Προς το περιεχόμενο

Joomla site και mdb connection

varemarious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

έχω ένα πρόγραμμα το οποίο τρέχει σε access και αποθηκεύει σε mdb.

Θέλω να φτιάξω κάποιες φόρμες οι οποίες θέλω να κάνω καταχώρηση και να ενημερώνεται η βάση του προγράμματος .

Η καταχώρηση θα γίνεται online στο site (joomla)..

Πώς μπορώ να κάνω αυτή τη διασύνδεση ;

αν μπορείτε να μου πείτε πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο θα ήταν ότι καλύτερο αλλά επειδή καταλαβαίνω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι κάτι έτοιμο το οποίο το κάνεις install και τέλος..

Τουλάχιστον να μου δώσετε μια κατεύθυνση έτσι ώστε να μπορέσω να to φτιάξω μόνος μου .. τι προγράμματα χρειάζεται να χρησιμοποιήσω ? και όποια χρήσιμη πληροφορία έχετε.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Όπως το βλέπω έτσι στα γρήγορα, θα χρειαστεί να φτιάξεις custom module που να συνδέεται στη βάση μέσω odbc connector (PHP).

Βασικά, γιατί να μην κάνεις migrate την βάση σου από Αccess σε MySQL; πλέον υπάρχουν εργαλεία που το κάνουν με ένα click (καλά, σχεδόν...)

Δημοσ.

έχεις κάποια παραδείγματα ;

να με κατευθύνεις ;

επίσης το να φτιάξω ένα δικό μου module πρέπει να το κάνω σε php μόνο ;

Δημοσ.

παράδειγμα σε τι θες; στο migration ή πως να γράψεις custom module που θα αναλαμβάνει την επικοινωνία με το mdb;

ναι, php πρέπει να είναι το module...αλλιώς το μπλέκεις περισσότερο απ' ότι πρέπει...

Δημοσ.

κάποιο παράδειγμα για το module αν έχει κάποιους δομικούς κανόνες πριν στήσεις ένα .

και τι πρέπει να προσέξω.

τη διαδικασία του migration θα την ψάξω κι αν κολήσω κάπου θα ρωτήσω.

Δημοσ.
κάποιο παράδειγμα για το module αν έχει κάποιους δομικούς κανόνες πριν στήσεις ένα .

και τι πρέπει να προσέξω.

τη διαδικασία του migration θα την ψάξω κι αν κολήσω κάπου θα ρωτήσω.

Ορίστε το πιο απλό (hello world)

αφου καταλάβεις αυτό, κάνεις αναζήτηση στον γοογλι με τα keywords "joomla module tutorial"...θα βρεις πολλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...