68... (Χρήση τηλεφωνίας μόνο για παραγγελίες φαγητού όμως...)

Άλλη λύση δε υπάρχει...

Και τι καλυψη εχει αυτο το συστημα?Μονο Αθηνα?

Δημοσ.

υπάρχει και το Vodafone για το σπιτι με 8 ευρω το μήνα (τελική τιμη) εφόσον όμως έχεις εξοπλισμό (κέντρο sim). Πολύς κόσμος το έχει κάνει και έχει φύγει γιατι δεν μπορεί να έχει ιντερνετ οπότε ίσως κάποιος γνωστός σου να εχει...

Δημοσ.
όταν λες κάλυψη; που μπορείς να τηλ;

( κανε μια αναζήτηση για voip τηλεφωνία )

εννοω αν μπορεις να βαλεις τετοιο προγραμμα στο εξοχικο.

Δημοσ.
εννοω αν μπορεις να βαλεις τετοιο προγραμμα στο εξοχικο.

Oπουδήποτε μπορείς να έχεις μια αξιόπιστη πρόσβαση στο internet, ώστε να στηρίξεις το voip...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...