aGka8l Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια χαρά.Εχουμε σταθερό οτε, αλλα δε το χρησιμοποιούμε σχεδόν καθολου γτ έχουμε τα κινητά.Στην ουσία δίνουμαι γύρω στο 30αρι το 2μηνο για παγια,Αναγνώριση Κλήσης και 3-4 τηλέφωνα. Υπάρχει καποιος εναλακτικός χωρίς πάγιο ή εστω στα ιδια χρήματα πανω κατω ωστε να προσφέρει κατι περισσότερο?
dewn735 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Χωρίς πάγιο, όχι Με 40€/το δίμηνο: http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010520 Sorry, μετά είδα και τα μικρά γράμματα! Η προσφορά ισχύει για 6 μήνες και αποκλειστικά μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. Μετά το πέρας του 6μήνου η τιμή διαμορφώνεται στα 30,90€/ μήνα. Για νέες αιτήσεις έως 30/09/2010.
Vasileios-gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια χαρά.Εχουμε σταθερό οτε, αλλα δε το χρησιμοποιούμε σχεδόν καθολου γτ έχουμε τα κινητά.Στην ουσία δίνουμαι γύρω στο 30αρι το 2μηνο για παγια,Αναγνώριση Κλήσης και 3-4 τηλέφωνα.Υπάρχει καποιος εναλακτικός χωρίς πάγιο ή εστω στα ιδια χρήματα πανω κατω ωστε να προσφέρει κατι περισσότερο? Ρίξε και μια ματιά στο Vodafone για το σπίτι Εννοείτε ότι δεν σε ενδιαφέρει το Internet ( Για να πληρώνεις 15 ευρώ τον μήνα αποκλείετε να έχεις internet) http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2454
sam sam Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 αν έχεις κάποιο γνωστό γείτονα που να σου δίνει πρόσβαση στο internet και να έχει καλό σήμα ναι υπάρχει λύση με 1 ευρώ το μήνα...
sam sam Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 αν έχεις κάποιο γνωστό γείτονα που να σου δίνει πρόσβαση στο internet και να έχει καλό σήμα ναι υπάρχει λύση με 1 ευρώ το μήνα...
aGka8l Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 αν έχεις κάποιο γνωστό γείτονα που να σου δίνει πρόσβαση στο internet και να έχει καλό σήμα ναι υπάρχει λύση με 1 ευρώ το μήνα... για δώσε ινφο , δεν με ενδιαφέρει για ΝΕΤ
sam sam Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 για δώσε ινφο , δεν με ενδιαφέρει για ΝΕΤ Όλο αυτό είναι μέσω διαδικτύου, οπότε είναι απαρετητο το νετ Αναφέρομαι σε voip τηλεφωνία. Μπορείς να κανείς φορητότητα σε μια εταιρεία το αριθμό σου και να το νοικιάσεις με 6 ή 3 ευρώ (μάλλον 3) για κάθε έξι μήνες και πάει λέγοντας... Αλλά το θέμα είναι αν έχεις πρόσβαση σε internet (μόνιμο)... Εγώ για παράδειγμα πριν δύο ! Χρόνια είχα βάλει 10 ευρώ σε ένα λογαριασμό (νομίζω με τις κρατήσεις της paybal ) και ακόμα εχω 1,68... (Χρήση τηλεφωνίας μόνο για παραγγελίες φαγητού όμως...) Άλλη λύση δε υπάρχει...
skiabox Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Όλο αυτό είναι μέσω διαδικτύου, οπότε είναι απαρετητο το νετ Αναφέρομαι σε voip τηλεφωνία. Μπορείς να κανείς φορητότητα σε μια εταιρεία το αριθμό σου και να το νοικιάσεις με 6 ή 3 ευρώ (μάλλον 3) για κάθε έξι μήνες και πάει λέγοντας... Αλλά το θέμα είναι αν έχεις πρόσβαση σε internet (μόνιμο)... Εγώ για παράδειγμα πριν δύο ! Χρόνια είχα βάλει 10 ευρώ σε ένα λογαριασμό (νομίζω με τις κρατήσεις της paybal ) και ακόμα εχω 1,68... (Χρήση τηλεφωνίας μόνο για παραγγελίες φαγητού όμως...) Άλλη λύση δε υπάρχει... Και τι καλυψη εχει αυτο το συστημα?Μονο Αθηνα?
sam sam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 όταν λες κάλυψη; που μπορείς να τηλ; ( κανε μια αναζήτηση για voip τηλεφωνία )
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 υπάρχει και το Vodafone για το σπιτι με 8 ευρω το μήνα (τελική τιμη) εφόσον όμως έχεις εξοπλισμό (κέντρο sim). Πολύς κόσμος το έχει κάνει και έχει φύγει γιατι δεν μπορεί να έχει ιντερνετ οπότε ίσως κάποιος γνωστός σου να εχει...
skiabox Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 όταν λες κάλυψη; που μπορείς να τηλ; ( κανε μια αναζήτηση για voip τηλεφωνία ) εννοω αν μπορεις να βαλεις τετοιο προγραμμα στο εξοχικο.
nadware1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 εννοω αν μπορεις να βαλεις τετοιο προγραμμα στο εξοχικο. Oπουδήποτε μπορείς να έχεις μια αξιόπιστη πρόσβαση στο internet, ώστε να στηρίξεις το voip...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.